Galatasaray’da Sıcak Saatler!

Cevap: Galatasaray’da Sıcak Saatler!

Resmen hükümeti bulduk karşımızda yapmayın. Ben de çok kızdım ama adamın feleği şaştı. Zaten rezil durumda. Süklüm püklüm gidecek...

Doğru da, bir duruş sergileyemediler, taraftarı sattılar. Yapılması gereken bu muydu, yoksa çıkıp, bu tür şeyler dünyanın her yerinde olabilir, olanlara üzüldük, vs. daha yuvarlak söylemlerle geçiştirmek miydi? Özür dilemesi gereken Galatasaray yönetimi değildi, suçlanması gereken de taraftar değildi. Taraftarın arkasında duramadılar, çünkü işlerine gelmedi. Kendisini istifaya davet eden taraftarın arkasında neden dursunlar ki? Anlamıyorsunuz, bütün herşey aslında bağlantılı. Bence herkes olayların buraya geleceğini tahmin ediyordu, bilerek önüne geçmek istemediler.

evet baskani martta gidecek klupteki her calisanimiz, futbolcularimiz vesaire o kadar profesyonellerki

canlarini dislerine takarlar:)

Orası doğru zaten. Benim Adnan Polat'la ilgili bir olayım yok. Gitsin istiyorum.

Ama bir Galatasaray Başkanı böyle gitsin istemem. Kişisel değil yani.

hepimiz cok sevdikde ondan

ama ben biraktim duygusalligi

her gun sinir krizi geciriyoruz

transfer 3-4 geldi gitti, ustunel keita aziz bilmemne

yeter be milletdede bir sabir var

neyini koruyacaklar bu adamin

İlk bu olaylar olduğunda Adnan Polat'a ben de çok kızdım. Ama mantıklı bir şekilde düşündüğümüz zaman Adnan Polat'ın izlediği yol en makul olanı. Ortamı yumuşatmaya çalıştı. Zaten hükümet bize cephe aldı, Adnan Polat'ın çıkıp ters bir şeyler söylemesi olayları daha da büyütürdü. Zararlı çıkan biz olurduk yine.

Başbakan sorumluları bulun, beni ıslıklayanları istiyorum diyor. Mecbur bakılacak kamera kayıtlarına.

sirf elanonun transfer aciklama metni yeterli benim icin aslinda

arkasinda o kadar cok gercekler yatiyorki

İlk bu olaylar olduğunda Adnan Polat'a ben de çok kızdım. Ama mantıklı bir şekilde düşündüğümüz zaman Adnan Polat'ın izlediği yol en makul olanı. Ortamı yumuşatmaya çalıştı. Zaten hükümet bize cephe aldı, Adnan Polat'ın çıkıp ters bir şeyler söylemesi olayları daha da büyütürdü. Zararlı çıkan biz olurduk yine.

Başbakan sorumluları bulun, beni ıslıklayanları istiyorum diyor. Mecbur bakılacak kamera kayıtlarına.

polat ben onlari bulacagim demeden once basbakanin boyle bir aciklamasini duymadim

Stad son damla olmadı aslında.Stadda olan olaylar Galatasaray yönetimi için bir testti.Başaramadılar.

Bu camia kötü giden başkanlara 2.bir şans vermeyi hep bilmiştir çünkü şansı boyunca.Eğer başka bir klüp olsaydık,14 sene şampiyon olamadığımız zamanda 10 başkan değiştirirdik.Özhan Canaydın bile klübü iyi yönetemese bile seçim senesi Galatasaray'ın haklarını federasyon karşısında koruduğu için tekrardan seçilmişti.

Şu transferler ile stad olayında eğer gereken tepkiyi koyabilseydi Polat,1 dönem daha seçilecekti.Ama üyelerin tepkisi çok yüksek artık,özellikle "lise" camiası büyük bir sinir içerisinde Adnan Polat'a karşı.Her şey yolunda gidiyor gibi görünürken Adnan Öztürk'ün son seçimlerde 1000 küsür oyu varken,bu seçimde pek şansı olduğunu düşünmüyorum.

Ama bana da olağanüstü kurul biraz gereksiz gibi geliyor,bugün karar alınsa bile olacak süreç ile beraber ancak Şubatta seçim olacaktı,zaten olağan kurul Mart'ta.

Doğru, Mehmet Cansun dışında herkese şans verilmiştir. Bizim genel kurul statükocudur, sürekli başkan değişmesini istemez.

Özhan Canaydın müthiş komiteci bir başkandı. Kesin seçilemez denilen seçimlerde açık ara kazandı, önüne kimse çıkamadı. Bütün başarısızlıklarına rağmen. Çok saygın, müthiş güvenilir ve sözü geçen biriydi. Hepimiz eleştirdik ama çok şeyle mücadele etti, öylesi bir daha gelmez.

Adnan Öztürk ile Adnan Polat arasında 200 oy falan vardı sanırım. Adnan Polat gerçekten ucuz kurtuldu son seçimde. Bir uyarıydı, ama dikkate almadı ve bu duruma geldi.

Marttaki mali kongre, genel kurul değil. Bence olağanüstü genel kurulu toplayacaklarsa, yönetimi mali kongrede ibra edip öyle seçime giderler. Yani Mart-Nisan'a kadar seçim olmaz herhalde.

