Galatasaray’da Sıcak Saatler!

Cevap: Galatasaray’da Sıcak Saatler!

Tüm hatalarına rağmen şu an Adnan Polat'ı destekliyorum, umarım devam eder. Çünkü şu saatte ortaya çıkacak başkan adaylarının hiç biri Adnan Polat'ın yönetimi devraldığı zaman ortada yoktu. Cefa yıllarını Adnan Polat'a yıkıp şirketlerin birleştiği, stadın yapıldığı ve kulübün çıkışa geçmesi beklenen günlerde yönetimi almak isteyenler sadece bu yapılanların sefasını sürmek için aday olacaktır. Sırf bu yüzden bile bu yönetim görev süresinin sonuna dek kalmalıdır.

Yok artık usta o kazığı geçen seçimlerde bir kere yedik ikincisine hiç gerek yok. Senin dediklerinin aynısını ben de söylüyordum ama pişmanlığımı kelimelerle anlatmam imkansız.

Ezberletilmiş lafları söylemeyin.

onu getirene aciyanlar var

ama ona vurun

prensip dedigim bu iste:)

Adam şirketleri birleştirdim dedi ben ben dedi arkadan iş çevirdiği belliydi kurt puslu havayı severmiş yarası deşildi ilk zıplayan yine o camia görmüyor mu bunu

Ezberletilmiş lafları söylemeyin.

Bu laf banaysa da başkasınaysa da cevap vereceğim. Öncelikle karşınızdakinin fikrini aşağılamadan yorum yapmayı öğrenin. Benim veya bu forumdaki kimsenin düşüncelerini "ezberletilmiş" olarak niteleyemezsiniz. Hepimizin aklı var ve düşünerek kendi çıkarımlarımızı yapabiliyoruz. Bir düşünceye karşı çıkarken bu noktadan başlarsanız tartışma açısından daha sağlıklı bir platform oluşacaktır.

Adam şirketleri birleştirdim dedi ben ben dedi arkadan iş çevirdiği belliydi kurt puslu havayı severmiş yarası deşildi ilk zıplayan yine o camia görmüyor mu bunu

polat gormuyormu?

merak etme herkes ceker soyledigi laflarin cezzasini

ben sunu bilirim

bu polat is mis becerebilen bir adam degil cunku plani yok

onune gelene tepkisel olarak amel uyduruyor

boyle klup yonetilmez

daha 6. ayi dolmamisti ben bu yorumu yaptigimda:)

oyle futbol subesini yonetirsin ama klup yonetemezsin

Başkan Adayı Cemal Özgörkey

images

Kimdir?

Cemal Özgörkey, 1959 yılında İzmir'de doğdu. Orta öğrenimini Saint Joseph Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Galatasaray Lisesi'ni bitirdikten sonra ABD'de de Oglethorpe Üniversitesi Ekonomi ve Uluslararası Finans Bölümü'ne girdi. Mezuniyetin ardından 1986 - 1996 döneminde Kemalpaşa'daki Coca Cola tesislerinde çeşitli kademelerde görev aldı. Yabancı ortaklıklar da yaparak, plastik ve ambalaj sektörlerine girdi, Etap Holding'i kurdu. ETAP Holding'in Başkanvekili olan Özgörkey, EGİAD'ın kurucu üyesi. Yaklaşık 30 yıl binicilik sporu ile uğraşan Özgörkey, milli binici ünvanını da aldı. 1996 yılına kadar beş yıl süreyle İzmir Atlı Spor Kulübü'nün başkanlığını da yürüttü.

Cok Yazik..

Ah Adnan Polat oysaki seninkadar Taraftari arkasina almis bir Baskani görmemistim..

ama ne yazikki Senin kadar Taraftari karsisina alan bir Baskanda görmedim...

Ne yaptin be usta.. Neden böyle yaptin..?

Acidigim Taraf nedir biliyormusunuz..?!!!

Daha 3-4 Yil önce Baskan adayi bulamiyorduk ve simdi su günlerde bizim hakkimizi aramayanlar Sirket birlesmisken, Stad yapilmisken ayni bir Akbaba gibi Baskanliga atlayacaklar..!!

Başkan Adayı Cemal Özgörkey

images

Kimdir?

Cemal Özgörkey, 1959 yılında İzmir'de doğdu. Orta öğrenimini Saint Joseph Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Galatasaray Lisesi'ni bitirdikten sonra ABD'de de Oglethorpe Üniversitesi Ekonomi ve Uluslararası Finans Bölümü'ne girdi. Mezuniyetin ardından 1986 - 1996 döneminde Kemalpaşa'daki Coca Cola tesislerinde çeşitli kademelerde görev aldı. Yabancı ortaklıklar da yaparak, plastik ve ambalaj sektörlerine girdi, Etap Holding'i kurdu. ETAP Holding'in Başkanvekili olan Özgörkey, EGİAD'ın kurucu üyesi. Yaklaşık 30 yıl binicilik sporu ile uğraşan Özgörkey, milli binici ünvanını da aldı. 1996 yılına kadar beş yıl süreyle İzmir Atlı Spor Kulübü'nün başkanlığını da yürüttü.

aman allah korusun

ayni yolun yolcusu

Cok Yazik..

