Galatasaray'dan Adem Büyük Hamlesi

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
JdYYpB.png

Sarı kırmzılılar, Kasımpaşa’nın forveti Adem Büyük için teklif yaptı.

[URL='https://www.gscimbom.com/futbol/gs65062-galatasaraydan-adem-buyuk-hamlesi-20-07-2014.html']Haberin Detayları GSC Portal’da...[/URL]​

ya yapmayin be onca kazik oyunculardan sonra bu oyuncu mi istiyoruz..

Var ya ihmal vermiyodum ama adem bu ligde iş yapabilecek tek yerli forvet oyuncusu. Eğer alınırsa helal olsun başkan derim prandelliye ihtimasım çok artar.

yabancı forvet şart geçin bunu artık burak'a 3m euro yıllık verdikten sonra gereksiz burak umut'u satıp kaliteli yabancı forvet ve onu yedekleyen kaliteli yerli alacaktınız burak'a dünyaları vererek yıktınız o şansı

Var ya ihmal vermiyodum ama adem bu ligde iş yapabilecek tek yerli forvet oyuncusu. Eğer alınırsa helal olsun başkan derim prandelliye ihtimasım çok artar.

Prandellinin kaderi ademe bağlı ise bıraksın hocalığı filan,

Şu yerli kazmalar ile neden bu kadar uğraşıyoruz,

Git altyapıdan çıkar oynat,

Necati'ye benzetiyorum oyun stilini yabancı forvet alınmayacaksa iş yapar.

Prandellinin kaderi ademe bağlı ise bıraksın hocalığı filan,

Şu yerli kazmalar ile neden bu kadar uğraşıyoruz,

Git altyapıdan çıkar oynat,

Niye öyle dedin ki renktaş (: adam hızlı 26 yaşında yabancı sınırı var lig leş yerli oyuncular leş. Ya mevlüt ya adem ya enes ünal başka topçu yok ki. Berk İsmail'le bi tane daha altyapıdan gelse 5 tane forvet değişe değişe oynarlar işte kardeş kardeş.

Umut giderse düşünülebilir

Niye öyle dedin ki renktaş :) adam hızlı 26 yaşında yabancı sınırı var lig leş yerli oyuncular leş. Ya mevlüt ya adem ya enes ünal başka topçu yok ki. Berk İsmail'le bi tane daha altyapıdan gelse 5 tane forvet değişe değişe oynarlar işte kardeş kardeş.

Renktas ben ülke içinden yerli yabancı hiç bir oyuncuyu GALATASARAY'imiza layık görmüyorum.

Lanet olsun ki bu tupcuye kontenjan diiye diye bütün forumu ademe bile muhtaç bıraktı.

Renktas ben ülke içinden yerli yabancı hiç bir oyuncuyu GALATASARAY'imiza layık görmüyorum.

Lanet olsun ki bu tupcuye kontenjan diiye diye bütün forumu ademe bile muhtaç bıraktı.

adem'i ne kadar izledin bilmiyorum

ama tekniği ve gol becerileriyle çok kaliteli bir oyuncu

çelimsiz fiziğine rağmen güçlü ve kıvrak

bir o kadar da teknik

bank asyada parladı, kasımpaşada rüştünü ispatladı

büyük takım topçusu olur mu zaman gösterir

ama denemeye değer

çok yetenekli

inanilmaz overrated ve lesh bir topcu

Gökay overrated olamaz çünkü pek bilinen ve popüler bir isim değil zaten kim niye abartıp piyasasını yapsın allah aşkına bence bu adam underrated biraz necati tarzı, hücumun her bölgesinde oynar Burakla umut gibi topa bomba muamelesi yapmaz şutu ve gol vuruşunuda beğeniyorum ben

Hesap Makinesi

Süper bir hamle olur...İsmi medyada şişirilen birçok futbolcudan daha iyidir..Hem tekniği hem oyun görüşü çok iyi ayrıca kısa boyuna rağmen hava hakimiyetide iyi sayılır... Tabi nakit para yerine takas olursa....

Birinin yönetimdekilere Antalya-Konya'yı değilde Galatasarayı yönettiğini hatırlatsın,Adem-Yasin falan ne hmına...

Büyük bir balon. Forvet alacagiz derken böyle vasat bir elemani mi alacagiz? Umut'tan iyi degil.

Geri
Üst Alt