Galatasaray’da Tedbir Kararı Kalktı: Seçim 30 Nisan’da Yapılacak

Metin Ünlü: “Bu tedbir kalktıysa yönetimin seçim kararını 28/1 maddesine göre alması nedeniyle kalktı. 87/22’ye göre seçim kararı alınsaydı bu tedbir kalkmazdı.”

Kaldırın şu ibra saçmalığını ya kulüp her sene mahkeme kapılarında sürünecek mi. Seçim takvimini iki yıla düşürün ilk sene beğenmezsen diğer sene seçmezsin.

Osman efendiyi kuruldaki kovma şekli ile bu seçim olmaması ihtimaline sebep veren arkadaşıda bir zahmet sepetlesinler.

Yok efendim adayı beğenmedim bilmem ne - çık kadro kur ol madem iysini biliyorsun , olamıyorsanda taş koyma kulübün önüne süreç baamında.

Ne olacaktı seçim olmasaydı - gene kriz tansiyonu devam , adaylar soru işareti sürecin ne olacağı belli değil , yeni sezon geliyor içler acısı sezon ardından. Bunu geciktirmek bu kulübü seven adamın işi değildir - kişisel hesaplarla alakalıdır(ki çok saçma 10bin de 1 yüzünden bile bu oluyorsa)

Şu tüzüğede el atmak lazım hem ibra konusunda hem kurullar artık bir zahemt 25 saat sürmeyiversin.

Camiaya hayırlısı olsun artık haftaya yerimizi alırız seçime.

He aynı zamanda karamsar bakmaya gerek yok , başarılı olamayan bir şey değişiyor - peşin yargıya karşıyım diyebilirim.

Kalkar demistik👨‍💻 kimse uranusyen tutulmanın önünde duramaz

Mahkeme, Galatasaray’ın 30 Nisan’daki seçimine konan tedbiri kaldırmasının ardından sarı kırmızılı takımın başkan adaylarından Metin Öztürk Radyospor'da Özgür Sancar'a ilk açıklamasını yaptı. Öztürk "İki başkan adayının olduğu bir toplantı yaptık. Burak Elmas başkanımızda seçimize destek veriyor. 30 Nisan'da seçim yapılacak. Bizim kırmızı diğer adayın sarı. Seçimin kimin kazanacağı ise yazı tura atmak gibi bir şey. Umarım sonunda Galatasaray kazanır." dedi.

sanki ertelenmesinden yana gibiydi bu herif. geçen bi yayında katılım az olur 30unda o da eşrefe yarar fln denmekteydi.

Mahkeme, Galatasaray’ın 30 Nisan’daki seçimine konan tedbiri kaldırmasının ardından sarı kırmızılı takımın başkan adaylarından Metin Öztürk Radyospor'da Özgür Sancar'a ilk açıklamasını yaptı. Öztürk "İki başkan adayının olduğu bir toplantı yaptık. Burak Elmas başkanımızda seçimize destek veriyor. 30 Nisan'da seçim yapılacak. Bizim kırmızı diğer adayın sarı. Seçimin kimin kazanacağı ise yazı tura atmak gibi bir şey. Umarım sonunda Galatasaray kazanır." dedi.

sanki ertelenmesinden yana gibiydi bu herif. geçen bi yayında katılım az olur 30unda o da eşrefe yarar fln denmekteydi.

M.Ö ağzıyla kuş tutsa (gerçi bu kelimelerle söyleyince olabilir :D ) başkan seçilmez o havalarıyla bana göre - hala kazanabileceğini düşünmüyorum . alacağı oyların çoğunluğu eşref karşıtı politikada olacaktır.

yani benim hissiyatım bu en azından. Eşref hamamcıoğlu biraz daha ayakları yerde , realist bakıyor genele.

Dip not: eşref bey'İn haberturkteki yayında giydiği ceketi çözemedim - düğmeler , yaka genişliği falan gözlerimi alamadım

M.Ö ağzıyla kuş tutsa (gerçi bu kelimelerle söyleyince olabilir :D ) başkan seçilmez o havalarıyla bana göre - hala kazanabileceğini düşünmüyorum . alacağı oyların çoğunluğu eşref karşıtı politikada olacaktır.

yani benim hissiyatım bu en azından. Eşref hamamcıoğlu biraz daha ayakları yerde , realist bakıyor genele.

Dip not: eşref bey'İn haberturkteki yayında giydiği ceketi çözemedim - düğmeler , yaka genişliği falan gözlerimi alamadım

herkes realist bakıyor ona bakarsan rtaş. ben realistim çok fazla borç var bu borç kapanmaz diyince icat yapmış olmuyosun. o tavrını sevmiom eşrefin. ne önceki seçimde ne bunda yok daha neler denecek bi plan görmedim şahsen.

herkes realist bakıyor ona bakarsan rtaş. ben realistim çok fazla borç var bu borç kapanmaz diyince icat yapmış olmuyosun. o tavrını sevmiom eşrefin. ne önceki seçimde ne bunda yok daha neler denecek bi plan görmedim şahsen.

yok benim kastım borç üzerinden değilde - ben daha çok diğer kısımlara bakıyorum ikisininde konuştuğu.

Biri diyorki pembe tablolar çizmenin alemi yok
Diğeri diyor ki bayrakları çıkarın

ilki daha realist geliyor bana misal. Borç konusunda zaten farklı konuşma ihtimalleri pek yok. dediğin doğru itici geliyor biraz ama biraz da Burak Elmas'ın durumundan örnek alıyor diye düşünüyorum. Yani burak bak para için rakam bile telafuz etti 8 ay boyunca adamı her ay bunun üzerinden iğneledirler gibisinden.(sponsor o şu bu bir 100 milyon lafı döndü ya hep)

Bence renk vermeyeyim, durumun zorluğunu tekrar tekrar konuşayaım, projeler tutarsa hallederiz - yürürüz tavrında gibime geliyor .
M.Ö bizde hazır çatır çatır geliyoruz derkene adam başkan misali antalya ile atışıyor falan olması bana epey itici geliyor yalan yok.

Önüne gelen dava açıyor
Hangi mahkeme hangi salon hangi dava
Takip etmek mümkün değil

Metin Öztürk'ün realist bakmadığı çok ortada 2 sene şampiyon olacağız, Avrupa başarı yakalayacağız lafları popülist açıklamalar. Diğeri de realist değil onu satacağız, bunu satacağız açıklamaları da tatmin etmiyor. Burada futbol aklı olarak Levent Nazifoğlu- Cenk Ergün kıyasında ben Cenk Ergün'ü daha önde görüyorum. Levent Nazifoğlu resmen sporcular cemiyetinin oylarını almak için yapılan Galatasaray'a dinamit koyma hamlesi.

Geri
Üst Alt