- 30 Nisan 2012
- 13.056
- 1.018
- 1.468
Sarı kırmzılılar, Kasımpaşa’nın forveti Adem Büyük için teklif yaptı.
[URL='https://www.gscimbom.com/futbol/gs65062-galatasaraydan-adem-buyuk-hamlesi-20-07-2014.html']Haberin Detayları GSC Portal’da...[/URL]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Var ya ihmal vermiyodum ama adem bu ligde iş yapabilecek tek yerli forvet oyuncusu. Eğer alınırsa helal olsun başkan derim prandelliye ihtimasım çok artar.
Prandellinin kaderi ademe bağlı ise bıraksın hocalığı filan,
Şu yerli kazmalar ile neden bu kadar uğraşıyoruz,
Git altyapıdan çıkar oynat,
Niye öyle dedin ki renktaşadam hızlı 26 yaşında yabancı sınırı var lig leş yerli oyuncular leş. Ya mevlüt ya adem ya enes ünal başka topçu yok ki. Berk İsmail'le bi tane daha altyapıdan gelse 5 tane forvet değişe değişe oynarlar işte kardeş kardeş.
Renktas ben ülke içinden yerli yabancı hiç bir oyuncuyu GALATASARAY'imiza layık görmüyorum.
Lanet olsun ki bu tupcuye kontenjan diiye diye bütün forumu ademe bile muhtaç bıraktı.
Renktas ben ülke içinden yerli yabancı hiç bir oyuncuyu GALATASARAY'imiza layık görmüyorum.
Lanet olsun ki bu tupcuye kontenjan diiye diye bütün forumu ademe bile muhtaç bıraktı.
inanilmaz overrated ve lesh bir topcu