Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Cevap: Galatasaray'da Transfer Bitmez, Defans + Forvet Geliyor [Yabancı]

Çok yorgunum valla, bu gece bekleyemeyeceğim, yatmaya gidiyorum :) Kalın sağlıcakla..

Cumaya doğru bir transfer bekliyorum. Sadece önsezi duyum değil :D

Degersiz Fener formasini yere atip bize gelmisti :bid: Simdi G.Birliginde.

Aman hocam sen ne yaptın ya tomas liberoysa vay yavrum vay:) song bile ondan daha iyi liberoydu liberodan kastın ayagına hakim oyunu defanstan kuran ve mücadeleci song dandun topcuydu ama yürekten oynayan aslan gibi bi topcuydu tomasda hicbişey yoktu üstelik bütün fener maclarında bizi yakmıstı onun gittigi günü ben bayram ilan etmiştim gerci bana hergün bayram:)

böyle bir transfer olmıcak ama,sercan yıldırım ve volkan şen bizde iyi yedek olurlardı

Aman hocam sen ne yaptın ya tomas liberoysa vay yavrum vay:) song bile ondan daha iyi liberoydu liberodan kastın ayagına hakim oyunu defanstan kuran ve mücadeleci song dandun topcuydu ama yürekten oynayan aslan gibi bi topcuydu tomasda hicbişey yoktu üstelik bütün fener maclarında bizi yakmıstı onun gittigi günü ben bayram ilan etmiştim gerci bana hergün bayram:)

Song canini disine takip oynayan ve mukemmel kesicilik ozelligi olan tam bir hanzo bana gore. Tomas ayaga cok iyi top oynuyan, iyi bir profesyoneldi. Defanstan biri top cikarirken bunu Tomas yapardi, is bam gume geldimi Song uzunca koyardi toplara. Ustelik Song Fener maclarina bile cikmiyoken, Tomas onunde ya Saido, ya Inamoto, yaninda da alismadigi bir oyuncu ile cikip elinden geleni yapiyodu. Son bir kac senede istediklerimizi yapamamizin nedeni yonetimin gerekli her yere transfer yapip butun Turkiyenin imrenerek izledigi Mondragon-Song-Tomas uclusunu bozmak oldu. Yoksa Kalli donemi Avrupa'da bizim senemiz olurdu.

Song canini disine takip oynayan ve mukemmel kesicilik ozelligi olan tam bir hanzo bana gore. Tomas ayaga cok iyi top oynuyan, iyi bir profesyoneldi. Defanstan biri top cikarirken bunu Tomas yapardi, is bam gume geldimi Song uzunca koyardi toplara. Ustelik Song Fener maclarina bile cikmiyoken, Tomas onunde ya Saido, ya Inamoto, yaninda da alismadigi bir oyuncu ile cikip elinden geleni yapiyodu. Son bir kac senede istediklerimizi yapamamizin nedeni yonetimin gerekli her yere transfer yapip butun Turkiyenin imrenerek izledigi Mondragon-Song-Tomas uclusunu bozmak oldu. Yoksa Kalli donemi Avrupa'da bizim senemiz olurdu.

Katılmak isterdim sana ama benim futbol anlayısıma göre ne song ne tomas liberodur daha önce yazdıgım msjda kendimce liberonun acılımını yaptım neyse konu dagılmasın sence iyidir bence kötü ama anlastıgımz bi nokta var marquez hepsini yarar:D

Katılmak isterdim sana ama benim futbol anlayısıma göre ne song ne tomas liberodur daha önce yazdıgım msjda kendimce liberonun acılımını yaptım neyse konu dagılmasın sence iyidir bence kötü ama anlastıgımz bi nokta var marquez hepsini yarar:D

marques mi marquesi alırsak sağ bekte uğura yazık olmaz uğur oynarsa formayı alır marques stoper oynar emre güngöre yazık olmaz o da oynarsa alır marques ön libero olur :D yani süper birşey

Tomas'a zaten libero demedim ben, defans mevkinde ondan sonra hayalimdeki libero Marquez dedim. Marquez'le kiyas bile olamasada Tomas bu takima cok sey verdi, cok iyi bir oyuncuydu bana gore.

