Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Şu psg de ki sakho gibi genç ve yetenekli bir isim bulabilsek süper olur stopere .

bize o gelir demiyorum ama pique gibi bir defans oyuncusu lazım çok çabuk can havliyle müdahaleler yapan topla çıkabiler(top dağıtabilen servette az çok yapabiliyor bunu)hızlı bir stoper lazım servet ve gökhan milli takımdan birbirine alışık ama sisteme uygun böyle bir tane stoper lazım:)

Aynen katılıyorum. Emre Güngör bu tipte bir adam ama çok sakatlanıyor. Puyol, Ivan Cordoba, Tomas, Lugano bu tarz oyuncular. Lugano 'na cuk oturur bu bölgeye ama benim gibi çoğu taraftar istemez bu çirkefi.

Forvet alınması taraftarı değilim. Elimizde yedek bekleyebilecek Serkan Çalık, Yaser, Nonda var. Bunlara rağmen forvet almak lükse girer.

bize o gelir demiyorum ama pique gibi bir defans oyuncusu lazım çok çabuk can havliyle müdahaleler yapan topla çıkabiler(top dağıtabilen servette az çok yapabiliyor bunu)hızlı bir stoper lazım servet ve gökhan milli takımdan birbirine alışık ama sisteme uygun böyle bir tane stoper lazım:)

Tamamda pique barçanın en ağır oyuncusu...Çok ağır bir oyuncu,ayağı düzgün,fizikli.

Bir ELin nesi var Haldun ÜstünELin sesi var.

Hamburg bu sene Elia ve Marcus Berg'i aldı. Petric olmaz ama Paolo Guerrero'yu alabiliriz :D

Adnan Polat'ta para çok, transfere devam....

Refik, Emre Gungor'un sakatlanma nedeni hic hazir olmadigi halde surekli oynatilmasi. Boyle olunca surekli sakatlandi normaldir. Suan sakatligi yok hazir ama nedense Rijkaard oynatmiyo kendisini ...

Refik, Emre Gungor'un sakatlanma nedeni hic hazir olmadigi halde surekli oynatilmasi. Boyle olunca surekli sakatlandi normaldir. Suan sakatligi yok hazir ama nedense Rijkaard oynatmiyo kendisini ...

İnşallah dediğin gibidir çünkü ben onu Zan'ın yerinde oynamasını çok istiyorum.. Oradaki sıkıntımızı çok rahat giderir.. 2 sene önceki derbide Ümit Karan'a defanstan attığı bir top vardı ki unutamıyorum.. Resmen o hevesim kursağımda kaldı.. Artık oynatılsa çok süper olur tabi sakatlığı tam anlamıyla geçtiyse :o

defansı bilemem ama forvet baros un yedegi olacak yani fatih tekke gelebilir zenit çok para da istemez

Birkaç gündür Sercan ile ilgili duyumlara çok sık rastlıyorum.. Olursa çok iyi olur..

Haldun Üstünel´i simdi siradan bir transfer kesmez ki:D Gider dünyanin sayili sag beklerinden birini getirir. Sag bek icin süper olur acikcasi.

Ama transfer baska mevkiye düsünülüyorsa isimiz var:D

Mesela forvet..Gider simdi Huntelaar´i alir gelir sonra al basina belayi:D

Baros mu Huntelaar mi diye:ka23:

çok yönlü bir defans oyunucusu alınabilinir hem göbekde hem bekde oynayabilecek

renktaşlar Seitaridis in son form durumundan haberi olan var mı? çünki bi baktım da transfermakt da serbest olarak goruluyor. yaşı da 28 boy da 1.85. sağbek olarak gayet iyi oynadıgını bılıyorum. acaba gobekte de oynayabılır mı sonucta kısa bı adam değil. aklıma takılan bı dıger konu da atletıco madrıd nıe serbest bırakır neden kımse almaz ?

Bu gece bir BOMBA patlayabilir, yatmayin bekleyin derim ben....

renktaşlar Seitaridis in son form durumundan haberi olan var mı? çünki bi baktım da transfermakt da serbest olarak goruluyor. yaşı da 28 boy da 1.85. sağbek olarak gayet iyi oynadıgını bılıyorum. acaba gobekte de oynayabılır mı sonucta kısa bı adam değil. aklıma takılan bı dıger konu da atletıco madrıd nıe serbest bırakır neden kımse almaz ?

Ayrıca bu sene hiç bir gazetede çıkmadı:rolleyes::rolleyes:

Geri
Üst Alt