Galatasaray’da Sıcak Saatler!

Cevap: Galatasaray’da Sıcak Saatler!

Ne Rijkaard, ne Haldun Üstünel ne de başkası... Abdul Kader Keita için kırgınım başkana, art niyetli olduğunu düşünüyorum o konuda.

tipik bekledigim mesajlar bunlar

is ciddiye binince mazlum oldu polat:)

stoch elimizden kapildiginda ocumu alacagim derkende aciyormuydunuz?

yada canli yayinda ustunel tatile gitmis ararsa beni konusurum ona soyleyecek lafim yok dediginde aciyormuydunuz

aziz kraldir derken aciyormuydunuz?

yav ne alakasi var

GS boyle bir aday o kadar guclu girerse salakmi digerleri kendini rezil etsin

Muhalif değillerdi ki onlar. Sadece Özhan Canaydın'ın sağlık sorunları nedeniyle koltuğu devir almak istemişlerdi. Özhan Canaydın'ın desteklediği Polat ile birlikte geri çekildiler diye hatırlıyorum. (Şu kısımdan tam emin değilim) Ama mantık yürütürsek; zaten o dönemde Adnan Polat'ın karşısına çıkanların kim olduğu önemli değildi. Adam her taraftan destek alıyordu.

keitayida kakaya gider yapti diye yolladik

ben her hafta gomcurttugumun ispanyol futbol kanalinda uefa jeneriginde taklasini seyrediyorum reisin:)

sonra futbolcu menejer serdari aliyoruz sonra kazimi aliyoruz

yalan soylemeyeceksin

insan gibi cikip paramiz yok satmak mantikli idi diyeceksin

bizde diyecegizki

hani isik gorunuyordu odami yalan diyecegiz

Muhalif değillerdi ki onlar. Sadece Özhan Canaydın'ın sağlık sorunları nedeniyle koltuğu devir almak istemişlerdi. Özhan Canaydın'ın desteklediği Polat ile birlikte geri çekildiler diye hatırlıyorum. (Şu kısımdan tam emin değilim) Ama mantık yürütürsek; zaten o dönemde Adnan Polat'ın karşısına çıkanların kim olduğu önemli değildi. Adam her taraftan destek alıyordu.

evet de bu gercekten cikip GS sahipsiz kalacakti demek gercekten falcilik

ozellikle tarihimizde baskansiz kalmamissa bu klup gercekten falcilik

yada canli yayinda ustunel tatile gitmis ararsa beni konusurum ona soyleyecek lafim yok dediginde aciyormuydunuz

Kimse Adnan Polat'ı mazlum rolüne bürümüyor, en azından ben öyle yapmıyorum.

Neyse ben kaçar, sabah erkenden kalkacağım. Hadi görüşürüz.

Tüm hatalarına rağmen şu an Adnan Polat'ı destekliyorum, umarım devam eder. Çünkü şu saatte ortaya çıkacak başkan adaylarının hiç biri Adnan Polat'ın yönetimi devraldığı zaman ortada yoktu. Cefa yıllarını Adnan Polat'a yıkıp şirketlerin birleştiği, stadın yapıldığı ve kulübün çıkışa geçmesi beklenen günlerde yönetimi almak isteyenler sadece bu yapılanların sefasını sürmek için aday olacaktır. Sırf bu yüzden bile bu yönetim görev süresinin sonuna dek kalmalıdır.

Dostum şunu unutma, Galatasaray başkanını divan üyeleri değil, 3-5 tane baron (birisinin resmi yukarıda) seçer. Adnan Polat'ın Canaydın'dan bayrağı devralmasını sağlayanlar da bu liseli ağır amcalardır. O dönem başka ciddi adayın çıkmamasının sebebi budur. Bunu Özhan Canaydın sağlamıştır. Son seçimde Adnan Öztürk'ü ciddi anlamda destekleyenler oldu, ama bu ağır amcalar gerçekten isteseydi Adnan Öztürk seçilirdi. Son seçim ile Adnan Polat'a bir uyarı verildi, ancak o bildiğini okumaya devam etti ve sonunu hazırladı. Bu saatten sonra o koltukta uzun süre oturamaz.

evet de bu gercekten cikip GS sahipsiz kalacakti demek gercekten falcilik

ozellikle tarihimizde baskansiz kalmamissa bu klup gercekten falcilik

Neyse bir sürü şey anlatırım ama neyse bir önceki mesajda belirttiğim gibi, görüşürüz.

keitayida kakaya gider yapti diye yolladik

ben her hafta gomcurttugumun ispanyol futbol kanalinda uefa jeneriginde taklasini seyrediyorum reisin:)

sonra futbolcu menejer serdari aliyoruz sonra kazimi aliyoruz

yalan soylemeyeceksin

insan gibi cikip paramiz yok satmak mantikli idi diyeceksin

bizde diyecegizki

hani isik gorunuyordu odami yalan diyecegiz

O işin bahanesi.

