GSC Haber Galatasaray’da Şok Kadro Dışı!

Artık yeter!

allahim bunu ne zaman kovacaksiniz daha ne yapmasi lazim yahu ??!?!!??!?!!?

taraftari cildirtmak mi sizin amaciniz yahu?!??!?

mutlaka protesto edilmelidir hem deplasmanda hem evimizde

dortmund ve fenev maclarina bununla kesinlikle cikmamaliyiz

yeter bu kadar sacmaladigi

hahaha biz bruma 11 oynasın beklerken adam kadro dışı bırakmış

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

Yazik lan bu cocuga. Ben onun yerinde olsam kafayi yerim.

Sakatlığı veya hastalığı yokken kadroya almadıysa bu kadarı da fazla. Bu adam bizle dalga geçiyor! Derhal kovulmalı bu ne yahu.

her şeyin bir aşaması var beyler buda sıvama oluyor halk tabiri ile

Ne çektiysek ''çok karakterli'' dediklerimizden çektik.

Ne başardıysak da bugün tefe koyduklarımız sayesinde kazandık.

saka yahu bu adam baska bısey deıl..yıne 3 5 2 oynatır bak demedı demeyın :D

Ulan bas git, ne adam la bu Prandelli, takimin en iyi kanat oyuncusunu kadro disi birakiyor. Daha hizli oynayalim diyosun ama yaptigin ise bak. Selcuk, Yekta ve Cemap gibileriyle hizli OYNAYAMASSIN be adam. Olcan da yedek oturur of ya.
Adamda övdügüm tek sey Brumada israr etmesiydi (ilk baslarda) oda gitti. Olmicak seninle.

Bu ne birader verdiğiniz tepkiye bakınca başka bir oyuncu olduğunu düşünmeye başladım Bruma'nın...

20 yaşında diye lakayıt disiplinsiz biri olması gerekmiyor...Hoca iyi çalışmıyorlar diye Olcan-Telles'i kadroya almadı şimdi ikisi de kadroya giriyor , demek ki Bruma'dan da memnuniyetsizliği var biraz...

Ha Burak-Selçuk çok mu hakediyor , elbette hayır...Ama yanlış bir şey yapıyor diye adamın her şeyi yanlış yapmasını bekleyemezsiniz...

Bu ne birader verdiğiniz tepkiye bakınca başka bir oyuncu olduğunu düşünmeye başladım Bruma'nın...

20 yaşında diye lakayıt disiplinsiz biri olması gerekmiyor...Hoca iyi çalışmıyorlar diye Olcan-Telles'i kadroya almadı şimdi ikisi de kadroya giriyor , demek ki Bruma'dan da memnuniyetsizliği var biraz...

Ha Burak-Selçuk çok mu hakediyor , elbette hayır...Ama yanlış bir şey yapıyor diye adamın her şeyi yanlış yapmasını bekleyemezsiniz...

vayy ex başkanının hocasına laf ettirmiyosun :asd22:

Bruma'yı kadroya almıyor,Olcan'ı da oyuna almaz zaten.Kanatsız kanatsız takılırız.

Seneler sonra az cok dogru düzgün kanat oyuncularimiz var, bu sefer de TD oynatmiyor. Bi yürü git ya ...

Geri
Üst Alt