Galatasaray'da Sponsor Belli Oluyor

Kim ile.anlasirsak anlaşalım. Sözleşmeye türkiye liginden takiplerimize sponsor olamaz maddesi koyduralim.

Biliyorum sponsor firma için biraz saçma bir fikir ama ben sıkıldım artık fenerin bizden hemen sonra bizim ile anlaşan sponsoru tehdit edip daha fazlasına anlaşma yapmalarından.

fener mi kaldı ortada renktaş adamlara kimse sponsor olmuyor, bulamadılar sponsor olacak bir firma yalandan göğüs reklamı almayacaklarını borsaya bildirdiler.

Kim ile.anlasirsak anlaşalım. Sözleşmeye türkiye liginden takiplerimize sponsor olamaz maddesi koyduralim.

Biliyorum sponsor firma için biraz saçma bir fikir ama ben sıkıldım artık fenerin bizden hemen sonra bizim ile anlaşan sponsoru tehdit edip daha fazlasına anlaşma yapmalarından.

Aziz sırf adi için SOCAR a yıllık 5 m biz size verelim bile der

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Azeri sponsorumuz olsun isterim. Gururla da taşınır kardeşlerimizin bayrağı.

Aliyevler adeta bir hanedanlık ve ülkede mutlak güç sahibi ,

herşey onun elinde hatta adeta iki dudağının arasında , devletin parasını bu tip sponsorluklara harcamasını herkez sevmeyebilir yada istemeyebilir ,

empati yapın daha iyi anlayacaksınız .

Açık ve net azerilerin ne düşündüğü umrumda değil.

Beni ilgilendiren klübümün menfaatleri.

Ha azerileri sever misin dersen severim. Kızmakta haklılar mı bence haklılar.

Söz konusu Galatasray ise gerisi teferruattır.

20m €uro üzerinden 100 senelik anlaşma yapabilirler.

15-20m euro arasında olan bir anlaşma mükemmel olur açıkçası. azeri kardeşlerimize zaten sempatim yüksekti daha da artar bu sevgim

Para önemli değil önemli olan marka değeri . 20 m euro alsak nolacak ? Yine paralar hajroviç gibilerine gidecek .

Yıllık mı 15-20'den bahsediyosunuz. Öyledir de kaç senelik olacağına dair hiç bi şey yok nedense

Çok mantıklı bir hamle olur.

bizim külüstür lig icin 8-10 milyon yeter de artar bile...

cl bonusu olarak 5m eklesinler..

yapti 10-15m para.. nice :encouragement:

Yılik 20 m € hayal.

20 M € anca 2-3 senelik verirler.

Tabiki senelik olsa müthiş olur.

Bizim forumu okuyup haber yapıyorlar Türkiye'de gazeteciliğin zirvesini yaşıyoruz cidden.

gelen sponsorun futbol piyasasıyla arası cok iyi olsun. geldiğinde yanında bir süperstar hediye ederek gelsin

Geri
Üst Alt