En azindan Marquez konusunda hem fikiriz :GOOL:

Tomas'a zaten libero demedim ben, defans mevkinde ondan sonra hayalimdeki libero Marquez dedim. Marquez'le kiyas bile olamasada Tomas bu takima cok sey verdi, cok iyi bir oyuncuydu bana gore.

En azindan Marquez konusunda hem fikiriz :GOOL:

Uyku sersemi cift cif bulanık görüyorum özür dilerim baktımda şimdi harbiden yanlıs okumusum:)

İşte aradıdıgımız adam marquez carvalho metalistdeki gueye tarzı bi adam yani tarif bu bunun gibi bi adam alırsak isimsizde olsa kabulumdur yeterki tarife uysun bu sene bizi tutana ask olsun

Ahh şu marquez gelse derdimiz falan kalmaz be

marques mi marquesi alırsak sağ bekte uğura yazık olmaz uğur oynarsa formayı alır marques stoper oynar emre güngöre yazık olmaz o da oynarsa alır marques ön libero olur :D yani süper birşey

mehmet topala yazık olmayacakmı o zamanda :D

haldun abi patlat bi bomba daha. şampiyon belli olsun : )

Dün gece uA'da bir renkdaş söyle bir iddaa ortaya attı..Dogrulugunu bilemeyiz..Zamanla ögrenicez..Eger dogru ise alparslan hariç iyi transfer..

Serkan KOCA' Alıntı:
Arkadaşlar Bayram Tulumlunun oğlu ile görüştüm kendisi bundan önce Elano ve Ketia transferlerinde doğru bilgi vermişti.İlk olarak Manisaspordan Ufuk ve Sezer transferi bitmiş.Karşılığında Alpaslan ve Yaser bonservisleriyle Aydın ve Fırat 1 senelik kiralık verilmiş.Aurelio cuma günü dava bitiminden sonra sözleşme imzalayacakmış.

Son olarak defansa sağ bek ve stoperde oynayabilen İtalyan milli oyuncu Cristian Zaccardo alınmış... 6 milyon euro peşin 2 2 milyon euro 2 senelik taksitle toplam 10 milyon euro karşılığında Wolfsburg takımı ile anlaşılmış... Yarın Bayern’in doktorundan Zaccardo için rapor alının İstanbula fax geçilecekmiş geçen sene sakatlık yaşayan oyuncu sağlam raporunu alırsa direk sözleşme imzalanacakmış..

Elano da olduğu gibi gece 3-4 aralığı beklenip gazetelerin baskı saatinin geçmesi ve site editörlerinin devre dışı kalması planlanıyormuş.

Ayrıca Mehmet Güven, Necati, Aykut ve Volkan Yaman ile yollar ayrılmış

Hayırlı olsun arkadaşlar.

Kaynak belirttim inşallah ceza almam.

Alpaslan'ı gönder ,Volkan'ı gönder; Hakan sakatlanınca forumdan biri oynar artık sol bekte.

Çağlar falan gelirse gönderilir.

Eğer duyum doğruysa Galatasaray'ın gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olur bu kadro. Bu kadar transferin üstüne birde Zaccardo-Aurelio-Sezer-Ufuk alınır mı bilmem ama eğer alınırsa bize helal olsun demek düşer, birde storelara hücum etmek tabii....

Hem Volkanı hem Alparslanı göndermek kadar saçma bişey olamaz tabi yerlerine sol bek alınmadan.

Defansa takviye yapılacağı kesin ama forvet konusunda süpheliyim zira Nonda nın ayrılması lazım

artık hiçbir oyuncuya 6 peşin 4 taksitle olmak üzzere 10 milyon felan ödemeyiz sallıo adamın dediğine göre bütün transferler bitti:d

Banada mantıksız geldi.Reijkardın alpaslan ve yaser konusundaki ısrarı var dolayısı ile sallama geldi bana.Diğer oyunculara lafım yok ama manisa oyuncudan çok para istediği konuşuluyor şu sıralar.Yabancı oyuncularda ise aurelio filan alınmaz artık bu takıma gerek yok.Kimi kesecek reijkard 4-3-3 sisteminde ? savunmada sağ bek ve stoper mevkilerinde oynayabilcek bir oyuncu gerek bize ilk etapda.Forvette ise nondanın gidip gitmemesine bağlı durum.Kısacası transferde artık 1-2 oyuncu ile noktayı koyabiliriz.

Geri
Üst Alt