Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim Galatasaray'da 10 sezonda 8 şampiyonluk görmüş tek Avrupa Kupası'nı getirmiş vs vs adam. Eğer rte'nin ülkemiz üzerinde böyle bir dominasyonu olduğunu iddia ediyorsan benzetme için yanlış diyemem.Su soylediklerinin anisi aslinda Politika icinde gecerli
kimse de demiyorki ndiayenin yerine düsünülen baneganin yerine topal alinir miBanega yalan olduğuna göre bu kazmayı kesin alırız
sent via GSC
Şu an ciddi olarak görüştüğümüz bir orta saha var mı, yok. Topal alınacaksa süs olarak alınmayacağına göre ve şu ana kadar yapılan transferler seni tatmin etmişse bilemem. Yazdıklarımı bir daha oku istersenBanega´nin Mehmet Topal ile ne alakasi var. Ne yiyip iciyorsun aga öglen saati.
Bu benim fikrim rdas. Seninkinede saygi duyarim.Fatih Terim Galatasaray'da 10 sezonda 8 şampiyonluk görmüş tek Avrupa Kupası'nı getirmiş vs vs adam. Eğer rte'nin ülkemiz üzerinde böyle bir dominasyonu olduğunu iddia ediyorsan benzetme için yanlış diyemem.
Referans alırken hangi verilere bakıldığı önemli bu noktada. Terim bu güveni kazanmak için neler yapmış, istatistikler-gerçekler ortada. Aynı denklemi yani Terim-Galatasaray denklemini Türkiye-Akp(Rte)'ye uyguladığında aynı sonuçlara ulaşıyorsan benim açımdan sıkıntı yok.
Şu an ciddi olarak görüştüğümüz bir orta saha var mı, yok. Topal alınacaksa süs olarak alınmayacağına göre ve şu ana kadar yapılan transferler seni tatmin etmişse bilemem. Yazdıklarımı bir daha oku istersen
SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yahu allah aşkına bu senenin en güzel topunu oynadığımız 5 dakika sahada altyapıdan 3 gencin olduğu maçtı. celil-yunus-ozan üclüsüyle ne pas oyunu yapmıştık tadı benim damağımda. 40 yaşındaki cesetten hallice topalı ben istemiyorum kardeşim yedekler yedekler 5 senedir her transferde birileri bir yerleri yedekler diye alınıyor ve ben hiçbirinin yedeklediğini göremedim maalesef.
Yedek oyuncu istemiyoruz kardeşim temmuz ayının değişikliği topalla-yusufla-selçukla olacaksa olmasın alınmasın kimse
Bu benim fikrim rdas. Seninkinede saygi duyarim.
Son 1-2 yildir olup bitenden bende memnun degilim (rte Den memnun degilim yani) ama o gittiginde yerine oturabilecek 2 muhalefet liderlerine bakiyorum, yine Allah basimizdan eksik etmesin diyorum.
Tipki FT deki gibi. Transferler, oynanan futbola felan bakiyorum sonra o gittiginde neolur diye dusunuyorum. Onu da Allah basimizdan eksik etmesin diyorum
Bu benim fikrim rdas. Seninkinede saygi duyarim.
Son 1-2 yildir olup bitenden bende memnun degilim (rte Den memnun degilim yani) ama o gittiginde yerine oturabilecek 2 muhalefet liderlerine bakiyorum, yine Allah basimizdan eksik etmesin diyorum.
Tipki FT deki gibi. Transferler, oynanan futbola felan bakiyorum sonra o gittiginde neolur diye dusunuyorum. Onu da Allah basimizdan eksik etmesin diyorum
Eski Trabzonlu Yusuf ErdoğanCahilligimi af buyur da Yusuf kim?
Meral i adam yurduna koymuyorum. Bi Tansu Ciller kesinliklikle degil.Meral Akşener'in ya da Ekrem İmamoğlu'nun (Belli ki sonraki seçimde CB adayı kendisi olacak.) ne eksiği var neylerini beğenmiyorsun ki?Bu adamlara da laf atmak artık bahane aramaya giriyor biraz.