Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Kadromuzda şu an Carrusca ve Lincoln'ü saymadığımızdan 7 yabancı var. Yani 1 tane alabiliriz.

Ayrıca yabancıların farklı farklı ülkelerden olması çok güzel bir şey bence :)

Carrusca satın alma opsiyonu verilerek eski takımına kiralandı lincolnunde sözlesmesi fesh edildi yani 2side bizim oyuncumuz degil

valla 0 bonservissiz sobise hayır demez herhalde ama para verilerek buyuk bi oyuncu alınacagını bende dusunmuyorum 19-20 yaslarında gelecek vaadeden bi isim olabilir yada bruno olur:)

haldun bitir artık transfer sezonunu millet paronayaklaştı, ruh saglıgımız bozuldu.

akıl oyunlarındaki doktor nash gibi yazılarda gizli anlamlar ve isimler ,olmayanların olma olasılıkları, hayelle gercegi ayırt edemiyoruz...

kısacası kafa bir milyon :D

Carrusca satın alma opsiyonu verilerek eski takımına kiralandı lincolnunde sözlesmesi fesh edildi yani 2side bizim oyuncumuz degil

Sonuçta kirada Carrusca tekrar dönebilir de artık ben de oyuncumuz olarak görmüyorum. Lincoln'ü hele hiç görmüyorum ama hala resmi sitede kadroda resmi var numarası olmasa da.

Sonuçta kirada Carrusca tekrar dönebilir de artık ben de oyuncumuz olarak görmüyorum. Lincoln'ü hele hiç görmüyorum ama hala resmi sitede kadroda resmi var numarası olmasa da.

Tffde feshi onayladı yani yabancı olarak sorunumuz yok. 1 acıgımız var ve tobi nonda 2 liside gönderilebilir duruma göre

walla taraftar olarak hergün transfer olsa hayır demiyecez ya :D:D adam hasta yatağından kalkıp Elanoyu getirdi hala Haldun abiden yine ve yeni bombalar beklemeye başladık daha ötekisi imzalamadan :D:D

bizi bu beklenti içine gerçekten inanarak sokabilen öncelikle 007 Haldunumuza ve Adnan Başkanımıza sonsuz teşekkürer ediyorum...

biz bu rijkaard ı genç yetiştirsin diye almadık mı.

bu haliyle Cimbomu bende yönetirim şenol güneş de hatta azi ze de...

kewell elano keita arda leo vs vs.

getittittirsin gençleri hollandadan manisadan güney amerikadan afrikadan yerli yabancı...

Fabio Pinto - Gabriel Tamas - Ovideu Petre - Florin Bratu - Sergio Almaguer - Christian - Ali Lukunku - Marcelo Carrusca - Frank De Boer - Abel Xavier - Haim Revivo - Mbo Mpenza - Pavel Horvath - Robert Spehar - Muhammed Sarr - Jorge Felipe - Sasa Ilic - Junichi İnamoto - Radu Niculescu - Sebastian Perez -Gustavo Victoria -Andreas Fleurquin-Stjepan Tomas - Rigobert Song - Faryd Aly Mondragon - Morgan De Sanctis - Fernando Meira - Joao Batista - Franck Ribery ...

Uefa döneminden sonra yapılan cogu gereksiz transfer havaya giden milyonlarca euro

Fabio Pinto - Gabriel Tamas - Ovideu Petre - Florin Bratu - Sergio Almaguer - Christian - Ali Lukunku - Marcelo Carrusca - Frank De Boer - Abel Xavier - Haim Revivo - Mbo Mpenza - Pavel Horvath - Robert Spehar - Muhammed Sarr - Jorge Felipe - Sasa Ilic - Junichi İnamoto - Radu Niculescu - Sebastian Perez -Gustavo Victoria -Andreas Fleurquin

Stjepan Tomas - Rigobert Song - Faryd Aly Mondragon - Morgan De Sanctis - Fernando Meira - Joao Batista - Franck Ribery ...

Uefa döneminden sonra yapılan cogu gereksiz transfer havaya giden milyonlarca euro

öZhan cAnaydın ı ne zaman tv de görsem büyük bi muhabbetle anarım zatı şahanelerini...

Fabio Pinto - Gabriel Tamas - Ovideu Petre - Florin Bratu - Sergio Almaguer - Christian - Ali Lukunku - Marcelo Carrusca - Frank De Boer - Abel Xavier - Haim Revivo - Mbo Mpenza - Pavel Horvath - Robert Spehar - Muhammed Sarr - Jorge Felipe - Sasa Ilic - Junichi İnamoto - Radu Niculescu - Sebastian Perez -Gustavo Victoria -Andreas Fleurquin

Stjepan Tomas - Rigobert Song - Faryd Aly Mondragon - Morgan De Sanctis - Fernando Meira - Joao Batista - Franck Ribery ...

Hepsini alıp tazminat vererek kovsaydık riberyden ettigimiz zararı etmezdik herhalde:o

song mondi meira perez ilic felipe bence iyi transferlerdi

Burdaki bazi isimlere katilmiyorum:

- Jorge Felipe

- Sasa Ilic :eek:

- Sebastian Perez

- Rigobert Song :eek:

- Mondragon :eek: (sen ne yaptin ya?)

- Franck Ribery

Mondragon bizim efsane kalecimiz olmus siz hala ne diyonuz :mad::mad:

fleurquin den bile verim almışızdır..

barça ya attığı golü unutamayız

ümit karanı da tabiki...

zor gün dostları...

Burdaki bazi isimlere katilmiyorum:

- Jorge Felipe

- Sasa Ilic :eek:

- Sebastian Perez

- Rigobert Song :eek:

- Mondragon :eek: (sen ne yaptin ya?)

- Franck Ribery

Tamam aralarında faydalı olanlar vardı bırakta olsun 30 tane adamın arasında 5-6 tane iyi yani ben genel olarak aklıma gelenleri yazdım . Hatta simdi aklıma Cesar Prates geldi o da iyi oyuncuydu .

Mondi de arda gibi ergün gibi hagi gibi tafo prekazi vs vs gibi

Aslan dır...

meira gercekten cok kaliteli oyuncuydu.

sabredilmeliydi bence ama cogu futbolcular para alamiyordu ve satmaliydik.

yetenegi hem servet hem gokhan hem emrelerden daha fazlaydi.

ama bazen sacma hatalar yaptigi da gercek

Fabio Pinto - Gabriel Tamas - Ovideu Petre - Florin Bratu - Sergio Almaguer - Christian - Ali Lukunku - Marcelo Carrusca - Frank De Boer - Abel Xavier - Haim Revivo - Mbo Mpenza - Pavel Horvath - Robert Spehar - Muhammed Sarr - Jorge Felipe - Sasa Ilic - Junichi İnamoto - Radu Niculescu - Sebastian Perez -Gustavo Victoria -Andreas Fleurquin-Stjepan Tomas - Rigobert Song - Faryd Aly Mondragon - Morgan De Sanctis - Fernando Meira - Joao Batista - Franck Ribery ...

Diğerleri neyse de.. Hocam naptın sen ya?

Frank De Boer alındığında herkes çok mutlu olmamış mıydı iyi transfer diye ?

Revivo geldiğinde çok ümitli değilmiydik hele ki ilk oynadığı maçta Bursa'da 3 gol atınca ?

Mpenza-Horvath-Spehar bu oyuncular da Jardel karşılığında takas oldular bize sonra gönderildiler zaten.

Victoria-Perez-Flerquin görevlerini en iyi şekilde yapmadılar mı oynadıkları sezon ? Hangisinden ümitliydik ? Ama ummadık taş baş yardı o sene.Şampiyonluğu getiren kadronun önemli parçalarıydı bu oyuncular.Özellikle Perez taraftarın gönlünde ayrı bi yer edindi o sezon ki performansıyla.

Sasa İlic değil miydi 2005-2006 sezonunda şampiyonluk yolunda önemli goller atıp iyi performanslar gösteren adam ?

Mondragon değil miydi Taffarel'den sonra gelip de taraftarla müthiş uyum sergileyen ve kendini sevdiren adam.Şampiyonluklarda payı yok muydu bu adamın ?

Song-Tomas muhteşem ikilisini niye beğenmiyorsun ? Türkiye'nin en iyi defans ikilisi değil miydi bu oyuncular ? Sorunlar her oyuncu da yaşandı ancak her zaman iyi performans gösterdiler.

Ribery değil miydi geldiği sezon gösterdiği performansla Anelka'nın bonusu ! olmadığını kanıtlayan Anelka'nın ancak onun bonusu olduğunu gösteren adam? Elimizden kaçırdık diye mi gereksiz transfer oldu ? Ronaldo için ne ödendiyse aynısı ona istenen adam değil mi Ribery ?

Yönetime laf edebilirsiniz transferler konusunda ona bişey demiyor kimse ancak verdiğiniz örneklerdeki çoğu oyuncu katkıda bulundu bu takıma.

Geri
Üst Alt