Galatasaray'da Serge Aurier Transferinde Ciddi Mesafe Kat Edildi

Spurs'deyken beğenmiyordum. Hiçbir zaman yaratıcı bir oyuncu değildi. Fiziği de muhtemelen düşmüştür. Fark yaratabileceğini sanmıyorum.

bel sakatlığı problemi varmış yoksa 29 yaşında iyi bir sağbek külüpsüz kalmaz.

İnşallah Okan hocam sol açıkta falan oynatmaz ilk maçlarda

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kariyeri aynı Eboue seyrinde ilerledi bence.

Bence denenecek bir kumar.

Ciddi mesafe ne kadar mesela ? 100 metre falan mı kat ettik.

Kariyeri aynı Eboue seyrinde ilerledi bence.

Bence denenecek bir kumar.

O halde uzak durulmalı; Eboue, bize 28 yaşında gelmiş, 30 yaşında kısmen, 31 yaşında tümüyle ıskartaya çıkmıştı ki kariyer hiti çok daha yüksekti. Aurier de onun gibi mental yönden sıkıntılı biri zaten ve Mariano gibi teknik biri de değil...

Bek oyuncularında dinamizm çok önemli. Mesela stoper mevkiinde 30-31 yaş hiç sorun değildir de özellikle fiziksel yönü ön planda olan bekler için durum değişir...

Özetle; olumlu bakmıyorum bu adama. Düşünüldüğünü de zannetmiyorum. Çıkan haberler menajerinin pazarlama taktiği gibi görünüyor...

Olmaz kardeşim olmaz.

Marcao lincoln sneijder getirdiğimiz zamanlar artik uzakta kaldı diye hissediyorum.

Daha gerçekçi hedeflere yönelelim.

Fransızlar bu transferin bittiğini söylüyorlar.

Hayırlı olsun diyelim o vakit.

Daha da yakınlaştık mı acaba?

Drogba'yı araya sokalım.

bu adam birkac sene burda cok isteniyordu sonra tu kaka oldu halbuki son iki sene 60 a yakin mac oynamis fena degil.
ama kimse kontrat imzalamak istememis orasi ilginc.
Nöbette açıkladım bu adamı abi. PSG'den sonra bu adam futbolu kafada bitirdi. Tottenham'da Kyle Walkers ve Trippier sonrası sağ bek buna bırakılmak istendi ama dediğim gbi kendini sahaya hiç vermedi mecburen oynadı.
Tottenham serbest bıraktı 2-3 ay kimse yanaşmadı. Emery, PSG'de parlatan eski hocası, Villareal'e aldı transferin son günü ama yönetim adamın durumundan ötürü 1+2 yıllık imzaladı. Mayıs ayında da opsiyonu kullanmayacaklarını bildirdiler adama.

Bu herif wonderkiddi bi ara FM’de. Ama mental sorunlu çıktı, herifte agresiflik var saha içi ve saha dışı.

Şuanki atacağı adım son şansı. Ya toparlar ya da bir iki sezon içinde 2-3. Ligi boylar kariyeri kapatır

Geri
Üst Alt