Tier 2 Galatasaray'dan Assane Diao Hamlesi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1783676726709.webp

Galatasaray, Como yönetimi ile görüşme gerçekleştirdi ve şuan Assane Diao için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi hazırlıyor.

Zorunlu satın alma maddesinin eklenip eklenmeyeceğini göreceğiz, ancak temaslar var.

(Matteo Moretto)

45 mi 40 mı ne bırakmamışlardı bunu

Bide sakatlık olayları var.

Zaten kabul etmezler geçiniz

Galatasaray yönetimi Diao'yu çok beğeniyor ve takıma transfer etmek için çok istekli. (Matteo Moretto)

Dün gece yazmıştım, net dünyanın en iyi stoperlerinden biri olacak, adama yapışıyor illallah ettiriyor, Sanchez'in prime dönemi gibi, ben ihtimali düşük görüyorum bu potansiyeli bize yedirmezler diyorum ama gelirse efsane olur.
yav arkadaş o stoper farklı danimarka liginde bu kanat

Admin son dakika ile heyecan katmanı anlıyorum , ihtiyaç da var ama daha biz durum sorarız, onlar iyidir sizden naber der. Fiyat sorarız 45 derler, biz 2+belki 43 deriz. Yani olmaz bu iş.

Dün gece yazmıştım, net dünyanın en iyi stoperlerinden biri olacak, adama yapışıyor illallah ettiriyor, Sanchez'in prime dönemi gibi, ben ihtimali düşük görüyorum bu potansiyeli bize yedirmezler diyorum ama gelirse efsane olur.

nasıl ya stoper mi bu herif kanat mı

net dünyanın en iyi stoperlerinden biri olacak??? kardeş bu adam kanat oynuyor

Bu kanat yav. Seninki farklı adamdi

Geri
Üst Alt