Servet Eryilmaz
Tecrübeli Üye
- 26 Ocak 2013
- 6.458
- 2.952
- 1.168
iyi yapmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben manciniye neler yaparim sen bir bilsen. bu herifi rezil halde oynattgi için yapmiştir dicemde eurosport yapmiş haberi. bu mancini düzgün herif diyordun dimi. bencede fazla düzgün. hiç bişey olmamiş gibi devam ediyor. niyetide belli.
Sıktınız ya !!! Ne disiplinsiz takım olduk Drogba parasını alır piyasada görünmez, Burak,Selçuk sürekli triplerde takımda ne birlik var ne beraberlik.. Terim ne disiplinli hocaymış 2 senede şunlarla hiç fire vermeden devam etti..
Başkan konuş neredesin kayboldun.. Hani yıldızı da getirirdin oynatacak hocayı da... Bu mu oynatacak hoca her yıldızımız kayıp bir köşeye çekildi!!!!
Kimse hocasina trip atamaz, adi Messi Ronaldo Ibrahim bile olsa, bunun adi saygisizlik olur. Baska bir ifadesi yoktur. Seversin sevmezsin ama boyle bir hakki veremezsiniz oyunculara, ozaman giden gelen hocasina saysin iyi ne guzel. ''Profesyonel'' oyuncular oluyorlar bide..
hala bu formamıza saygısızlık yapan 2014 model yeniçeri şahsiyeti savunanlar var,tiksindiriyorsunuz beni paralı askerlerimisiniz nesiniz bilmiyorum forumlarda sözlüklerde savunabiliyorsunuz bunu.2 senedir de bir bok oynamıyor zaten