Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

M. Denizli faktörüyle fayda sağlanmış dediğin gibi. Ernst ve Yusuf'u aldılar, bu adamlar resmen varlıkları ve yaptıklarıyla Beşiktaş'ı şampiyon yaptılar. :)

Ama bu sene işleri zor. Geçen yılki Galatasaray ve Fenerbahçe'yi bulamayacaklar. :)

Beşiktaş bu sene şampiyon olursa şaşırmam.Bu takımı bir türlü çözemedim.

bu arada bu sercan muhabbetinden acayip sıkıldım ya.bu adam neymiş de bizmi göremiyoz.bu adamın ne artı özelliği var.sırf piyasa yükseltmek için ordan babası çıkıyo yok oğlumu barça istedi çok manu istedi.ya sen daha o takımların hangi şehirde olduğunu bilmezsin be.şu adamın bizim yeri dibine soktuğumuz necatiden ne artı özelliği var renkdaşlar.necatiden dahamı hızlı,dahamı klas,rövaşata golü atabiliyomu.sırf laf ya.isteyen filan yok.sanki adam her sene gol kralı oluyoda.hayret ya

Kesinlikle katılmıyorum herşeyden önce Sercan Yıldırım 19 yaşında ve kritik İspanya maçı öncesi Fatih Terim tarafından A milli Takıma çağrılmış bir isim,19 yaşındaki bu genç adam oynadığı lig maçlarındada çatır çatır 13 gol atmış,oynadığı 5 kupa maçında ise çatır çatır 3 gol atmıştır ki benim izlediğim maçlardada son derece süratli ve tekniği yüksek bir futbolcuydu.Ayrıca geçen 19 yaş altı Fransa ile yaptığımız maçtada yine golünü attı çocuk...

İddia ediyorum Sercan Yıldırım Arda Turan'dan sonra en yetenekli Türk futbolcudur ama Bursaspor hayatta bırakmaz Sercan'ı zaten sözleşmesini uzattılar.Sercan Yıldırımı Rijkaard'a verseler öyle büyük bir yetenek kazanacak ki Türk futbolu hiçbiriniz bunu görmüyorsunuz :mad: tek korkum çocuğun fener ve Beşiktaş gibi Türk futbolunun elmaslarını yedek kulübesinde eriten kulüplere gitmesi

Necati Ateş ile Sercan Yıldırımı kıyaslamak Kibariye ile Amy Smart'ı kıyaslamaktır

Nonda ve linderoth üzerinde ısrarcı durmaya gerek yok bence artık . Bu saatten sonra onlardan cok sey beklemek biraz sacma olur . Onlara verilcek sansın yerli oyunculara verilmesini tercih ederim . Elimizde ilk 11 de oynayabilcek elano - keita - leo franco - kewell - baros , 5 tane yabancı var 1 tane daha genc avrupadan gelecek vaat eden bir oyuncu alabilirz ve lucas neill uygun bir fiyata anlasılırsa iyi bir transfer dönemi gecirdigimizi düsünüyorum . Manisa'dan sezer ve ufuk ve aurelio'da duruma göre kadroya katılabilir.

NOT: Man City eger sercanı alırsa bu sene bize kiralayabilir . Man City'de bu forvet bollugunda sercan'ın yer bulması zor .

bunun aynısını başka biyerde okudum biraz önce duyum almış heralde :)

kesinlikle katılmıyorum herşeyden önce sercan yıldırım 19 yaşında ve kritik ispanya maçı öncesi fatih terim tarafından a milli takıma çağrılmış bir isim,19 yaşındaki bu genç adam oynadığı lig maçlarındada çatır çatır 13 gol atmış,oynadığı 5 kupa maçında ise çatır çatır 3 gol atmıştır ki benim izlediğim maçlardada son derece süratli ve tekniği yüksek bir futbolcuydu.ayrıca geçen 19 yaş altı fransa ile yaptığımız maçtada yine golünü attı çocuk...

iddia ediyorum sercan yıldırım arda turan'dan sonra en yetenekli türk futbolcudur ama bursaspor hayatta bırakmaz sercan'ı zaten sözleşmesini uzattılar.sercan yıldırımı rijkaard'a verseler öyle büyük bir yetenek kazanacak ki türk futbolu hiçbiriniz bunu görmüyorsunuz :mad: Tek korkum çocuğun fener ve beşiktaş gibi türk futbolunun elmaslarını yedek kulübesinde eriten kulüplere gitmesi

necati ateş ile sercan yıldırımı kıyaslamak kibariye ile amy smart'ı kıyaslamaktır

+1905

Veeee...

Forvet transferimiz gerçekleşti. Tez zamanda isim açıklanır.

İsim konusunda açıklama yapamıyoruz, çünkü bizlere güvenip bazı şeyleri açıklayan kaynaklarımıza bizde güvenerek birşey diyemiyoruz.

Keita transferinde olduğu gibi bu transferde resmi sitede yayınlamadan bir kaç saat evel sitemizde yayınlanır ismiyle birlikte..

Hayırlı uğurlu olsun..

Artık Nonda'ya yol göründü..

https://fossacimbom.blogspot.com/

hayddaaa nöbet zamanı :D

Beşiktaş'ın şampiyonlukta bana göre tek avantajı Denizli'dir. Fenerbahçe'nin de Daum'dur. İkisi de Türkiye'yi iyi biliyorlar. Bir de Fenerbahçe geçen yılki gibi olmayacaktır. Daha dirençli, daha fizikli ve güçlü oynayacaktır. Daum takımlarına çok iyi yükleme yaptırıyor. Bizim durum da ortada. Bu yıl lig çok güzel geçecek. Biz diğer iki kulüp gibi 3 yıl şampiyonluk bizim, 5 yıl şampiyonluk bizim demiyoruz, demedik. Çünkü bizim gözümüz Avrupa'da...

merak etme yüzbaşı M. denizli şampiyonlar liginde kendi rekorunu egale edecektir..

o moralle ne lig kalır ne kupa..

kaçıncı pot dan girecekler lige?

3?

4?

Haldun suan Türkiye'de bu gece transfer acıklanması imkansız bence . Ama yarın imza törenin'den sonra Avrupaya gecerse . Pazar gecesi veya pazartesi bir transfer bekleyebiliriz.

3g diye birşey var ülkemizde belki 3g ile işi halletmiştir [kafayı yemiş taraftar] :GOOL:

yok yine netanya maçı öncesi olur heralde:D sevdim bu netanyayı:D

renktaş yapma elano gelinceye kadar uyku düzeni denen bişey kalmadı, tam şimdi yavaş yavaş toplarlıyorum, duyunca dayanamıom walla :D:D

Daha Elano sıcacıkken ve Üstünel buradayken bir şey açıklanmaz. Öte yandan eğer bir forvet alınacaksa defalarca söylediğim gibi genç ve geleceğe yönelik bir oyuncu olacağını, Elano ve Keita gibi isimlerin yanında sönük olacağını düşünüyorum. Bu benim tahminim tabii. Elano ile bu yıl sevinmemiz tavan yapmıştır. Bundan sonra (bu transfer dönemi için) gelecek isimler Elano ve Keita'yı ün olarak aşmaz, bizi onlar kadar çıldırtmaz diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt