Galatasaray'da Yerli Transferler Durma Noktasına Geldi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1657014348434.png

Sarı-Kırmızılılar’ın Mert Müldür ve Kaan Ayhan’ın transferi için Sassuolo ile yaptığı görüşmeler durma noktasına geldi.

İtalyan ekibi Mert Müldür için 7 milyon Euro, Kaan Ayhan için 5 milyon Euro talep ediyor.
Yönetim, bu talepleri yüksek buluyor.

İki fubolcusunu kiralamaya da sıcak bakmayan Sassuolo ile pazarlıklar sürüyor.

Galatasaray’ın sağ bek alternatiflerinden biri de Kayserispor forması giyen Onur Bulut. Transfer tahtası kapalı olan Kayseri temsilcisi Onur Bulut’un yerini dolduramama ihtimali ile kapıyı 3 milyon Euro’dan açtı.

Bu bölgeye Türk bir ismi transfer etmeye öncelik veren Sarı-Kırmızılılar, hedefindeki oyuncularda mutlu sona ulaşamaz ise yabancı adaylara yönelecek.

[NTV Spor]

Kendi altyapindan futbolcu yetistirmezsen kimse burnundan kil aldirmaz boyle. Tek care alt yapiya adam gibi gencler getirip yetistirmek. Bunun icin bilimsel yontemler ve iyi bir scout ekibi lazim. Bizde ne yontem var ne scout ekibi.

mülder ifbli ayhanda gereksiz.

Abdül'ü almak yerine parayı basıp ikisini birden almak lazımdı.

Yahu koy Ali T yi sağ beke Omarla rotasyon olsun ...para harcama ...git 6 No yu bitir...

başlayacam yerli olayına - Bardakçıyı aldın yerli kaleci döndü tammadır sorun yaşamazsın bir süre orada.

git %100 ihtiyacını gider...

kakası varken yemek yemeğe gidiyorlar gibi hissiyatım var

Bence yerli transferi simdilik bosverip su orta sahaya kaliteli 3 yabanci topcu getirsinler. Takim bir anda kendine gelir. Sonra diger mevkilere bakilir.

Çok ta gerek yok.
Kaleye Okan geçer yerli sorunu çözülür.
Muslera'dan kötü olacağını sanmıyorum.
Morutan Cica felan görmek istemiyorum daha ilk 11de.
Akbaba Yunus Kerem, rotasyonda Berkan ile yerli mecburiyeti çözülür.

Bizim halletmemiz geren konu iki tane demir gibi orta saha.
Öyle pahalı Avrupa'da oynamış Türklere verecek paramız yok.

Türk oyuncu transfer edilmeli ama Süper Lig şartı yok.Alt Ligler'den olur Gurbetçi futbolculardan olur transferler gerekli..

Bence yerli transferi simdilik bosverip su orta sahaya kaliteli 3 yabanci topcu getirsinler. Takim bir anda kendine gelir. Sonra diger mevkilere bakilir.
%100 katılıyorum

zaten Bardakçı transferi + Ynus emre okan'ın geri gelmesi rotasyonda el rahatlatan işler. En kötü ihtimalde BAY'da işin içine dahil. Sol bekede Kazımcan geldi iyi oldu (her seferinde diyeceğim - Emir Tintiş evladım izlersin oralardan)

Keza sağ bek Ali T var (ben koyardım çekinmeden) - yeri gelir Hamza var Baran var 1 seneye eğer oynasınlar diye senelik gönderilmezler ise.

Mert Müldür 3-4 falan seviyeleri olsaydı tamam o değer derdim ama diğerleri aman aman bahsi geçen paralara değecek adam değil.

6-8-becerirlerse iyi maliyete solbakken fırsatı Lig başlayana kadar olmasını istediğim şeyler. MM 'nin durumuna göre Bozok / Shorumudov

menajerler parayı sever komisyonlarını artırın bakın nasıl transfer oluyor.

Doğru hamle, o bütçe ve yatırım en kritik bölge olan orta saha için kullanılmalı.

Kayseri transfer yapamıyor zaten Aytaç, Barış Alper Morutan kiralık vs bişeyler yapılıp çözülebilir bu transfer. Arkasına da Ali Turap’ı koyarsın yoluna bakarsın. Kaan’ın neden istendiğini de anlamış değilim.

Bunlar kaani neden almak istiyor o vakit abdülkadir ne diye alindi?

Abdülkerim'i 3m€'a aldık. Adamlar Kaan+Mert'e toplamda 12m€ istiyorlar.

Arada 9m€ fark var. Nasıl bir "bassıp parayı almak" bu?
Zamanında Luyindama'ya 8 vermişiz kulübüz, Kaan Ayhan için 2,5 milyon euroyu bulamayıp elden kaçırmıştık.

Şimdi Marcao'yu 15'e, Cica'yı 7-8'e okutup 4-5 adan almamız lazımdı. Luyindama 2 eder herhalde...

Geri
Üst Alt