Ah Adnan Polat oysaki seninkadar Taraftari arkasina almis bir Baskani görmemistim..

ama ne yazikki Senin kadar Taraftari karsisina alan bir Baskanda görmedim...

Ne yaptin be usta.. Neden böyle yaptin..?

Acidigim Taraf nedir biliyormusunuz..?!!!

Daha 3-4 Yil önce Baskan adayi bulamiyorduk ve simdi su günlerde bizim hakkimizi aramayanlar Sirket birlesmisken, Stad yapilmisken ayni bir Akbaba gibi Baskanliga atlayacaklar..!!

gercekten inaniyormusunz klubun sahipsiz kalacagina:)

Bu laf banaysa da başkasınaysa da cevap vereceğim. Öncelikle karşınızdakinin fikrini aşağılamadan yorum yapmayı öğrenin. Benim veya bu forumdaki kimsenin düşüncelerini "ezberletilmiş" olarak niteleyemezsiniz. Hepimizin aklı var ve düşünerek kendi çıkarımlarımızı yapabiliyoruz. Bir düşünceye karşı çıkarken bu noktadan başlarsanız tartışma açısından daha sağlıklı bir platform oluşacaktır.

Aşağılama felan yok.Adnan polat tarafından zamanla ezberletilmiş laflar.

1.Şirketler birleşti mi birleşmedi mi net bi olay yok.

2.Stad rezaletini herkes gördü.

3.Ortada çıkışa geçicek bi takım bırakmadı.Avrupa pamuk ipliğine bağlı.Lig 13.haftadan gitti.

Kısacası Adnan Polat'ın anlattığı masalımsı dünya yok.

Galatasaray'ın 30 senedir bu kadar berbat anı yok.Cemal Nalgaları saymadım bile.

Onun için gelecek başkan adaylarına bu tarzda bakmak yanlış.

Aşağılama felan yok.Adnan polat tarafından zamanla ezberletilmiş laflar.

1.Klüp birleşti mi birleşmedi mi net bi olay yok.

2.Stad rezaletini herkes gördü.

3.Ortada çıkışa geçicek bi takım bırakmadı.Avrupa pamuk ipliğine bağlı.Lig 13.haftadan gitti.

Kısacası Adnan Polat'ın anlattığı masalımsı dünya yok.

Galatasaray'ın 30 senedir bu kadar berbat anı yok.Cemal Nalgaları saymadım bile.

Onun için gelecek başkan adaylarına bu tarzda bakmak yanlış.

Adnan Polat'la bu konuda aynı şekilde düşünmek bu düşüncenin onun tarafından empoze edilip zihnimize yerleştirildiğini göstermez. Bunu söyleyen insanlar da böyle basitçe etki alına girip onun dediklerini tekrarlayan papağanlar değiller, sadece aynı düşünceye sahipler. Durum zaten bu ve adam bu konuda sonuna kadar haklı.

Adnan Polat'la bu konuda aynı şekilde düşünmek bu düşüncenin onun tarafından empoze edilip zihnimize yerleştirildiğini göstermez. Bunu söyleyen insanlar da böyle basitçe etki alına girip onun dediklerini tekrarlayan papağanlar değiller, sadece aynı düşünceye sahipler. Durum zaten bu ve adam bu konuda sonuna kadar haklı.

Yukarıda saydığım maddeleri görmezden gelenlere bal gibi empoze etmiş.

Yukarıda saydığım maddeleri görmezden gelenlere bal gibi empoze etmiş.

Çok haklısın,

Hele ki Nalga skandalı, tarihimizin en büyük kara lekesi

Daha o dakika bitmeliydi bu yönetim.

benim arkamdada butun taraftar olsa benimde karsima kimse cikmaz

Evet, Özhan Canaydın'ın arkasından küfür eden çoktu zamanında... Takvimi 5-6 yıl öncesine alalım yahu, bu kadar balık hafızalı olmayalım. :)

Bundan 4 yıl önce millet Adnan Polat'ın başkan olması için dua ediyordu. Hatta bundan 1 sene önce Adnan Polat gelmiş geçmiş en iyi başkandı da... Hoş Ali Sami Yen bile unutulmuştu, kimin aklına gelirdi Selahattin Beyazıt? :)

Bunlar doğrular; bazılarımız farkındaydı ama ses çıkarmıyordu, bazılarımız değildi.

Kısaca kimse yoktu. Camia, taraftar herkesin tek çıkış kapısı Adnan Polat'tı.

Geri
Üst Alt