- 5 Ağustos 2009
- 4.453
- 3.988
- 2.223
Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]
Tespit bence son derece doğru. İhtiyacımız olan bence kaliteli bir defans. Ne yazık ki Gökhan ve Servet birlikteliği bana pek umut vermiyor. İkisi de çok uzun ve teknikleri zayıf. Eğer bu defans kurgusu ile devam edecek olursak her maçta yediğimizden fazla atmamız gerekecek. Hani şöyle Marquez ya da muadili top yapabilen bir stoper... Ne güzel olmaz mı?
Bence aurelio hikayedir.Menejeri yüzünden bu transfer olmaz zira aurelio şuan sakat bir oyuncu ve 32 yaşında.Bana artık gerçekçi gelmiyor aurelio.Reijkard zaten linderotha güveniyor ve onu iyi bir yedek yapmak için çabalıyor.6+2 nin değişmez yedeği linderoth olur bu sezon sakatlık belasını kurtarır ise.Çift ön liberoda topal ve ayhan çok iyi oynar dolayısı ile geriye kalan sarp ve linderothun yanına birde aurelio almak bence mantıksız geliyor.
Tespit bence son derece doğru. İhtiyacımız olan bence kaliteli bir defans. Ne yazık ki Gökhan ve Servet birlikteliği bana pek umut vermiyor. İkisi de çok uzun ve teknikleri zayıf. Eğer bu defans kurgusu ile devam edecek olursak her maçta yediğimizden fazla atmamız gerekecek. Hani şöyle Marquez ya da muadili top yapabilen bir stoper... Ne güzel olmaz mı?
:ka25: