Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.087
- 48.605
- 4.843
3 tane sol bek alalım birini sağ kanata diğerlerini de sol kanata koyarız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son donemde cok sakatlanmasi beni de korkutmuyor degil, gecen sene 12-13 mac kacirmis bundan dolayi.Şimdi bok atmak gibi olmasın da ben Kurzawa 'dan yana da çok razı değilim, hani 2019 yılındaki filan Kurzawa olsa parasına bakmaksızın kaliteli bir adam derdik de şimdi bahsettiğin gibi bu adamın korkunç bir mağliyeti var ve ne vereceği de tam olarak belli değil. Mesela yüklü bir kiralama ücreti ve maaş verip Kurzawa 'yı getirdiğimizde geçen sene ki gibi birsürü sakatlık yaşayıp 12-13 maç kaçırabilir
Çünkü gerçekten 2018/2019 yıllarından itibaren çok sık sakatlanmaya başladı, en güzel örneği Saracchi var elimizde adam ilk geldiği dönemde de sonrasında zaman zaman da olsa formda olduğu dönemde enerji küresi yutmuş gibi muazzam çalışkan bir sol-bekti ama bir sonraki maç sahada olacak mı bilmiyorduk
Bana Kurzawa 'da biraz öyle geliyor, tabii adı çıkan PvA & Alioski & Moreno veya Mariu Rui gibi adamlara göre kalite olarak gördüğü zirve olarak çok daha büyük bir sol bek oyuncusu. Gelir bu dediklerimi bana yutturabilir sağlam durumda olursa hani Gedson gibi önümüzdeki sene bu günlerde Psg bir sol-bek alsa da Kurzawa'yı bize bıraksa diye de bekliyor olabiliriz bilemem
Aman ha bu herif ağır hasar kayıtlı.Sakatlık geçmişi;Ekli dosyayı görüntüle 130523