Galatasaray'da Yeni Hedef Erick Pulgar!

oooooooooooooooooooooooooooooooo

hiç tanımıyorum

Tipolojik olarak tempolu, kesici ve hırslı bir topçu tarzı var.

Üstelik Şili'li.

biraz bakayim dedim videolarına da dayanamadım kapadım. insallah bizde ten uyumunu sağlar.

İyi çıksın bu adam şaşırt bizi yönetim

Beni de hafif düşündüren bir nokta. Keza videolarına bakıyorum top sürmesi çok yok. Bulduğu gibi kanatlara uzun hızlı oynuyor. (artı sayılır tabide , göbekten top getirme meziyetide olsa zaten bize ya da bu bütçelere gelmezdi diye düşünüyorum)

genede o bölgede + agresiflik her zaman işimize yaradı. O anlamda ilk bakışta tatminkar bakıyorum.
Bizim kadroya girerse ne şekle gelir görmek lazım önce bi.

Onu boskende uzun pas atiyo uzun paslari iyi ama top sürse iyi olurdu melo top surerek ceza sahasina girwrdi..

Topla alan kateden bir oyuncu değil direkt pasa yönelik oynayan bir oyuncu teknik kapasite sadece top sürülerek açıklanan bir şey değil

bulgarli busqetse benziyor biraz

videolarini izlemedigim halde bu kaniya kapildim

Geçen sene bugünlerde de Welcome to Galatasaray videoları çıkmış. Scout ekibinin takip ettiği oyunculardan biri sanırsam.

Orta saha sertlik getirsin yol gecen hani olmasin bu bile taylana göre bize level atlatir, paslari da fena durmadina göre simdlik takim güclenmis duruyor. Birde extra olarak adam heralde frikik kulanabiliyormus iyi duran toplari belki bu arkadas kullanir artik.

fıorentına da bu sezon dısında hep 11 cıkmıs bellı bır kalıtesı vardır mutlaka acaba bu sene yerıne kımı aldılar?

bu trasnferin şartları çok önemli

olaki adam bizde dikiş tuttu parladı - taraftarın ilgiside mest etti diyelim.

2. bir gedson stresi olmasın kira sonunda - o tür şartlar umarım düşünülür ve hesaplanarak karşımıza çıkar.

bu trasnferin şartları çok önemli

olaki adam bizde dikiş tuttu parladı - taraftarın ilgiside mest etti diyelim.

2. bir gedson stresi olmasın kira sonunda - o tür şartlar umarım düşünülür ve hesaplanarak karşımıza çıkar.
oyle bir ihtimal var bence. yerine oynattıkları adamı opsiyonlu kiralamışlar. pulgar burda coşarsa opsiyonu kullanmayıp geri çagırabilirler.

Transfermarkt da Transfer olasılığını %92 olarak vermiş.

Çok şükür 6 numara aldık umarım beklenen performansı verir @Alp Memduh Kalyoncu

Geri
Üst Alt