Galatasaray'da Şoke Eden Diyalog!

Arif Çelik

Berlin Panteri

Ct6g8dgWAAA9RtF.jpg

Dursun Özbek: O listede kimler var biliyor musunuz?

Cumartesi günü Taç Spor Tesisleri'nde yaklaşık 50 kadar kulüp üyesiyle bir araya gelen Dursun Özbek'le üyeler arasında ilginç bir diyalog yaşandı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Cumartesi günü kulübün Ataşehir'deki Taç Spor Tesisleri'nde 50 kadar kulüp üyesiyle bir araya gelmiş ve projerlerinden bahsetmişti.

Yaklaşık 5 saat süren toplantıda neler konuşulduğunu HABERİMİZDE detaylı olarak okurlarımıza duyurmuştuk.

Öte yandan söz konusu görüşmede başkan Özbek'le bazı üyeler arasında ilginç bir diyaloğun daha yaşandığı ortaya çıktı.

Bilindiği üzere bazı üyeler, aidatlarını ödemeyen ve kaydı kapalı olan yaklaşık 3 bin üyenin üyelikten çıkarılması için kulübe dilekçe vermiş, yönetim kanadından söz verilmesine karşın ne yönetim ne de sicil kurulundan konuyla ilgili yaptırım gelmemişti.

Bunun üzerine üyeler, Taç Spor Tesisleri'nde başkan Özbek'e giderek, "Biz dilekçe vermiştik. Bu üyelikten çıkarma işini ne yapacaksınız?" diye sorarken, başkan ve yanındaki yöneticiler ise "O 3 bin kişinin içerisinde kimler var siz biliyor musunuz?" yanıtını vererek bu talebin yerine getirilemeyeceğini ima ettiler.

Gamaspor

Moderatör tarafında düzenlendi:
bu nasıl bir haber yahu

Sinan bey protokole sizde katildiniz mi ? Burada olmadigina göre reis heralde cayini iciyor, püskevitini yiyordur su an orada. Önemli istihbaratlarini beklemekdeyiz.

3000 üye yıllık 200 tl aidat ödemekten aciz ise kim olduğunun bir önemi yok bence

Yılda 250 lirayı veremeyen enteresan küfürleri hakeden insanlar var. Ulan batsada kurtulsak sizden kertenkele kafalılar

Uye olup da aidatini odemeyenleri ihrac etsinler yerine baskalarini alsinlar iste. Pilav yemesini bilirler ama.

Ayrıca işin içinde ışın çelebi varsa o işten uzak durmamız gerekir. Kos koca araziyi sırf bu herif yüzünden göt kadar elimizde kaldığını unutmamalı. Kulübün en büyük hainidir kendisi.

Sinan bey protokole sizde katildiniz mi ? Burada olmadigina göre reis heralde cayini iciyor, püskevitini yiyordur su an orada. Önemli istihbaratlarini beklemekdeyiz.
onun katılacağı protokol en fazla çarşı tribünü olur.

yıllık 250tl yi ödemiyorsa Galatasaray'lı değildir o kişiler, kovulmalı.

Dursun'un kendisinin de olması muhtemel :D

Aidat kurbanı yönetici üzgün

Ünal Aysal'ın yeni yönetim kurulu aday listesinde adını açıkladığı ancak aidatını ödemediği için yerini Candan Erçetin'e bırakmak zorunda kalan Dursun Özbek, büyük üzüntü yaşadığını söyledi.

ozbek.jpg

Galatasaray Kulübü'nde 22 Haziran Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçim genel kurulu öncesi başkan Ünal Aysal'ın yeni yönetim kurulu aday listesinde adını açıkladığı ancak aidatını ödemediği için yerini Candan Erçetin'e bırakmak zorunda kalan Dursun Özbek, büyük üzüntü yaşadığını söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde bir açıklama yayımlayan Özbek, 55 yıldır Galatasaraylı olduğunu, hayatının her evresinde elinden geldiğince ve hiçbir karşılık beklemeksizin kulübüne yardımcı olmaya çalıştığını belirterek, "Galatasaray’a 2 yıl gibi bir süre içinde yaptığı katkılar ve icraatlarıyla hepimizi büyük bir sevinç ve mutluluğa ulaştıran Sayın Başkanımız Ünal Aysal’dan yönetime katılmam konusunda bir davet alınca sadece gururlanmakla kalmadım, Galatasaray’da ne kadar çok şeyin değişmekte olduğunu bir kez daha anladım. Yıllardır aidatını zamanında ödeyen ancak bu yıl unutmuş bir kişi olarak, bu onuru kaçırdığım için üzüntümü tarif etmem mümkün değil" ifadelerini kullandı.
Kendisinin bilgisi dışında yeni yönetim listesine yazıldığı şeklinde medyaya yanısıyan haberlerin doğru olmadığına dikkati çeken Özbek, aidat konusundaki bu ihmali için başta Ünal Aysal olmak üzere tüm camiadan da özür dilediğini vurguladı.

Aidat kurbanı yönetici üzgün

Ünal Aysal'ın yeni yönetim kurulu aday listesinde adını açıkladığı ancak aidatını ödemediği için yerini Candan Erçetin'e bırakmak zorunda kalan Dursun Özbek, büyük üzüntü yaşadığını söyledi.

ozbek.jpg

Galatasaray Kulübü'nde 22 Haziran Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçim genel kurulu öncesi başkan Ünal Aysal'ın yeni yönetim kurulu aday listesinde adını açıkladığı ancak aidatını ödemediği için yerini Candan Erçetin'e bırakmak zorunda kalan Dursun Özbek, büyük üzüntü yaşadığını söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde bir açıklama yayımlayan Özbek, 55 yıldır Galatasaraylı olduğunu, hayatının her evresinde elinden geldiğince ve hiçbir karşılık beklemeksizin kulübüne yardımcı olmaya çalıştığını belirterek, "Galatasaray’a 2 yıl gibi bir süre içinde yaptığı katkılar ve icraatlarıyla hepimizi büyük bir sevinç ve mutluluğa ulaştıran Sayın Başkanımız Ünal Aysal’dan yönetime katılmam konusunda bir davet alınca sadece gururlanmakla kalmadım, Galatasaray’da ne kadar çok şeyin değişmekte olduğunu bir kez daha anladım. Yıllardır aidatını zamanında ödeyen ancak bu yıl unutmuş bir kişi olarak, bu onuru kaçırdığım için üzüntümü tarif etmem mümkün değil" ifadelerini kullandı.
Kendisinin bilgisi dışında yeni yönetim listesine yazıldığı şeklinde medyaya yanısıyan haberlerin doğru olmadığına dikkati çeken Özbek, aidat konusundaki bu ihmali için başta Ünal Aysal olmak üzere tüm camiadan da özür dilediğini vurguladı.

Hahahahaahaa :D aynı haltı kendisi de yediği için şimdi kimseye bişey yapamıyo :D adama demezler mi aynı olayı sen yaptın yönetime giremedin şimdi mi aklına geliyo diye

Burada Galatasaray kongre üyesi diye gezinen kişi neye göre üye olma bilmiş? Gerçek ismi mi?
Olsa bile belki de fenerli veya bjk lı da olabilir. Bizde çok fenerli başka takımın taraftarı var maalesef.

Geri
Üst Alt