Galatasaray'da Sponsor Belli Oluyor

Böyle yerlerr derken elin ath.madridine verirken iyi bize verirken mi küfür ediyor pek sevgili azeriler?

Aliyevler adeta bir hanedanlık ve ülkede mutlak güç sahibi ,

herşey onun elinde hatta adeta iki dudağının arasında , devletin parasını bu tip sponsorluklara harcamasını herkez sevmeyebilir yada istemeyebilir ,

empati yapın daha iyi anlayacaksınız .

ybusetyt.jpg

upu2a8ab.jpg

pepezyve.jpg

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Aliyevler adeta bir hanedanlık ve ülkede mutlak güç sahibi ,

herşey onun elinde hatta adeta iki dudağının arasında , devletin parasını bu tip sponsorluklara harcamasını herkez sevmeyebilir yada istemeyebilir ,

empati yapın daha iyi anlayacaksınız .

Benim bakış açım farklı zaten bu ıbışler parayı Car Cur ediyorlar. Sheffıld Lens Madrid é peşkeş çekiyorlar. Bana zaten bir sey yok barı Galatarayıma olsun diyorum.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnsanlar sade sağlık sorunu yuzunden İran'a Turkiye'ye felan gıdıyorlar. Buralara para aktarmak lazım diyorlar. Yabancı ulkelerin futboluna değil.

Aslinda bu televizyon reklamlariyla desteklenirse Azerbaycani turistlik açidan tanitabilirler. Ben enerji sirketlerinin neden forma sponsoru olduklarini tam anlamadim zaten. Ama Azerbaycan açisindan iyi bir tanitim olur.

İnsanlar sade sağlık sorunu yuzunden İran'a Turkiye'ye felan gıdıyorlar. Buralara para aktarmak lazım diyorlar. Yabancı ulkelerin futboluna değil.

Hocam söyleyecek söz çok ama ceremesini çekecek derman yok derler ya ...

Azerbaycandaki aziz Türk kardeşlerimin parası israil ve rus'a adeta peşkeşkeniyor ,

inanılmaz alımlar var , inanılmaz bir göz boyama , ve daha acısı haksızda olabilirim ve haksız isem uyarınız ,

Türkiyedeki " hüloğğ " tayfasının bir benzeride oralarda var , nacizane bir gözlemim ...

Hocam söyleyecek söz çok ama ceremesini çekecek derman yok derler ya ...

Azerbaycandaki aziz Türk kardeşlerimin parası israil ve rus'a adeta peşkeşkeniyor ,

inanılmaz alımlar var , inanılmaz bir göz boyama , ve daha acısı haksızda olabilirim ve haksız isem uyarınız ,

Türkiyedeki " hüloğğ " tayfasının bir benzeride oralarda var , nacizane bir gözlemim ...

Ya sizde hulocular varda ama onlara karşı olanlarda var. Bizde hepimiz hulocıyyzzz :) durumlar vahim

Ya sizde hulocular varda ama onlara karşı olanlarda var. Bizde hepimiz hulocıyyzzz :) durumlar vahim

Biliyorum ,

el mecbur bazı şeylere , gün gelecek Türk milletini , Türklüğü reddedenler toprak olacak ,

Sultan Süleyman'a kalmadı bu Dünya ...

Kim ile.anlasirsak anlaşalım. Sözleşmeye türkiye liginden takiplerimize sponsor olamaz maddesi koyduralim.

Biliyorum sponsor firma için biraz saçma bir fikir ama ben sıkıldım artık fenerin bizden hemen sonra bizim ile anlaşan sponsoru tehdit edip daha fazlasına anlaşma yapmalarından.

Evet yapacagimiz anlasma ulkede sadece bize ozgu olsun. Baskalari da hani bana hani bana demesin. Ve sponsor ismi bana fark etmez. Onemli olan kulube ciddi bir gelir kaynagi olmasi.

İlham Fener'den nefret ediyor

Ilhami tayyiplen takas edebiliriz eğer isterseniz

Bu para peşkeş çekilmeyecek ki ülkenin/markanın ismi reklam olacak. Bir CL maçını kaç kişi izliyor?

Futboldan daha iyi pazarlama alanı var mı ki?

Geri
Üst Alt