Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Bu yabanci arkadas Clint Dempsey olabilir. Bekleyelim, gorelim.

Bu yabanci arkadas Clint Dempsey olabilir. Bekleyelim, gorelim.

Dempseyin olacağını sanmıyorum artık önceden alternatif olabilirdi ama Elanodan sonra ancak kaliteli bir stoperle, genç bir forvet üzerinde durulur ancak.

b-410811-Futbolcu_Jeremie_Aliadiere.jpg

alidiare gelmesin iyi değil o kadar

Zaten ihtiyaımız yok Aliadaire'ye:o

Aliedier güzel adam..

Ama tipik forvet değil..

Iyi bir yedek olur iste, top kontroluyle calimlari da Baros'tan iyidir ayrica.

Nonda gönderilmeye calısılıyor..Bir çok takımla temas halinde..Adam tabi oynar takımda yedek forvet yok..Yabancı santrafor bence nondaya baglı..Herkez nonda oynadı gönderilirmi diyor..Kayseri,Ankaragücü peşinde..

Kabul etmemişki..Neden etsin yıllık ücreti belli.8taş zapoyu nasıl gönderdi.. yıllıgının birazını o karşılayacak..Nondadan birsey beklemiyorum.Carew gibi birini bir alsak varya..

Kabul etmemişki..Neden etsin yıllık ücreti belli.8taş zapoyu nasıl gönderdi.. yıllıgının birazını o karşılayacak..Nondadan birsey beklemiyorum.Carew gibi birini bir alsak varya..

çok kaliteli bir oyuncunun getirilmesine gerek yok forvete, baros'u zorlayabilecek ateşleyecek biri olsun yeter.

nonda gönderilmezse forvet alınacağını da düşünmüyorum, aciliyet defansta olmalı bence.

çok kaliteli bir oyuncunun getirilmesine gerek yok forvete, baros'u zorlayabilecek ateşleyecek biri olsun yeter.

nonda gönderilmezse forvet alınacağını da düşünmüyorum, aciliyet defansta olmalı bence.

Hepimiz bunu görüyoruz Yönetim ve TD de bunu görüyordur isanllah :)

Iki tane dandik takimdan iki tane goll yedik olacak is deyil

Haldun abi getiriyorsa olay olacak orası kesin!

Hepimiz bunu görüyoruz Yönetim ve TD de bunu görüyordur isanllah :)

Iki tane dandik takimdan iki tane goll yedik olacak is deyil

Biz defans alınsın istiyoruz ama rijkaard'ın defans istediğini zannetmiyorum...Gol yeme olayları tamamen defansla alakalı bir problem değil.Ortasaha daha önemli.Rijkaard bir röportajında takımda 5 tane stoper var gibi bende o hattın yeterli olduğunu düşündüğü izlenimini bırakan birşey söylemişti...Tamam Emre Aşık yaşlı ama servet veya Gökhan Zanla uzun bir süredir denemiyor onu.Servet-G.Zan ikilisinin oturması için kaç maçtır onları yanyana oynatıyor.

forvete büyük bir isim gelmesin, yedekte duracak bir isim gelsin diyoruz ama haldun abi de getirince yıldız getiriyor! :D

Forvet oynayabilecek Nonda, Serkan Çalık, Yaser var. 1 transfer daha yapabileceğimizi söyledi Üstünel. Servet gidecek diye düşünülüyordu ve Gökhan 'da serbest iken alındı. Devre arasında giden Meira 'nın yerine yabancı çabuk müdahele edebilen bir defans alınır bence.

Forvet oynayabilecek Nonda, Serkan Çalık, Yaser var. 1 transfer daha yapabileceğimizi söyledi Üstünel. Servet gidecek diye düşünülüyordu ve Gökhan 'da serbest iken alındı. Devre arasında giden Meira 'nın yerine yabancı çabuk müdahele edebilen bir defans alınır bence.

bize o gelir demiyorum ama pique gibi bir defans oyuncusu lazım çok çabuk can havliyle müdahaleler yapan topla çıkabiler(top dağıtabilen servette az çok yapabiliyor bunu)hızlı bir stoper lazım servet ve gökhan milli takımdan birbirine alışık ama sisteme uygun böyle bir tane stoper lazım:)

Geri
Üst Alt