Galatasaray'dan Adem Büyük Hamlesi

Yabancı sınırlamasından ve stoper ihtiyacından dolayı forvet kalitesinin yerli bir oyuncuyla yükseltilmesi çok gerekli bir hal almıştı ve bu noktada benim ilk tercihim Adem dir...Burak ın eksik yönleri bakımından daha da eksik olan, aynı tarzdaki Umut bir şekilde elden çıkarılır ve makul bir bedelle Adem alınabilirse çok sevinirim...Top tekniği, zeka, oyunda süreklilik, hız, gol vuruşu ve hatta kafa hakimiyeti açısından vasatın üzerinde, kanat oynayabilecek bir oyuncu; başkada yerli yok bu kalitede...

Sirf yerli diye capsiz yerlileri toplamaya devam..

Yoksa almayacaksin bu kadar basit. Alt yapida yeterince yetenekli.genc var.

Gökay overrated olamaz çünkü pek bilinen ve popüler bir isim değil zaten kim niye abartıp piyasasını yapsın allah aşkına bence bu adam underrated biraz necati tarzı, hücumun her bölgesinde oynar Burakla umut gibi topa bomba muamelesi yapmaz şutu ve gol vuruşunuda beğeniyorum ben

Hesap Makinesi

gecen sezon cok macini izledim. yeteneksizin tekidir kendisi. adam gecemez, son vuruslar fis, sadece enerjisiyle oynaya bir topcu. yerli transferlerinden hala yeterince ders alinmamis anlasilan. aydin ve emre bundan iyi topcular benim gözümde.

gecen sezon cok macini izledim. yeteneksizin tekidir kendisi. adam gecemez, son vuruslar fis, sadece enerjisiyle oynaya bir topcu. yerli transferlerinden hala yeterince ders alinmamis anlasilan. aydin ve emre bundan iyi topcular benim gözümde.

Yanlış kişiyi izlemişsin bence. Son vuruşları çok etkili değil evet ama zaten bu adam tam olarak forvet sayılmaz. Lakin çok iyi pasları ve ikili oyunları vardır. Yani bizde olmayan şeyler bu adamda mevcut. Burak ve Umut'un çalışarak kazanamayacağı oyun görüşü ve top kontrolü bu adamda mevcut. Çift forvet oynayacaksak eğer Burak'ın yanına kesinlikle şart bur tarz adam.

buraktan daha iyi bir eleman

Transfermarkt süperlig kariyeri: 60 maç 10 gol forvetmi oynuyor gerçekten pek tanımıyorum

Son derece gereksiz bir adam.

adem'i ne kadar izledin bilmiyorum

ama tekniği ve gol becerileriyle çok kaliteli bir oyuncu

çelimsiz fiziğine rağmen güçlü ve kıvrak

bir o kadar da teknik

bank asyada parladı, kasımpaşada rüştünü ispatladı

büyük takım topçusu olur mu zaman gösterir

ama denemeye değer

çok yetenekli

umut bulut'un yerine alıp deneyeceksin şansını...

Muhammet Demir 'i tercih ederim.

Geri
Üst Alt