Galatasaray'dan Anderson Talisca Hamlesi

2018 deki BJK performansı yanıltıcı olabilir,sonrasında hep temposuz liglerde oynadı.Ghazel bile ikincisi senesinde ilk senesinden düşük performans gösterdi.Konuşulan rakkamlara bu riske girmeye gerek yok, bu paralara fayda verecek çok sayıda oyuncu bulunabilir daha genç ve satılabilir.Alırsak BJK' lıları çıldırtması kalitesi sahaya yansımazsa zühürt tesellisi olur en fazla.

Tier 0,25 olsa bile inanması güç.

Aldığı paralar bu ortamda korkunç. Ha kulübün kasasından 2 milyon euro çıkacak, kalanını Timur filan göğüsleyecekse bilmem.

Ama bunu da çıkıp açıklamalılar.

Bu adamı almak imkansıza yakın. Maliyetlerden ötürü. 2-3 güne transfer iptal oldu haberi çıkar. Ancak ben gelecekmiş gibi son güne kadar bekleyeceğim.

Talisca 'nın maaşının yarısını biz geri kalan yarısını da "Ben ve arkadaşlarım paralıyız" diyen başkanımız ödesin...

Bu adam tek başına maaş bütçesinin yarısını alırsa tüm takım topu havaya diker. Ben oyuncu olsam ağır soverim. Gelirse katkı verir mi verir tabiiki, ama 1 senelik katkı yerine scarpa gibi birini alıp 3-4 senelik katkı almayı yeğlerim. Her ne kadar muhteşem bı oyuncu olsa da 8 milyona çok iyi transferler yapilabilir

1. Al Naasr niye kiralik versin?
2. Kiralik vercek olsa niye maasinin yarisi karsilasin?
3. Takiminda begenilen biri neden gönderilsin. Orda mutluyum gibi aciklamasi vardi, yalan veya dogru bilemem. Bonservisiyle alsak tamam diyecem.
Sonucta adamlar ücretsizde almadi oyuncuyu zamaninda.

Bu paralar verilmez dünya da futbolcumu kalmadı hep aynı kaşarların peşinde dolaşıyoruz

İmkansız. 3 ay Talisca diye sayıklamanın manası yok.

Geri
Üst Alt