Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Uydurma olabilir bilmiyorum ama darjio srna sesleri gittikce artıyor gibi..

Bonservisi çok para renktaş gelecegini sanmam transfermarkt 17 m euro yazıyo :) Eboue gelsin hem 26 yaşında hemde bonservisi 7 m euro walla elano forması alıcakdım eger Eboue Gelirse Onunkisini de Alıcam Helal olsun yönetimi Walla bence gelecek senenın kadrosunu yapıyo bu senenın deil çünkü kadro şampiyonlar ligi kadrosu oldu uefa fazla bile ama ne kadar iyi bir kadron olsa dahi uefayı alamıyanlar var yani bunuda unutmamak gerek

Bonservisi çok para renktaş gelecegini sanmam transfermarkt 17 m euro yazıyo :) Eboue gelsin hem 26 yaşında hemde bonservisi 7 m euro walla elano forması alıcakdım eger Eboue Gelirse Onunkisini de Alıcam Helal olsun yönetimi Walla bence gelecek senenın kadrosunu yapıyo bu senenın deil çünkü kadro şampiyonlar ligi kadrosu oldu uefa fazla bile ama ne kadar iyi bir kadron olsa dahi uefayı alamıyanlar var yani bunuda unutmamak gerek

Sakatlık yaşamazsak Allah'ın izniyle UEFA bizim

Nereden geliyo bu değirmenin suyu?? :D

Forvet ariyor ise Haldun Ustunel, bu isim Arouna Kone idir. Izledigi bir oyuncu, yaklasik 2 sene once almaya calismis idi, Kone Ingiltere'de futbol oynamak hayalim diye bizi secmemis idi. son iki senedir dogal olarak piyasasi dustu. Baros'un alternatifi olabilir. Vatandasi Keita'da bizde. Fiyatida uygun. Sistemede uyar. Taraftarinda sevecegi bir isim olur. Ileri uclunun sagindada oyniyabilme ozelligi var. Kisaca en uygun, makul secim Kone olur.

Keşke gelse ama igelmez herhalde.Bizde Keita var ama Sevilla da Zokora'yı aldı

Marica da olabilir, gecen sezon listedeymis.

Arkadaslar, Uefa kesin bizim demeyelim. Sonucta oyuncular birbirine alisacak, sisteme alisacak vs vs. Yani birde Uefa'daki rakipleri kucumsemeyelim. Birde samp liginden gelecek olanlar var. Gecen sezonda bunlari diyorduk ama sonuc ortada. Bacayi gormeden kollari sivamayin ...

Helder Postiga,Aruna Kone, Aruna Dindane bu isimlere dikkat !!Nondanın yerine bunlardan biri gelebilir.

Not: Duyum yok sadece tahmin

Coloccini + Aurelio

Bunlar gelsin uefa bizim :)

In Haldun We Trust

Bence aurelio hikayedir.Menejeri yüzünden bu transfer olmaz zira aurelio şuan sakat bir oyuncu ve 32 yaşında.Bana artık gerçekçi gelmiyor aurelio.Reijkard zaten linderotha güveniyor ve onu iyi bir yedek yapmak için çabalıyor.6+2 nin değişmez yedeği linderoth olur bu sezon sakatlık belasını kurtarır ise.Çift ön liberoda topal ve ayhan çok iyi oynar dolayısı ile geriye kalan sarp ve linderothun yanına birde aurelio almak bence mantıksız geliyor.

Aurelio gelirse Linderotha güle güle deriz

Aurelio gelmesini istemem gelirse fenerbahceye nispet yapmış oluruz fenerden ne farkımız olur ozaman bence gelmesin mustafa var ayhan var mehmet topal var linderot var aurelio gerek yok bence forvet defans takviye olucagına inanıyorum ama sağ bek eboue gelirse elanoda aldıgım gibi onunda forması alırım hatta hava alanına giderim hic gitmedim ama onun için giderim walla hem fenerliler tanır kadıköyde arsenel feneri yenmişdi fenerliler eboue çok iyi tanır yanı :)

Aurelio gelmesini istemem gelirse fenerbahceye nispet yapmış oluruz fenerden ne farkımız olur ozaman bence gelmesin mustafa var ayhan var mehmet topal var linderot var aurelio gerek yok bence forvet defans takviye olucagına inanıyorum ama sağ bek eboue gelirse elanoda aldıgım gibi onunda forması alırım hatta hava alanına giderim hic gitmedim ama onun için giderim walla hem fenerliler tanır kadıköyde arsenel feneri yenmişdi fenerliler eboue çok iyi tanır yanı :)

Tipik on libero olarak bi Topal var birazcikda Linderoth. Digerleri sag ve sol ic oyuncusudur. Aurelio tam uyar bize. Birde alinirsa Fenere kapak olsun diye alinmaz. Kaldi ki Rijkaard onaylarsa alinir, yoksa alinamaz.

Defansımıza mutlaka kaliteli bir yabancı şart. İsim çok önemli değil, önemli olan takıma katkısı. Defansımızda mutlaka yabancı bir opsiyonumuzun olması gerektiğini düşünüyorum. Şu an forvette alternatif olarak Nonda var. Kötü günlerde defanstan birini çıkarıp forvete takviye yapmamız gerekirse defansta yabancı olmadığı için ya francodan ya orta sahadan ya da forvetten feragat etmemiz gerekecek. İlk 6'da sahada olacak yabancılarımızın hangisinden feragat edebiliriz ki bu durumda? Siz ne diyorsunuz bu konuda arkadaşlar?

sağ bek eboue gelirse elanoda aldıgım gibi onunda forması alırım hatta hava alanına giderim hic gitmedim ama onun için giderim walla hem fenerliler tanır kadıköyde arsenel feneri yenmişdi fenerliler eboue çok iyi tanır yanı :)

Eboue çok zor imkansız demiyorum oda Haldun Üstünelden dolayı Fiorentina 10 milyon avro verdi Eboue için Arsenal teklifi az buldu düşün yani

Geri
Üst Alt