Galatasaray'da Son Dakika Transfer Hamlesi!

Meral i adam yurduna koymuyorum. Bi Tansu Ciller kesinliklikle degil.

Imamoglu icin yorum yazmak icin az bekliyorum. 1-2 yila onun hakkinda anca yorum yaparim.

Muharrem Inceyi yemeyelerdi iyiydi

Neden?

İnce'nin nesini beğeniyordun yav asıl tipik Chp söylemleriyle hareket eden oydu.Muhtemelen İnce adayken de ona da sallamışsındır zaten şimdi böyle diyorsundur.Bu ikisine mesafeli yaklaşıp İnce'yi sevmek pek akıl karı değil Ak Partili birisi için

daha beter, Donk'u 11. topalı da alternatifi olarak düşünüyor olabilirler

haberler öyle diyo

ilginç 1 düşünce

fernando gidip banega gelirse başka para harcamamak için bunu düşünüyor olabilirler.

fakat banega transferi yatarsa - ki şimdilik haberler o yönde - orta sahada zaten bir boşluk olacak ndiaye'nin bölgesinde. dolayısıyla orayı doldurmak için birini almak zorunda kalacağız. o noktada fernando-belhanda-x şeklinde bir kurgu düşünülebilir. fernando, donk ile defansif orta sahayı önümüzdeki sene de götürebilirse ekstra bir hamleye gerek kalmaz belki.

Banega yerine Topal'i aliriz artik diyenler var ciddi ciddi, adamlarin oynadiklari mevki ayni degil bir kere

:asd:

Banega yerine Topal'i aliriz artik diyenler var ciddi ciddi, adamlarin oynadiklari mevki ayni degil bir kere

:asd:

banega gelirse donk'u 11 düşünüp onun yedeği olarak alabilirler defansif orta sahaya. gerçi donk ve topal ön libero rotasyonu patlayabilir ama mali şartlardan ötürü böyle düşünebilirler.

banega gelmezse ve fernando kalırsa o noktada gerek kalmaz. fernando-belhanda-x şeklinde kurulur orta saha. topal'a gerek yok bu tabloda. donk ve fernando defansif orta sahayı götürebilirler bir sene daha.

banega gelirse donk'u 11 düşünüp onun yedeği olarak alabilirler defansif orta sahaya. gerçi donk ve topal ön libero rotasyonu patlayabilir ama mali şartlardan ötürü böyle düşünebilirler.

banega gelmezse ve fernando kalırsa o noktada gerek kalmaz. fernando-belhanda-x şeklinde kurulur orta saha. topal'a gerek yok bu tabloda. donk ve fernando defansif orta sahayı götürebilirler bir sene daha.
Orta saha konusunda fikrimi bir kac kez soyledim zaten, orta saha komple degismeli, degismezse CL'de kimse basari beklemesin

Fernando ve Belhanda satilmali, Donk yedek olarak kalabilir

Orta saha konusunda fikrimi bir kac kez soyledim zaten, orta saha komple degismeli, degismezse CL'de kimse basari beklemesin

Fernando ve Belhanda satilmali, Donk yedek olarak kalabilir

bence de baştan kurmalıyız ama şu anki görüntüde bu olacakmış gibi görünmüyor.

mevcut kontratları ile oyunculara talip bulmak zor.

bir değişim olacaksa bir kerede değil parça parça olacak.

Topal - Donk ikilisi 5 adim geriye olur.
Sampiyonlar ligi hedefi olan takimimizin hedeflerine uymaz bu ikili.
Bu ikili Galatasarayda en fazla yedek olabilir.

İstiklal marsini okuyabilir bu meziyete sahip bir futbolcu kolay bulunmaz beyler, nankorluk etmeyin.

Neden?

İnce'nin nesini beğeniyordun yav asıl tipik Chp söylemleriyle hareket eden oydu.Muhtemelen İnce adayken de ona da sallamışsındır zaten şimdi böyle diyorsundur.Bu ikisine mesafeli yaklaşıp İnce'yi sevmek pek akıl karı değil Ak Partili birisi için
Beni baskalariyla karistirma rdas. Muharrem Ince hakkindaki yorumlarim bu forumda mevcut.

Ben illa AKP liyim MHPliyim CHPliyim diye sabit bi gorusum yoktur. Bakarim, izlerim, takip ederim (guncel konjukture gore) ona gore kararimi veririm. Ben eskiden mesela MHP ye verirdim oyumu, Apo olayinda sonra tovbe bi daha vermem MHP ye.

Muhsin Yazicioglunu tutardim mesela, onuda katlettiler.

Muharrem Inceye gelince... Adamin konusmalarini begeniyorum. KK veya DB gibi pisirik durmuyor, lider tipi / durusu var. Yumrugunu gerektigi zaman masaya vuracak adam lazim... Imamoglu hakkinda birsey diyemiyorum cunku tanimiyorum daha adami (yorum yapabilecek kadar).

Vatana millete hangisi hayirli olsunda hangisi olursa olsun!

alt yapı ulan alt yapı :mad:

muslera
linnes luyindama marcao nagatomo
transfer transfer
feghouli belhanda transfer
transfer
(diagne)

bu şekilde bişey yapamazsak cl'de başarı hayal zaten. topalla şenerle olmaz bu iş.

Fernando gider Topal gelirse ortasaha oyuncularimiz:
Mehmet Topal
Selcuk
Donk
Bir de ortasaha diye sayarsak Belhanda

Stoperleri de yedekleyebilecek bi adam oldugundan bence bir yıllık gelebilir.Iyi profesyoneldir topal arıza da çıkarmaz.
Ne zaman stoper oynasa gol yedirdi. Hiç gerek yok, kiralık miralık bi adam da mı bulunamıyor yurtdışından bin tane adam var ya..

Dos'u 1.opsiyon olarak Topal'a emanet etmek=Lesh
Amma dos'u ve stoperi yedeklemesi için 1+1 kontrat ile Max 1 m EUR ile kendisini bonservissiz transfer etmek=Good
Türkiye'de transfer böyle bir şey işte. Öncelikle transferin stratejisine, sonra da maliyetine bakıp öyle yorumlamak lazım.

Geri
Üst Alt