Galatasaray'da Yerli-Yabancı Kavgası Hortladı mı?

[sazan]
Adam yıllardır en büyük çetecilerin içinde yer aldı, şimdi de sazı eline alıyor demek ki. Podolski'ye resmen acıdım dün, o gol attığı pozisyonda adeta "siz pas vermezseniz ben de kendim atarım anasını satıyım" dedi.
[/sazan]

Podolski'ye bilinçli pas atmadıkları bir gerçek tabi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Emre' nin çapı ne ki Sabri, Yasin, Olcan gibi bir grubun başını çekecek yav

koray ve emre podolski bomboş iken atmadılar... birisi sabriye attı.. diğeri tarığa attı.. adamda en sonunda kendi çabasıyla attı golünü

Koray'ı sil. Koray öyle birşey yapmaz. Adam almancı bir kere. Podolski'nin çetesinden. Riskli görmüştür, düzgün atamayacağını falan düşünüp atmamıştır. Yerliler bilinçli atmıyor bu bir gerçek.

Emre gerçkten Poldinin aldığı paraya laf etmesi gerçek ise neden şimdiye kadar;

Neden buğüne kadar Hamit abisinin yatarak,
Selçukun 3 senedir geriye pas atarak,
Burakın her maç 10 kez ofsayta girip boş kaleye atamadıkları,
Sabrinin yeteneksizlklerine,Baltanın hocaları sabote etmesine vs.....

abilerine çıkarıp salllamamış ?

Aykut hodzamın dedigi gibi bunlar hastalıklı düşünceler

Yerli çetesinin Podolski'ye pas atlamasının nedeni Burak bence. Podolski ile Burak'ın arasının pek iyi olmadığını hepimizi biliyoruz. + Burak'ın yüksek maliyetinden ötürü gönderildiği de ortada. Bizimkiler de Podolski'yi suçlu görüp zaten bu sezonu batırdık, bari şuna prim vermeyelim diye düşünüyorlardır bence.

Bütün yabancıları gönderirsek sorun kalmaz

Yerli çetesinin Podolski'ye pas atlamasının nedeni Burak bence. Podolski ile Burak'ın arasının pek iyi olmadığını hepimizi biliyoruz. + Burak'ın yüksek maliyetinden ötürü gönderildiği de ortada. Bizimkiler de Podolski'yi suçlu görüp zaten bu sezonu batırdık, bari şuna prim vermeyelim diye düşünüyorlardır bence.

bu son düşünüşleri olacak... zira sezon sonunda postalanacaklar... en azından postalanacaklarını umuyoruz.. dursun varken zor tabi

bu son düşünüşleri olacak... zira sezon sonunda postalanacaklar... en azından postalanacaklarını umuyoruz.. dursun varken zor tabi

Dursun Mayıs'ta eşek gibi kongreye gidecek. Bu bir gerçek.

O pozisyonların hepsinde de atılması gereken ilk pas tercihi Podolski olmalıydı. Hadi bi kere olur anlarım da her seferinde yanlış tercih yapmaları mallıklarındandır diyemiyorum ben de.

shimdi bi dk duralim
emrenin podolskiye degil tariga atmadigi pozisyona tekrar bakmak gerekir. defans oyuncusu olsam tarigi degil podolskiyi marke ederim. benim hatirladigim defans oyuncusunun sirti tariga donuktu. emre de son ana kadar bekleyip karari tariga pas vermekte bulmus idi. pas kalitesine birsey diyemeyiz, zira tarik gayet iyi bir shut acisi yakalamisti. tek sorun tarigin tarik olmasi idi.
tekrardan izlemek gerekir tabi ama bana kalirsa o pozisyonda emreye yabanci dusmanligi payi bicmek, birazcik sacmadir. sonucta tarik da bir almanci

Emre Çolak'ın rakibine yaptıgı hareket :) - YouTube

ADAM VAR ADAM GiBi, HARBiDEN RACON KESER..

Racon dediğin böyle kesilmeli kardeşim ;)

sabri_sarioglu_1158.jpg

Ilk olarak yerli-yabanci ayriminin bu kadar raydan ciktigi baska bir ülke yoktur herhalde.

Ben mesela Almanya'da falan daha hic böyle sorunlar görmedim de duymadim da. Ne alip veremediginiz var lan birbirinizle?

Ayrica Podolski'ye sirf bu macta degil kac mactir pas atilmiyor. Bir kac hafta önce gözüme batmisti bu, hatta yazmistim buraya Podolski'ye bilerek mi pas atmiyorlar bana mi öyle geldi diye. Sanirim Fener macinda yazmistim bunu en son. Bilerek atmadiklari apacik ortada artik dünden sonra.

Buradaki soru: Nedeni ne? Bence bir cok nedeni olabilir, ilk olarak yerli oyuncularin yabancilara karsi artniyetli bakis acilari. Yabancilara daha cok deger veriliyor, yerliler de bunun farkinda. Bir nevi anliyorum bu davranislarini, anliyorum ama kabul etmek istemiyorum böyle birsey olamaz. Aradaki kalite farkini calisarak kapatayim diyeceklerine sabote etme yoluna basvuruyorlar.

Öte yandan baska bir neden de bence Podolski'nin bu kadar göz önünde bulunmasi, gerek sosyal medya gerek ise bu berbat sezondaki golleri ile. Adam kötü oynasa bile bir pozisyonda cikiyor gömüyor topu kaleye. Resmen bilerek pas vermiyorlar adama, sonra da neymis Podolski silikti hic gözükmedi sahada vs.

Burak'in gönderilmesinin de nedenlerden biri oldugunu düsünüyorum buna kücük ihtimal versem de yerlilerin cetecilikte üstüne yok, o kus beyinleri ile akillarinca dogru birsey yaptiklarini saniyorlar. Bölücülük bu resmen sabotaj.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt