Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Üstünel: -biri daha var

taraftar:-hele dur soluklan bi yeğenim

fener birini alsın da pişti üstüne piştiiiii!

polat yerine azi ze olsaydı kutlualp ve saran gibi çoktan yol vermişti halduna.

polatın da kıymetini bilelim...

bence önceliğimiz stoper olmalı sonucta yeri geldiğinde keita'yı bile forvet oynatabiliriz. bence forvet sart değil

+1905

ileri hattı güçlendirmeye gerek yok artık hücum oyuncusu kaynıyor etraf ama inanılmaz gereksiz goller yiyoruz yönetim umarım geri dörtlüye bir el atar gerçi Hakan Balta ve Servet'ten memnunum ama diğer iki oyuncu bilmiyorum..

En Büyük Transfer Haldun Üstünel !

abicim ben bu işi çözdüm ya.yani haldun üstüneli:D bu adamın böyle gizlilik içinde yürütmesi elinin heryere yatmesindendir.bu adam çok kurnaz ve akıllı.şimdi 2 3 bloga yem için isim söylettiriyo,yazar arkadaşlarındanda rica ediyo muhtemelen örnek:mehmet demirkol.portekizli dedi,hedef şaşırttı ama brezilyalı geldi.bu adamın işinin sırrı bu.yem attırıyo sonra gizliden başkasını getiriyo.bunların hepsi yem.bence bu takıma huntelaar gelcek:Diçimden geçiyo valaha.hemde stutgartla da anlaşamadılar:D

Aslan Yüreklilerden Barış abide yarın forvet transferi biter iyi bir oyuncu diyor

abicim ben bu işi çözdüm ya.yani haldun üstüneli:D bu adamın böyle gizlilik içinde yürütmesi elinin heryere yatmesindendir.bu adam çok kurnaz ve akıllı.şimdi 2 3 bloga yem için isim söylettiriyo,yazar arkadaşlarındanda rica ediyo muhtemelen örnek:mehmet demirkol.portekizli dedi,hedef şaşırttı ama brezilyalı geldi.bu adamın işinin sırrı bu.yem attırıyo sonra gizliden başkasını getiriyo.bunların hepsi yem.bence bu takıma huntelaar gelcek:Diçimden geçiyo valaha.hemde stutgartla da anlaşamadılar:D

Huntelaar gelirse lig fln oynanmazsın çok haksız bi rekabet ortamı olur :D

zaten defans kesin alınacakmış ;)

iyi bir oyuncu dediyse elano gibi ses getirmeyecek cisntendir.haa bu kim olur??onu 50 tane adam saysanız yine tutmaz.keita ve elano örneğinde olduğu gibi

Aslan Yüreklilerden Barış abide yarın forvet transferi biter iyi bir oyuncu diyor

ya o decoyuda kesin gelcek filan deyip duruyormuş, yani yem yiyen tayfadan diyorlar ama ben ne yanlış nede doğru bir duyumunu duydum gördüm, sizce nasıl biri?

Huntelaar gelirse lig fln oynanmazsın çok haksız bi rekabet ortamı olur :D

zaten defans kesin alınacakmış ;)

ya şimdi gelmemesi için neden ne?8 milyon euro keita ya verceğimize huntelaar a 15 milyon euro verirdik:Dbiz onun parasını staddan yine çıkarırdık ya.hemde formalardan çıkarırdık.eminim mor formayı beğenmeyenler bile alırdı huntelaarın mor formasını

servetin motivesi marsilya olayından sonra düşebilir.

kendisi biraz da havaya giripte oynayan oyuncu çünkü (gazla)

o zaman defansta tam güven veren bi Balta kalır...

o tecrübedeki insanın motivesi düşmemeli ama. illa dünya kupasına gitmemiz şart...

bence alınacak yabancı meira ayarında olacak.

Baros ve Kewell - Meira

Keita ve Elano - ?

ya o decoyuda kesin gelcek filan deyip duruyormuş, yani yem yiyen tayfadan diyorlar ama ben ne yanlış nede doğru bir duyumunu duydum gördüm, sizce nasıl biri?

aslanyureklileri hep takip ederim böyle birşey görmedim son mesajı ise biraz farklı anlamlar da içeriyor duyduğu iyi bir forvet varmış ama ne olacağı belli olmaz diyor

Bir bakiyonuz Giovanni Dos Santos geliyo :ka25::happy0025:

Geri
Üst Alt