Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

sercan arda mehmet topal ve semih kaya

bu 4 oyuncu hep avrupanin gundeminde ve menejerlerin gozdesi

sercan icin manchester city geliyor bu hafta sonu bursa ile gorusmek icin.

kaynak : ntvspor

city turşucu olmayamı karar vermiş. O kadar forveti ne yapcaklarmış 3-0-7 taktiğiylemi oynayacaklar.

sercan arda mehmet topal ve semih kaya

bu 4 oyuncu hep avrupanin gundeminde ve menejerlerin gozdesi

sercan icin manchester city geliyor bu hafta sonu bursa ile gorusmek icin.

kaynak : ntvspor

ntvspora bakarsak bizede deco geliyodu:2aloh1: buda bursanın planıdır.ertuğrul sağlam kırnaz adamdır.city li diye bi adam getirirler piyasasını 2 ye katlarlar.sonra fenere kakalarlar:2aloh1:

Arkadaşlar her gördüğünüz blog yazısına inanmayın !

inandığımdan değil zaten ama keita, elano transferlerini de bilmiş sözde bu blog.

ben sadece konuyla alakalı olduğu için koydum inandığımdan değil, inanmak inanmamak tamamen sizin takdiriniz. ;)

doğru renktaş bizzat kendi ağzından duydum...

oh ya walla transfer haberi almış gibi rahatladım, eywallah renktaş paylaştığın için, birde şu emre güngör geri dönse transfere gerek kalmayacak ama bakalım artık...

Emreninde çok şükür sakatlıkla alakalı bi problemi yok :)

bu arada bu sercan muhabbetinden acayip sıkıldım ya.bu adam neymiş de bizmi göremiyoz.bu adamın ne artı özelliği var.sırf piyasa yükseltmek için ordan babası çıkıyo yok oğlumu barça istedi çok manu istedi.ya sen daha o takımların hangi şehirde olduğunu bilmezsin be.şu adamın bizim yeri dibine soktuğumuz necatiden ne artı özelliği var renkdaşlar.necatiden dahamı hızlı,dahamı klas,rövaşata golü atabiliyomu.sırf laf ya.isteyen filan yok.sanki adam her sene gol kralı oluyoda.hayret ya

coloccini yi alsinlar,direk onun formasini alicam , cok lazim bu tarz bir adam bize

hadi ya e o zaman niye gökhan ve servette ısrar ediliyor ikiside bireysel olarka iyi olmasına rağmen ikili olarak iç açıcı değilller işte, o işede bi açıklık getirelim ??

bence uğurun emre güngörün ve linderoth un performansına bakılıp ocak ayında da transfer yapılabilir-ve de gençlerin-

sabri ve zan ı saymıyorum bile...

sabrii ıgh ıh

zan dan hiç umdum yok....

Nonda'nin gitmesi Keita acisindan kotu olur, cunku ikiside ayni dili konusuyor. En iyi sekilde anlasabilcegi isim Nonda o giderse, onun icin ilk sene biraz zor gecebilir. Elano icin isi Leo Franco var ayni dili konusan, bide tercuman :D

:rolleyes::rolleyes:

leo franco arjantinli

rijkaard neeskens öğrenmiştir herhal ispanyolca az bişey

pujol zaten ispanyol

devre arasında yapılan hangi transfer hangi takıma yarar sağlamış?

bir tek ersnt örnek verebiliriz.

Yapılacaksa 1 eylül'e kadar yapılsın yapılmayacaksa da gelecek sezon da yapılmalı.

Veeee...

Forvet transferimiz gerçekleşti. Tez zamanda isim açıklanır.

İsim konusunda açıklama yapamıyoruz, çünkü bizlere güvenip bazı şeyleri açıklayan kaynaklarımıza bizde güvenerek birşey diyemiyoruz.

Keita transferinde olduğu gibi bu transferde resmi sitede yayınlamadan bir kaç saat evel sitemizde yayınlanır ismiyle birlikte..

Hayırlı uğurlu olsun..

Artık Nonda'ya yol göründü..

https://fossacimbom.blogspot.com/

devre arasında yapılan hangi transfer hangi takıma yarar sağlamış?

bir tek ersnt örnek verebiliriz.

Yapılacaksa 1 eylül'e kadar yapılsın yapılmayacaksa da gelecek sezon da yapılmalı.

M. Denizli faktörüyle fayda sağlanmış dediğin gibi. Ernst ve Yusuf'u aldılar, bu adamlar resmen varlıkları ve yaptıklarıyla Beşiktaş'ı şampiyon yaptılar. :)

Ama bu sene işleri zor. Geçen yılki Galatasaray ve Fenerbahçe'yi bulamayacaklar. :)

Nonda ve linderoth üzerinde ısrarcı durmaya gerek yok bence artık . Bu saatten sonra onlardan cok sey beklemek biraz sacma olur . Onlara verilcek sansın yerli oyunculara verilmesini tercih ederim . Elimizde ilk 11 de oynayabilcek elano - keita - leo franco - kewell - baros , 5 tane yabancı var 1 tane daha genc avrupadan gelecek vaat eden bir oyuncu alabilirz ve lucas neill uygun bir fiyata anlasılırsa iyi bir transfer dönemi gecirdigimizi düsünüyorum . Manisa'dan sezer ve ufuk ve aurelio'da duruma göre kadroya katılabilir.

NOT: Man City eger sercanı alırsa bu sene bize kiralayabilir . Man City'de bu forvet bollugunda sercan'ın yer bulması zor .

Geri
Üst Alt