Galatasaray, Como yönetimi ile görüşme gerçekleştirdi ve şuan Assane Diao için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi hazırlıyor.
Zorunlu satın alma maddesinin eklenip eklenmeyeceğini göreceğiz, ancak temaslar var.
(Matteo Moretto)

Bu o Diao değil kanat olanDün gece yazmıştım, net dünyanın en iyi stoperlerinden biri olacak, adama yapışıyor illallah ettiriyor, Sanchez'in prime dönemi gibi, ben ihtimali düşük görüyorum bu potansiyeli bize yedirmezler diyorum ama gelirse efsane olur.
yav arkadaş o stoper farklı danimarka liginde bu kanatDün gece yazmıştım, net dünyanın en iyi stoperlerinden biri olacak, adama yapışıyor illallah ettiriyor, Sanchez'in prime dönemi gibi, ben ihtimali düşük görüyorum bu potansiyeli bize yedirmezler diyorum ama gelirse efsane olur.
Dün gece yazmıştım, net dünyanın en iyi stoperlerinden biri olacak, adama yapışıyor illallah ettiriyor, Sanchez'in prime dönemi gibi, ben ihtimali düşük görüyorum bu potansiyeli bize yedirmezler diyorum ama gelirse efsane olur.
net dünyanın en iyi stoperlerinden biri olacak??? kardeş bu adam kanat oynuyorDün gece yazmıştım, net dünyanın en iyi stoperlerinden biri olacak, adama yapışıyor illallah ettiriyor, Sanchez'in prime dönemi gibi, ben ihtimali düşük görüyorum bu potansiyeli bize yedirmezler diyorum ama gelirse efsane olur.
Heyecandan stoper olan Midtyjland'lı olanla karıştırmışım.nasıl ya stoper mi bu herif kanat mı
Midtjland'ta ki Diao ile karıştırdım, keşke o olsaydı.net dünyanın en iyi stoperlerinden biri olacak??? kardeş bu adam kanat oynuyor
Bu kanat yav. Seninki farklı adamdiDün gece yazmıştım, net dünyanın en iyi stoperlerinden biri olacak, adama yapışıyor illallah ettiriyor, Sanchez'in prime dönemi gibi, ben ihtimali düşük görüyorum bu potansiyeli bize yedirmezler diyorum ama gelirse efsane olur.