Galatasaray'da Selçuk İnan Krizi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben manciniye neler yaparim sen bir bilsen. bu herifi rezil halde oynattgi için yapmiştir dicemde eurosport yapmiş haberi. bu mancini düzgün herif diyordun dimi. bencede fazla düzgün. hiç bişey olmamiş gibi devam ediyor. niyetide belli.

Kimse hocasina trip atamaz, adi Messi Ronaldo Ibrahim bile olsa, bunun adi saygisizlik olur. Baska bir ifadesi yoktur. Seversin sevmezsin ama boyle bir hakki veremezsiniz oyunculara, ozaman giden gelen hocasina saysin iyi ne guzel. ''Profesyonel'' oyuncular oluyorlar bide..

Sıktınız ya !!! Ne disiplinsiz takım olduk Drogba parasını alır piyasada görünmez, Burak,Selçuk sürekli triplerde takımda ne birlik var ne beraberlik.. Terim ne disiplinli hocaymış 2 senede şunlarla hiç fire vermeden devam etti..

Başkan konuş neredesin kayboldun.. Hani yıldızı da getirirdin oynatacak hocayı da... Bu mu oynatacak hoca her yıldızımız kayıp bir köşeye çekildi!!!!

Gidiş biçimi, olan olaylar ile Terim bizi çok üzdü ama yine de bu olanları gördükten sonra değeri daha iyi anlaşılıyor. Maalesef Türkiye'de baba figürü gerekiyor takımların başına.

Iki yönlü bir olay tabii. Mancini Selcuk'un tüm sacmaliklarina rağmen bir gram müdehale etmeyerek daha fazlası için açık kapı bıraktı. Bu tarz ingilterede tutar belki bilmiyorum. Kültürel araştırma yapmak lazım. Ama Turk futbolcusu simariktir. Böyle tepene biner.

Mancini hak etse de, hatta buna bizzat kendisi yol yapmış olsa da bilinçli ve aklı başında bir sporcu her hafta bu kadar sacmalamaz.

Selçuk açıkça ben bu adamı istemiyorum diyor ve takımın bir kısmını kendisi ile sürüklüyor. Mancini de bu bölünmeye amaan banane diyerek seyirci kalmakla yetiniyor. Al birini vur ötekine.

-Tapatalk-

Kimse hocasina trip atamaz, adi Messi Ronaldo Ibrahim bile olsa, bunun adi saygisizlik olur. Baska bir ifadesi yoktur. Seversin sevmezsin ama boyle bir hakki veremezsiniz oyunculara, ozaman giden gelen hocasina saysin iyi ne guzel. ''Profesyonel'' oyuncular oluyorlar bide..

ben selçugu savunmuyorum zaten. yapip yapmadiginida bilmyorum eger yaptiysa mancini otursun düşünsün. bu herif rezil oynamasina ragmen 11 de tutuyor. yaptiysa bile bu herif selçugu gene oynatir. GS i düşünmüyor. tazminatini düşünüyor.

Burada Selçuk medyaya malzeme vererek yanlış yapmıştır.Fakat geldiği günden berli 28 kişilik takımın, faktöriyeli kadar kadro kuran.Her maç utanmadan peçeteler ile takim formasyonları değiştiren Mançini denen zat-ı muhterem ne kadar doğru iş yapıyor?Hoca olarak doğru bir seçim olmadığı meydanda, bu adamı takımın başına getiren danışman ve diğer profosyonellere de yol verilmeli.Aysal madem benim için geçerli olan başarı başarı dır diyordu.Hadi bakalım başarısızlığın faturasını kessin.

Bu takımın kadrosu 3 kulvar için yetersiz olabilir,fakat en azından ligde rahat 2. olurdu.

Yani belliki oyuncularda artık isyan ediyor, selçuk efendi bir çocuk, takım içinde bilmediğimiz başka sorunlar da olabilir.

İyi yapmış yapmışsa.

selcuk kotu evet ılk 11 ı de haketmıyor ama iki gunluk adamı savunmak yerıne bıze emek veren adamın yanında olmamız gerek dıye dusunuyorum..

bir oyuncu kendini hoca'dan büyük görüyorsa kendini kulüb ile ya esit görüyor ya daha üstün görúyor. Hocaya saygisi kalmamissa asil problemini gitsin yönetim ile konussun sahada trip yapacagina..

kusura bakmayin yillardir düzen, profesyoneller diye bagiran yanki yapan taraftarimiz oyuncularimiz yönetimlerimiz bu olayda nasil bakarsan bak istedigin kadar Mancini yetersiz diyin yine süclü Selcuk Inan cikiyor.

Profesyonel ol isini yap! Hoca ile bu konuda anlasamiyorsan adam gibi otur adam gibi olaylari konussun ya orta yolu bulun ya ikinizden biriniz ayrilsin.

Kimse Galatasaray'dan büyük degildir.

hala bu formamıza saygısızlık yapan 2014 model yeniçeri şahsiyeti savunanlar var,tiksindiriyorsunuz beni paralı askerlerimisiniz nesiniz bilmiyorum forumlarda sözlüklerde savunabiliyorsunuz bunu.2 senedir de bir bok oynamıyor zaten

Eğer gerçekten yaptıysa kadro dışı bırakılması lazım ama önümüzdeki maç yine banko oynar.

hala bu formamıza saygısızlık yapan 2014 model yeniçeri şahsiyeti savunanlar var,tiksindiriyorsunuz beni paralı askerlerimisiniz nesiniz bilmiyorum forumlarda sözlüklerde savunabiliyorsunuz bunu.2 senedir de bir bok oynamıyor zaten

Formamızı adam gibi cıkartıp tugay kerimoğuluna teslim etti!

Bazıları gibi yere yada müsait yerine sokmadı.

Senin tibi cahil ergen kısımda beni tiksindirmeye başladı. Asıl sen ve senin gibiler bu camianın gizli ajanlarısınız.

Bakınız arda turan

Müthiş tepki duyacağım bir durum. Sen kimsin ki Selçuk efendi? Canınızın istediği anterün kellesini alıncaya dek yapmadık pislik bırakmıyorsunuz.

Xtrin gidin adam gibi top oynayın.

Mancini efendi oynatmaya devam eder yine de sorun yok onun için ne de takımın sahibi hazreti Selçuk efendi

Selçuk haddini aştı

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Olmayan şeyleri olmuş gibi göstermeye bayılıyoruz, taraftarın alkışına karşılık veriyor orada benim fotoğraftan anladığım bu ama kim neyi görmek isterse ona göre yorum yapıyor..

Hocayı alkışladığı kesin mi? Hemen asıp kesmeye odaklanmışsınız.

Yapıcı olmak gerekir, bu haber sitelerinin huyunu bilmiyosunuz sanki. Satılmış kalem hepsi, istisnasız hepsi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt