Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

xavier kotu muydu?

super topcuydu ama kokain isine bulasinca sutladik

Hemen duygusala arabeske baglamayın beyler sizde varya:)

Perez'e laf söyletmem.

Ayrıca İlic, Mondragon, Ribery, Fleurquin , Tomas, Song, Meira , Petre, Batista, Xavier nasıl gereksiz transfer anlayamadım.

Alooo ulan adam iyiki dogru yanlıs bişey yazdı sabaha kadar alıntı yaparsınız şimdi:077:

Galatasarayin gelecegine yon vermek icin en onemlisi

ALT YAPI

hayalimde boyle bir kadro var

isim koymadigim yerler daha altyapidan bulamadigimiz oyuncular:

====== kaleci=====

=ugur==semih=cetin=yok

====colak=yok==arda=

=aydin=== cem===serdar

bir inanilmaz kaleci

kalburustu on libero

dehset bir sol bek

bunlari altyapidan cikaralim ve bunlar kendilerini gelistirsinler cok acayip olur.

az azindan boyle bir 11 un cogu yedek kulubesinde oturur

bu cetin gungor neden kampa goturulmedi onu anlayamadim.

adam resmen star olacak.

insAllah faydalanacagiz gelecek sezon.

murat ve semih den gram eksigi yok hatta fizigi daha iyi

Galatasarayin gelecegine yon vermek icin en onemlisi

ALT YAPI

hayalimde boyle bir kadro var

isim koymadigim yerler daha altyapidan bulamadigimiz oyuncular:

====== kaleci=====

=ugur==semih=cetin=yok

====colak=yok==arda=

=aydin=== cem===serdar

bir inanilmaz kaleci

kalburustu on libero

dehset bir sol bek

bunlari altyapidan cikaralim ve bunlar kendilerini gelistirsinler cok acayip olur.

az azindan boyle bir 11 un cogu yedek kulubesinde oturur

ilk onbirin alt yapıdan cıkarmak hayalperestcilik bana göre

Türkiyede öncü sayılırız ama avrupaya bakarsak cok gerilerdeyiz alt yapı basarısı olarak 5 senede 1 arda cıkarsak bana yeter gercekci olarak bakarsak

ilk onbirin alt yapıdan cıkarmak hayalperestcilik bana göre

Türkiyede öncü sayılırız ama avrupaya bakarsak cok gerilerdeyiz alt yapı basarısı olarak 5 senede 1 arda cıkarsak bana yeter gercekci olarak bakarsak

a takıma ilk onbirin çıkması için hollandalıların gelmesi , sistemi oturtmaları gerekiyor.ancak 4-5 sene sonra hayallerimiz gerçek olur.

renkdas ama cok guzel bir hayal

serdar

cem

semih

ugur

arda

emre colak

arda, ugur ucar zaten ilk 11

emre colak, serdar eylik hangisi yeni bir arda olamaz?

semih kaya neden bir gokhan zan veya emre gungor un yerine olmasin?

cogunuz cetin gungoru tanimiyor zaten

cem sultan bu sene af ta costuracak agzimiz acik izleyecegiz gollerini.

ama bir gun mutlaka olacak

25 kisilik kadroda en az 10 tane altyapidan gelen olacak

Hayal güzel kim istemez kime sorsan ister herhalde yani ben isterim hepsi alt yapıdan olsun ama bizim - tarafımız bi oyuncu cıkıo mesela ona zorla forma vermeye calısıyoruz neden alt yapıdan olum bu oynasın oynamasın arkadas formayı oraya asarsın oyuncu harbiden oyuncuysa gelir kapar o formayı belli eder kendini yıllardır mehmet guvene aydına vb gibilerine formayı onlar istemese bile ite kaka vermeye kalktık belkide o sıra nice oyuncular kacırdık demek istedigim alt yapıdan cıkan her oyuncu a takımda oynar diye bi kanun yok becerisi varsa belli ediyorsa formayı istiyorsa gelir alır.

Perez'e laf söyletmem.

Ayrıca İlic, Mondragon, Ribery, Fleurquin , Tomas, Song, Meira , Petre, Batista, Xavier nasıl gereksiz transfer anlayamadım.

Fleurquinden kimse bahsetmez ama çok iyi oyuncuydu

perez gibi adam olsa şimdi fena mı olur

ribery olayına girmek istemiyorum adamın yüzünü görünce kendimi zor tutamıyorum

ilic de belki tarihimizin en kötü kadrosunda bizi taşıdı adam

mondragon tomas songun batistanın kattıklarını da biliyoruz xavierin ismi vardı kendi pek yoktu bizde oynarken meira daen azından para kazandırdı petre tamas bunlar da bizden gidince iyi işler yaptı

burasi transfer forumu degil mi ne fleurquini ne perezi onlar mazide kaldi Bugünü konusun bugünüüüüüü Haldunuuuu allah allah

scout ekibi kursak keske

suat kaya

ergun pembe

prekazi

taffarel

takim elbiseli scoutlarimizin bize ayri hava katacagi kesin.

dusunsenize suat fransa da

prekazi kendi ulkesinde

tafi brezilyada bizim icin oyuncu izliyor.

sonra neeskens gidiyor ve rijkaarda rapor veriyor alin diye.

cok hos olmazmiydi?

yada brezilyali profesyonel bir scout

turkiyede bunu tek yapan oluruz.

ya arkadaşlar gülüyorum ya elonayu transfer etmısız sız kalkmısınız yok perez iyidi yok fılorkin iyidi bu ne yaf :confused:

gerçekten ya scout ekibi olayını başlatıp türkiyeye yine öncülük etsek, ilk başalrda tutupta çok iyi oyuncular bulunması gerekmez ama sonuçta sistem oturunca bize getirileri çok çok fazla olacaktır bence.mesala her sene en az bir transfer scout ekibinin önerdiklerinden olurdu.

bu niye düşünülmez acaba?

Galiba bazı arkadaşlarımız sadece son sayfalara bakıyor, önceki yazılanları okumuyor. Aksi taktirde neyin ne için yazıldığını anlayabilirlerdi.

Fabio Pinto - Gabriel Tamas - Ovideu Petre - Florin Bratu - Sergio Almaguer - Christian - Ali Lukunku - Marcelo Carrusca - Frank De Boer - Abel Xavier - Haim Revivo - Mbo Mpenza - Pavel Horvath - Robert Spehar - Muhammed Sarr - Jorge Felipe - Sasa Ilic - Junichi İnamoto - Radu Niculescu - Sebastian Perez -Gustavo Victoria -Andreas Fleurquin-Stjepan Tomas - Rigobert Song - Faryd Aly Mondragon - Morgan De Sanctis - Fernando Meira - Joao Batista - Franck Ribery ...

Uefa döneminden sonra yapılan cogu gereksiz transfer havaya giden milyonlarca euro

Fernando Meira elinden geleni yapıyordu ayrıca aldığımızdan fazla fiyata sattık,Meirayla birlikte UEFA'da 16'ya kaldık,Hamburg ile ilk maçımızdada Meira oynadı ve avantajlı skorla döndük Meira'yı sattık UEFA'dan elendik...

Birde Morgan De Sanctis'te kiralıktı en fazla 500 bin € civarı verdik diye biliyorum ki o paranın çok daha fazlasını haketti bence üstelik ilk yılı olmasına rağmen..

Iliç,Perez,Mondragon,Song bunlar Galatasaraya çok şey katmış oyuncular bir kalemde silinecek türden değil ayrıca Ribery transferide çok iyiydi ve bizim transfer politikamız için müthiş bir tecrübe oldu Ribery

Stoper alınsa iş tamam. Forvete gerek bile yok. Zaten ofansif kadromuz mükemmel. Golcü olarak Baros var, onun dışında diğer adamlarımızında hepsi skorer. Kewell atar, Keita atar, Elano atar, Arda atar. Daha ne olsun bundan daha fazlasını istersek yüzsüzlük olur.:)

Fernando Meira elinden geleni yapıyordu ayrıca aldığımızdan fazla fiyata sattık,Meirayla birlikte UEFA'da 16'ya kaldık,Hamburg ile ilk maçımızdada Meira oynadı ve avantajlı skorla döndük Meira'yı sattık UEFA'dan elendik...

Birde Morgan De Sanctis'te kiralıktı en fazla 500 bin € civarı verdik diye biliyorum ki o paranın çok daha fazlasını haketti bence üstelik ilk yılı olmasına rağmen..

Iliç,Perez,Mondragon,Song bunlar Galatasaraya çok şey katmış oyuncular bir kalemde silinecek türden değil ayrıca Ribery transferide çok iyiydi ve bizim transfer politikamız için müthiş bir tecrübe oldu Ribery

Meira Hamburg maclarında oynamamıstı. Diger dediklerinde haklısın.

Geri
Üst Alt