Galatasaray'da Sportif Çöküş

Yasin Kaçar

Parçalı Üye
Galatasaray, Burak Elmas başkanlığında futbolda lig tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşarken, sportif başarısızlık diğer şubelerde de etkili oldu.

Burak Elmas başkanlığındaki Galatasaray, futbolda lig tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşarken, sportif başarısızlık diğer şubelere de yansıdı.
Son 3 maçını kaybeden erkek basketbol takımı, play-off'ta saha avantajı anlamına gelen ilk 4'ten koptu ve 7. sıraya geriledi. Son 7 maçın 5'inden yenilgiyle ayrılan kadın basketbol takımı 9. sırada...

Voleybolda da durum basketboldan çok farklı değil. Filede erkekler 6. sırada yer alırken, kadınlar 5. sırada bulunuyor.

Futbolda ayrıca yeni pilot takım olan Niğde Anadolu, 2. Lig'de grubunda sonuncu ve küme düşmeye aday ilk takım konumunda

Sabah

doğrusunu söylemek gerekirse futbol haricinde b.elmas'tan önce de çok başarılı değildik
büyük bir değişim yok yani
hatta geçen sene erkek basketbol küme düşüyordu neredeyse

Ünal aysal dönemi borç arttı diye neler dendi bütün branşlarda şampiyonluk yaşadık avrupa nin en büyük kupalarından birini getirdi bıraktığı kadroda enkaz değil 3 kupa geldi Hamzaoğlu la, şimdiki dönemde hem borç katkat fazla artıyor hemde hiçbir kulvarda da başarı yok bu enkazda 2 senede anca temizlenir, hortumu kendilerine bağlamışlar

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herşeyden önce kabul etmek gerekir ki, şu anda Galatasaray yönetilemiyor. Çok acil bir biçimde seçime gidilip Galatasaray'a yakışan, başkan ve yöneticiler seçmek zorundayız. Tarihimizin en berbat sezonunu geçiriyoruz, iş bilmez insanların elinde. Doğrusunu söylemek gerekirse ben ciddi ciddi küme düşeceğimize inanmaya başladım.

Bu yönetim okadar capsiz ki kazandiklari tek savas yok, hala kendilerini oraya nasil layik göryürolar nasil bir migde var bunlarda anlamak güc diyecegim ama cepte de para yoksa ve hedef o cepi doldurmaksa migde de kaldirir onur ve gurur da

kulübe acilen para lazım para. gençleşme meselemizi bir kenara atıp 11 e 3 5 tane skor katkısı alabileceğin adamlar koymak lazım. vizyonsuz herif küçülmeliyiz diye diye anasını belledi kulübün her branşta.

Geri
Üst Alt