GSC Portal Galatasaray’da Yabancı Şoku!

Sinan Engin : Sneijder mac gunu evinde kutlama yapti. Ust katindaki komsusundan aldim haberi Sneijderin evinde suanda da noel kutlamasi var,Sneijder kendine bakmiyor ayiptir.
Ertem Sener : Ya Sinan abi adamin kendi inanci nesi ayip olsun
ROK : Haydaaaaaaaaaaa
Ahmet Cakar : Beyler milletin ozel hayatina kadar giren Sinandan son derece rahatsizim.
Abdulkerim Durmaz : Yaaaa bu Sinan uzayli falan mi hocam yaaa nerden biliyor bunlari yaaaaa
ROK : Peki Sneijder adam midir ?
Ertem Sener : Adamdir tabi
Sinan Engin : Ya Ertem birak ya maca sakatim diye gitmeyip noel tatili yapan neyse uzatmayalim.

Diyaloglardan bazilarini ele gecirdim bomba program olacak.

yine doğramışsınız hocayı. Sizden adam olmaz. Bu maçı öyle veya böyle kazanırız. Gençlerbirliğinde Sneijder mi var, bizde olmayınca kaybediyoruz. Pandev fiziki olarak 20 dk bile oynayamaz o maçtan sonra. Sinan Gümüş şans bulacaktır ikinci yarı eminim.

Melo bilerek cezalı duruma düşünce noel yüzünden sneijderde oynamak istemedi. Yapacak biley yok. Lucescu döneminde bile aynı şey olmuştu. Bu adamlar noel eğlencesini çok seviyor.
Ama benim anlamadığım, bizimkiler hristiyanda bjk fb dekiler hristiyan değilmi. Alves ve meyveles mesela oynuyorlar
Ben Aziz olsam Alvese izin verirdim gitsin. Oynamaması zarardan ziyade kâr olur.

Ne biliyorsun belki "sakatlanır" bu hıyarlar da bugün veya yarın ve hafta sonu "oynayamaz" :D

I am the one who knocks!

Benim karşı çıktığım nokta yerli-yabancı futbolcu ayrımı çok saçma ve yanlış . Yerli-yabancı değil de, iyi-kötü, yetenekli-yeteneksiz, profesyonel ve ya değil, iş ahlakına sahip ve ya değil. Futbolcuları böyle sınıflandırmamız daha doğru olur. Yerliler iyi yabancılar tükaka doğru değil aynı şekilde tam tersi de. Başarılarımızda oynayan tüm oyuncuların payı var, aynı şekilde başarısızlıklarımız için de.

Sneijder'e gelince, Hamit + Yekta'nın aldığı parayı alıyor. Hamit ve yekta'nın oynadığı maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. O maçlarda da iyi performans gösterdikleri pek az maç var. Sneijder yaptığı her şeyi boş ver, CL'de Juve'yi elerken attığı gol ve aldığı maça bir bak. Ayrıca daha bu sene çok çok önemli bir maçta, derbide attığı 2 inanılmaz golle galibiyeti getirdi. Puan kaybı yaşasaydık o maçta, belki de bugünkü kadar iddialı olamazdık şampiyonluk için.

Kişisel olarak hiç bir futbolcumuza karşı nefretim asla olmaz. Keşke hepsi iyi oynasa. Atıyorum Yekta, Melo'dan iyi oynasın alsın formayı ama yapamıyor işte, yetenek yok, üstüne profesyonellikte yok sadece paranın derdinde.. Ya da Sinan Bolat Muslera'dan iyi oynasın alsın formayı. Örnekler çoğaltılabilir. Demek istediğim yerli-yabancı gibi sınıflandırma yerine, hangi futbolcu takıma daha fazla katkı veriyor bu önemli.
Benim de demek istediğim buydu renkdaşım belki tam olarak ifade edememiş olabilirim.Yazdıklarının altına imzamı atarım:hat:

Hocayı doğramak falan değil sadece soru Sneijder'i ve son zamanlardaki Pandev'i almamak niye? . Anladık destek çıkarsın yerli oyunculara da amaç ne şimdi ?

Geri
Üst Alt