Galatasaray'da Son Dakika Transfer Hamlesi!

Banega yalan olduğuna göre bu kazmayı kesin alırız

sent via GSC

Su soylediklerinin anisi aslinda Politika icinde gecerli
Fatih Terim Galatasaray'da 10 sezonda 8 şampiyonluk görmüş tek Avrupa Kupası'nı getirmiş vs vs adam. Eğer rte'nin ülkemiz üzerinde böyle bir dominasyonu olduğunu iddia ediyorsan benzetme için yanlış diyemem.

Referans alırken hangi verilere bakıldığı önemli bu noktada. Terim bu güveni kazanmak için neler yapmış, istatistikler-gerçekler ortada. Aynı denklemi yani Terim-Galatasaray denklemini Türkiye-Akp(Rte)'ye uyguladığında aynı sonuçlara ulaşıyorsan benim açımdan sıkıntı yok.

topal gibi zeka ve yetenek yoksunu bir bidonu ilk 11 veya alternatif olarak dahi transfer etmeyi düsünmek vatan hainligidir.

Eğer banega gelmez o bölgeye topal alınırsa ve transferler şu ana kadar alınanlar düzeyinde olursa korkarım ki klasik fatih terim fiyasko yıllarından birini yaşarız. Yani ligi 6 ile 8 arasında bir yerde bitirme, taraftarları küstürme ve istifa ve hatta seçim ile sonuçlanacak bir yıl olur
Umarım benim gördüğümü yöneticiler de görüyordur

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Banega´nin Mehmet Topal ile ne alakasi var. Ne yiyip iciyorsun aga öglen saati.
Şu an ciddi olarak görüştüğümüz bir orta saha var mı, yok. Topal alınacaksa süs olarak alınmayacağına göre ve şu ana kadar yapılan transferler seni tatmin etmişse bilemem. Yazdıklarımı bir daha oku istersen

Fatih Terim Galatasaray'da 10 sezonda 8 şampiyonluk görmüş tek Avrupa Kupası'nı getirmiş vs vs adam. Eğer rte'nin ülkemiz üzerinde böyle bir dominasyonu olduğunu iddia ediyorsan benzetme için yanlış diyemem.

Referans alırken hangi verilere bakıldığı önemli bu noktada. Terim bu güveni kazanmak için neler yapmış, istatistikler-gerçekler ortada. Aynı denklemi yani Terim-Galatasaray denklemini Türkiye-Akp(Rte)'ye uyguladığında aynı sonuçlara ulaşıyorsan benim açımdan sıkıntı yok.
Bu benim fikrim rdas. Seninkinede saygi duyarim.
Son 1-2 yildir olup bitenden bende memnun degilim (rte Den memnun degilim yani) ama o gittiginde yerine oturabilecek 2 muhalefet liderlerine bakiyorum, yine Allah basimizdan eksik etmesin diyorum.

Tipki FT deki gibi. Transferler, oynanan futbola felan bakiyorum sonra o gittiginde neolur diye dusunuyorum. Onu da Allah basimizdan eksik etmesin diyorum

Şu an ciddi olarak görüştüğümüz bir orta saha var mı, yok. Topal alınacaksa süs olarak alınmayacağına göre ve şu ana kadar yapılan transferler seni tatmin etmişse bilemem. Yazdıklarımı bir daha oku istersen

Gecen yaz Onyekuru geldiginde bir tane haber cikmadi. Haberin cikmamasi görüsmedigimiz anlamina neden gelsin. Mehmet Topal gelirse, hem orta saha, hem defans rotasyonuna transfer olur.

yahu allah aşkına bu senenin en güzel topunu oynadığımız 5 dakika sahada altyapıdan 3 gencin olduğu maçtı. celil-yunus-ozan üclüsüyle ne pas oyunu yapmıştık tadı benim damağımda. 40 yaşındaki cesetten hallice topalı ben istemiyorum kardeşim yedekler yedekler 5 senedir her transferde birileri bir yerleri yedekler diye alınıyor ve ben hiçbirinin yedeklediğini göremedim maalesef.
Yedek oyuncu istemiyoruz kardeşim temmuz ayının değişikliği topalla-yusufla-selçukla olacaksa olmasın alınmasın kimse

Cahilligimi af buyur da Yusuf kim?

Ben en büyük Galatasaray düsmani bir Fenerbahce´li olsam, su an haril haril forumlara ve sosyal medyada Galatasaray hesaplari acip, Fatih Terim´e karsi algi yaratmaya calisirdim.

Hatta lisede Kongre´ye sizip, en büyük Galatasaray düsmani bir Fenerbahce´li olsam, ve yarin kulübün Baskan´i olarak secilsem, ilk isim Fatih Terim´i Galatasaray´dan göndermek olurdu.

Son 1-2 yildir olup bitenden bende memnun degilim (rte Den memnun degilim yani) ama o gittiginde yerine oturabilecek 2 muhalefet liderlerine bakiyorum, yine Allah basimizdan eksik etmesin diyorum.

Tipki FT deki gibi. Transferler, oynanan futbola felan bakiyorum sonra o gittiginde neolur diye dusunuyorum. Onu da Allah basimizdan eksik etmesin diyorum

Olayin farkli bir boyutu var ama...

Fatih Terim gelmeden, son iki sezonu da Fenerbahce´nin arkasindan bitirdik. Eger son 4 sezona bakarsak, ücünü Fenerbahce´nin arkasinda bitirdik. 2009´den beri Fatih Terim´i eger denklemden cikarirsak, son 7 sezonun 6´sini Fenerbahce´nin gerisinde bitirdik. Yani kisaca, son 11 sezonda Fatih Terim ile 4 senede 4 ve onun disinda sadece Hamzaoglu ile sampiyon olduk. Geri kalan 6 sezonda da, birak sampiyonlugu, her sezonu ezeli rakibimizin gerisinde kapattik.

Yani, Fenerbahce´li olsam Fatih Terim takimin basinda oldugu sürece oldukca mutsuz ve tedirgin olurdum. Adamlar sosyal medyada Besiktas´in üst üste ikinci sampiyonlugundan sonra, Galatasaray´a Feto algisi yapistiriyorlardi, FETO gitti durumunuz ortada, artik sampiyonluk hayal, diye aralarinda egleniyorlardi FB ve BJK´lilar. Onlara bu son iki sezon tokat gibi geldi.

Meral Akşener'in ya da Ekrem İmamoğlu'nun (Belli ki sonraki seçimde CB adayı kendisi olacak.) ne eksiği var neylerini beğenmiyorsun ki?Bu adamlara da laf atmak artık bahane aramaya giriyor biraz.

Meral Akşener'in ya da Ekrem İmamoğlu'nun (Belli ki sonraki seçimde CB adayı kendisi olacak.) ne eksiği var neylerini beğenmiyorsun ki?Bu adamlara da laf atmak artık bahane aramaya giriyor biraz.
Meral i adam yurduna koymuyorum. Bi Tansu Ciller kesinliklikle degil.

Imamoglu icin yorum yazmak icin az bekliyorum. 1-2 yila onun hakkinda anca yorum yaparim.

Muharrem Inceyi yemeyelerdi iyiydi

Geri
Üst Alt