Keita kendisi açıkladı.Bana geldiler teklif var dediler dedi.

Transfer yapabilmek için satıldı Keita.Nasıl maddi durum düzelmiş anlamıyorum.

Göz boyuyorla,başka bişey değil.Adnan Polat sezon sonuna kadar o koltuktadır.Ama tabi tek isteğim biran önce istifa etmeleri başka bişey değil.

Bugüne kadar neredeydi o zaman bu vatandaşlar?

Yaptıkları şey tamamen Adnan Polat'ın zor durumundan faydalanıp darbeyi indirmek. Ama bunu yaparken Galatasaray'ın onurunun ayaklar altına alınmasına göz yumuldu. Niye kimse çıkıp Toki başkanından hesap sormadı, protestolara dair açıklama yapmadı? Yılların Galatasaraylıları, ağır toplar çıkıp da niye bu saldırılara bir dur demedi? Her şeyi Adnan Polat'ın üstüne yıktılar, kimse destek çıkmadı ki Adnan Polat zor durumda kalsın diye. Şimdi de hemen kongreye gidelim diyorlar. Olmaz, yakışık almaz.

Dostum şunu unutma, Galatasaray başkanını divan üyeleri değil, 3-5 tane baron (birisinin resmi yukarıda) seçer. Adnan Polat'ın Canaydın'dan bayrağı devralmasını sağlayanlar da bu liseli ağır amcalardır. O dönem başka ciddi adayın çıkmamasının sebebi budur. Bunu Özhan Canaydın sağlamıştır. Son seçimde Adnan Öztürk'ü ciddi anlamda destekleyenler oldu, ama bu ağır amcalar gerçekten isteseydi Adnan Öztürk seçilirdi. Son seçim ile Adnan Polat'a bir uyarı verildi, ancak o bildiğini okumaya devam etti ve sonunu hazırladı. Bu saatten sonra o koltukta uzun süre oturamaz.

ustunelinde cok etkisi var o secimi kazanmasinda

Yaptıkları şey tamamen Adnan Polat'ın zor durumundan faydalanıp darbeyi indirmek. Ama bunu yaparken Galatasaray'ın onurunun ayaklar altına alınmasına göz yumuldu. Niye kimse çıkıp Toki başkanından hesap sormadı, protestolara dair açıklama yapmadı? Yılların Galatasaraylıları, ağır toplar çıkıp da niye bu saldırılara bir dur demedi? Her şeyi Adnan Polat'ın üstüne yıktılar, kimse destek çıkmadı ki Adnan Polat zor durumda kalsın diye. Şimdi de hemen kongreye gidelim diyorlar. Olmaz, yakışık almaz.

cunku kimse bu adam kalsin istemiyor

neden korusunlar?

adamin dusman olmadigi bir eski sporcu bir eski yoneticimi kalmis

ben olsam bende korumam istifaya zorlarim

bir tane duzgun ameli yok benim gozumde

olmussa da sansa olmustur

faruk surenmi koruyacak?

mehmet cansunmu?

kim koruyacak?

Acımak değil. Bu işten hoşlanmadım. Herkes üzerine çullandı birden. Herkes leş kargası...Yaptığı doğru işler de çok Polat'ın zor zamanda geldi başkan oldu, otelde Özhan başkanın referansıyla kalabiliyordu futbolcular, Hakan Şükür-Hasan Şaş maaş ödüyordu Florya'da. Çok uzak değil bunlar. Ekonomik açıdan iyi işler yaptı, reklam gelirleri katlandı vs.

Bunları geçelim, hiçbirşey başaramamış gibi konuşuluyor onun için yazdım.

Adnan Polat başarısız. Adnan Polat Galatasaraylılık duruşuna yakışmayan hareketler yaptı. Ama böyle bir anda bu tarz işlere girişmek de o duruşa yakışmaz bence. Böyle bir anda aşağı çekmektense ayağa kaldırmayı bilmeli böyle bir camiya. Ayağa kalksın 2 ay sonra gönderirsin yine. Dik olarak gider en azından.

Demagojik oldu biraz ama şu anki durum hiç hoş değil...

Üstünel'in seçimi kazanmasında etkisi var mıdır bilemiyorum ama şu hale gelmesinde de bayağı bir etkisi var elbette.

Hayri Kozak soruyor işte.Üstelik adam her divan kurulunda eleştirir.

Geri
Üst Alt