- 18 Mayıs 2011
- 53.256
- 57.170
- 4.613
2 yillik kariyerinin 1 yil 11 ay'ini sakat gecirmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kudurdun yine2 yillik kariyerinin 1 yil 11 ay'ini sakat gecirmis
Tüm maçlarını izlemişsin reisEn az 30 macini izledim muthis topcu aliyoruz kimse farkinda degil !
Galatasaraya zarar vermekten ne zaman vazgececeksinKudurdun yine
KriptoyumGalatasaraya zarar vermekten ne zaman vazgececeksin
Hastaneye transfer için iyi biri bizim takıma değil
adam düzelir düzelmez 11 de devam etti formayıda vermedi2 yillik kariyeri olan bir adamin kronik olmadigini nereden biliyor bu doktor mu
topculuguna lafim yokda bi ayaktan sakatlanmis sonra hamstringden sakatlanmis ikisi ayni degil ki nasil tam duzelmeden ayni yerden sakatlaniyor oluyoradam düzelir düzelmez 11 de devam etti formayıda vermedi
Yıpranmamış ne guzel2 yillik kariyerinin 1 yil 11 ay'ini sakat gecirmis
sakatlıktan döner dönmez forma verdikleri söyleniyor birde como çok tempolu bir takım izlediysen bence neden bu ama mart iyileşir iyileşmez direkt formayı almıış sakatlıktan yaşamadı yaşıda uygun keşke mümkün olsa alabilsek keita wibe vermişti bana 3 4 maç izledim alabileceğimizi sanmıyorum büyük yatırım yaptılar onada rodrigez paz ve bu comonun şeytan üçgeni resmentopculuguna lafim yokda bi ayaktan sakatlanmis sonra hamstringden sakatlanmis ikisi ayni degil ki nasil tam duzelmeden ayni yerden sakatlaniyor oluyor