Galatasaray'da transfer atağı

Cevap: Galatasaray'da transfer atağı

fenerle oynadığımız türkiye kupası maçında carlosla ddeividi izlemeye gelen dunganın serkan için söylediklerini unuttun galiba...

brezilyalı olsa kesin çağırırdım demişti... ayrıca trabzon maçındaki golü de var...

daha fazla oynayamadı çünkü sakatlandı... ama ben bu sene ondan da özgürcandan da bir patlama bekliorum...

Serkan çok gol kaçırıp sonra güzel bir gol atmıştı benim için iyi futbolcu topu kaleciyle beraber sokabilecek yetenege sahiptir,ÖR: Drogba,Jardel,Ronaldo(9 olan),Kewell hatırlıyorum Drogba FA Cup maçında defansın arasına o cüsseyle girip ceza sahasına girer girmez hafif uzaktan bi şut çekmişti mükemmel bir gol atmıştı Dunga iyi bir teknik adam değil,Kleberson'da kadroda su bjk'nin yolladıgı kleberson

Serkan çok gol kaçırıp sonra güzel bir gol atmıştı benim için iyi futbolcu topu kaleciyle beraber sokabilecek yetenege sahiptir,ÖR:Drogba,Jardel,Ronaldo(9 olan),Kewell hatırlıyorum Drogba FA Cup maçında defansın arasına o cüsseyle girip ceza sahasına girer girmez hafif uzaktan bi şut çekmişti mükemmel bir gol atmıştı Dunga iyi bir teknik adam değil,Kleberson'da kadroda su bjk'nin yolladıgı kleberson

valla ben hiçbir futbolunun "dur bi şut çekiim de kaleciyide beraber içeri sokayım" die bir düşüncede olduğunu sanmıorum...:D

ama görün nasıki bu sercan transfer gündeminde ilk sıradaysa seneye de serkan ve özgürcan... özellikle de özgürcan...

Hernandez'i Govou'ya tercih ederim.

valla ben hiçbir futbolunun "dur bi şut çekiim de kaleciyide beraber içeri sokayım" die bir düşüncede olduğunu sanmıorum...:D

ama görün nasıki bu sercan transfer gündeminde ilk sıradaysa seneye de serkan ve özgürcan... özellikle de özgürcan...

Bu ülkede öyle futbolcular varki topu kaleye çekerken yanlışlıkla boğaza doğru atıyorlar,demek istediğim topu istediği yere vurabilen futbolcu kalitedir çoğu futbolcu topu istediği yere gönderemez gönderenlerde yıldız olur

Zidane,Ronaldo,Messi,Ronaldinho gibi

Bu ülkede öyle futbolcular varki topu kaleye çekerken yanlışlıkla boğaza doğru atıyorlar,demek istediğim topu istediği yere vurabilen futbolcu kalitedir çoğu futbolcu topu istediği yere gönderemez gönderenlerde yıldız olur

Zidane,Ronaldo,Messi,Ronaldinho gibi

ona bakarsan hakan şükür bi maçta 2 gol attıysa en az 15 gol de kaçırmıştır... hakana yıldız değil diyebilirmisin?

hernandez genç ve gelecek vaad ediyor, bu yönden cazip gelebilir ama govou'nun sisteme çok daha uygun hatta biçilmiş kaftan olduğunu söyleyebiliriz. sağ-sol winger-forward hatta yeri gelir baros'un yerine bile oynayabilir çok yönlü bir oyuncu. belki yaşı geçmiş olabilir (29), kariyeri de eskisi kadar parlak değil belki ama bizim aradığımız nitelikte bir oyuncu. eğer babel, quaresma gibi isimler alınamayacaksa (ki zor gözüküyor) govou iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.

govou futbolu sevmedigini mecburiyetten oynadigini soylemisti.bize isini seven adam lazim...

Savaşan oyuncu lazım bize!

Kaliteli biri gelsin de sevinelim yeter artık ya

govou futbolu sevmedigini mecburiyetten oynadigini soylemisti.bize isini seven adam lazim...

pascal nouma da sadece iş olarak yaptığını, sevmediğini söylüyordu. bu sahada elinden geleni yapmayacağı, mücadele etmeyeceği anlamına gelmez. profesyonel olsun yeter bir futbolcu.

geç gelen edit: bir yerde 2003 yılında keyfi olarak çıkmadığı maçlar varmış diye okudum. eğer doğruysa hiç gerek yok bir daha böyle hataya, iyi araştırılmalı. oyun stili olarak 4-3-3'e çok uygun olmasına rağmen böyle karakterde bir futbolcu istemem. bir oyuncu sadece para için futbol oynayabilir ama aynı zamanda karakterli, profesyonel ve mücadeleci olabilir. sonuçta futbolu bir iş olarak görüyorsa parasının karşılığını vermek için elinden geleni yapmalı. eğer lincoln gibi "keyfi yerine gelince oynayan" bir fuybolcuysa uzak durulmalı, lincoln'den hala yeterince çekiyoruz tam olarak kurtulduk diyemeyiz .

Galatasaray forvet arıyor

Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'ın hedefi, İspanya'nın Valencia Kulübü'nde oynayan forvet oyuncusu Pablo Hernandez ve Fransız ekip Olimpik Lyon'un yıldızlarından Sidney Govou'yu kadrosuna katmak.

Sarı-kırmızılı kulüp Servet Çetin'in Marsilya'ya transferindeki belirsizliğin sürmesi nedeniyle önceliği forvet arayışına verdi.

Teknik direktör Frank Rijkaard'ın öncelikle istediği Liverpool'un Hollandalı yıldızı Babel'in transferinin zora girmesi sonrasında Sarı-kırmızılılar, Pablo Hernandez ve Sidney Govou ikilisinden birini renklerine kazandırmayı planlıyorlar.

Galatasaray Kulübü'nün, mali kriz yaşayan Valencia'nın 24 yaşındaki Hernandez için istediği 7 milyon Euro'luk rakamı, 4-5 milyon Euro'ya düşürerek transferi gerçekleştirmek üzere çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

29 yaşındaki Govou ise, Lyon'da geçen sezon sürekli forma bulamadığı için kulübünden ayrılmak istiyor.

39 kez Fransa Milli Takımı forması giyen Govou'nun, Sarı-kırmızılı takımın teklifine olumlu baktığı öğrenildi.

Öte yandan Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, en kısa sürede bu iki futbolcudan birinin transferini gerçekleştirerek, takımlarının Hollanda kampına yetiştirmeyi planladığını ifade etti.

Kaynak : DHA

Yakında açıklanacaktır transferler.

Artık Govou mu olur,Babel mi göreceğiz bakalım...

Cevap: Galatasaray forvet arıyor

DHA fazla tanınmamıs ama iyi takımlarda oynayan adamları yazarak prim yapmaya calısıyo. Bunların alayı tugayı palavracı.

Govou - Hernandez beş para etmez demek!!! Oda düşüncedir saygı duymak lazım...

Geri
Üst Alt