Ali Haşhaş'a şunu sormak isterdim; madem maddi durum düzeldi. Neden 20 gündür gündür bedava kaleci arıyorsunuz.Herife 1.5 yıl (1 yıl opsiyonlu olmak üzere) imzalatıp, sezon sonunda tekmeyi vuracaklar.Bu forumda, Adnan Polat'ı en çok savunanların başında gelirdim ama, artık oyun bitti.Kendi şahsi ihalelerinin, işlerinin uğruna taraftarı satamazsın.Koskoca Galatasaray'ın hakkını günlerdir Hayri Kozak savunuyor.Adnan Polat'da Erzurum'da curling oynasın.

suanda bi yönetim degisikligine gidilsin hic birsey degismez kulupte.

ben sahsen baskanlik yapabilecek birini göremiyorum.

bana göre adnan polat 2012 mart a kadar görevine devam etmeli.

birde hala bir gunde 3 transfer aciklayip govde gosterisi yapma pesinde olmasi da cabasi

kampa yetisecekmis bilmemneymis

gecelim bu yalanlari

her gun tv de demec vermekle klup yonetilmez

alp yalmandan ogrenmedinmi

azicik agirligin gucun olsun

ama her dakika sic p sonr sivamak zorunda kalirsan tabiiki her gun baska bir kanalda goruruz seni

son gunlerde hatalarindan ders almis gibiydi

aslinda simdi hala bir sansi var

at su helvacilari falan

getir yeni adamlari konus inan kiracla faruk surenle

yeni kadro kur

yapma ayni hatalari

ben ok im

ama neredeeeeeeeeee?

Galatasaray'ı yönetmek kolay iş değil. Bu camia bu kadar hatayı kaldırmaz. Ne ağırlığı kaldı yönetimin, ne güvenilirliği.

Sezon ortasında teknik kadro değişiyorsa yönetim de değişebilmeli. Bu kadar basit.

Boynu bukuk baskani istemiyorum

Adnan Polat'ın holdinginden, kendi ihalelerinden öte Galatasaray zarar görürdü bu olayları yumuşatmaya çalışmasa. Defalarca özür dilenmesine rağmen Galatasaraylılıklarını askıya almakla meşgul bazı bakanlar. Adnan Polat sizin istediğiniz gibi demeçler verse gereksiz yere hükümetle zıtlaşmış olurduk ki hiç hayırlı olmazdı sonu.

Adnan Polat'ın holdinginden, kendi ihalelerinden öte Galatasaray zarar görürdü bu olayları yumuşatmaya çalışmasa. Defalarca özür dilenmesine rağmen Galatasaraylılıklarını askıya almakla meşgul bazı bakanlar. Adnan Polat sizin istediğiniz gibi demeçler verse gereksiz yere hükümetle zıtlaşmış olurduk ki hiç hayırlı olmazdı sonu.

katiliyorum

onun icin guzelce ozur dilersin basbakandan nezaket onemlidir.

ama okadarrrrrrrrrrrrrr

Herşeyi geçtim.Başkan dediğinin bir ağırlığı olmalıdır.Öyle hergün çıkıpta bir yere demeç vermemeli.Bu onu sıradanlaştırır ki, öyle de oldu.Çeşitli kanallarda hakkımızda bir sürü şey yazılıp çizildi.Yeri geldi teknik direktörümüz, yeri geldi futbolcularımız hakarete varan laflar işittiler.Savunmak bir yana, sanki dalga geçermiş gibi, lafların geldiği kanallara çıkıp programlara katıldı.Taraftar neye kızıyorsa, bir bakmışsınız tam tersi işler oluyor.

Demem o ki; Adnan Polat'ın miladı dolmuştur.Başkan değiştirmek içinde bundan güzel zaman olmaz.Ortada bir hastalık var, bütün vücudu sarmadan, kangren olan yeri kesip atmakta fayda var.

Ne özürü hala geçin özürü mözürü dünyada hiçbir kulübün başkanı taraftarı birşeyi protesto etti diye çıkıp özür dilemez. Ne olursa olsun, hiç farketmez. Protesto demokratik bir haktır. Bunun için taraftarını karşısına alacak başkan, başkanlık vasıflarına sahip değildir, bu makamın sorumluluklarını sindirememiştir. Özür mözür yok ilk maçtan sonra göreceğiz kim kimden özür dileyecek.

Adnan Polat korkarım ki Aziz Yıldırım gibi başarısızlığı kendine yediremeyip istifa etmiyor.

Hani diyor ya hep gerekirse görevi bırakırız Galatasaray'ın menfaatleri herşeyden önce gelir diye, o hikaye işte..

helvacıda ne biçim bir adam yahu 2. ye arkadan vuruyor böyle çatlak bir yönetim olamaz güven yok...

Adnan Polat'ın başarısız olsa bile tahammül eden insanlar vardı ona.Ama şu son olaylarda yalakalık boyutlarını aşması ve camiasını, taraftarını silip atması onun sonunu hazırladı.Adnan Polat'ı çoğu insan 15 Ocak'tan beri Galatasaray başkanı olarak görmüyor. Ben de şahsen görmek istemiyorum.

Geri
Üst Alt