bu açıklamaya inanan var mı yaw.

Bari satacaksınız Dünya Kupasından sonra satın..

Kimseyi almasak bile Fernando Tolga oynar.Selçuk da yedekleri olur.Sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum sezon sonuna kadar.

Fernando Tolga falan oynayamaz. Tolganin orta sahada oynayamadigi apacik ortada. Fernando Selcuk oynar biz bu sene sampiyon olamayiz yonetim sorumlu bulunur sonra bu yonetim Mayista yine degisir vs..

Ya allah askina sacma sapan yorumlar okuyorum. Yok oyuncu karaktersizmis falan. Aga bu adam 26-27 yasinda. Kariyerinde belki bir defa Premier lige transfer olma sansi var. Galatasaray ile de parasal disinda hicbir gonul bagi yok. Tabii ki gitmek ister. Bedavaya kacip gitmiyor ya adam. Cok duygusal dusunuyorsunuz

Verilen parayla orantili bu kararlar , diyelim ndiaye satildi , 31 ocak aksam ustu de fernando ya teklif geldi , biri cikardi 25 milyon euro

onu da satacaksin . Bu rakamlar ne zaman kim icin gelirse gelsin degerlendireceksin ki paran olsun

sonra da kalanlarla sampiyon olmaya calisacaksin

Geriye kalanlarla ligi 5 bitirir ve avrupaya gidemezsen de hesabi vericeksin o zaman yanlis miyim?

Çok amotörce bir transfer olacak.Ama burada suç yönetimde oldugu kadar badou da var .Ulan madem gitmeye niyetin vardı öncedende görüşmeler sürüyormus neden son 4 güne kadar beklettin bizide.Bu saatten sonra 18 e gitse ne olacak kimi bulupta alacaksın orta sahaya.Daha sol bek alınamadı.Selçuka kaldık yine.Şampiyonluk zora girdi bu orta saha kurgusu ile.Sinirlerim hiç iyi durumda değil.

Ndiaye doğru bir transferdi, yanlış mevkide oynatılmasına rağmen enerji ve gayretiyle katkı sağladı; hep arzu ettiğim şekilde 9.5 numara oynasa çok daha fazla katkı yapması muhtemeldi ama bunu görme şansımız olmadı. Konuşulan rakamlar doğruysa şimdi satılması da doğru karardır...

Oyun aklı yüksek bir 8 numaraya zaten ihtiyaç vardı, artık öyle biri olmazsa olmaz ki istenirse bulmak çok zor olmamalı ; nasıl ki kulüpler eksik mevkilerine fellik fellik iyi oyuncu arıyorlarsa, faydalanamadığı oyuncusu için müşteri arayan kulüpler, oynayabileceği kulüp arayan yahut aşama kaydedip daha üst liglerde şansını denemek isteyen pek çok futbolcu da var piyasada. İş Terim ve yönetimin marifetine bakar. Kaldı ki Ndiaye' nin transferi dünden bugüne gelişmiş bir şey de değil, uzun süredir yazılıp çiziliyordu; bu ihtimale karşı hiçbir hazırlık yapılmadı ise başta Terim olmak üzere bunu izah edemezler...

Her ne kadar devamlı dikine oynamak istemesi ve mücadelesi ile takım için önemli bir rol üstlense de, ben gitmesini doğru buluyorum. Ha şu durumda kalabilirdi de tabii ki ama, malesef biraz fazla fevri davrandı ve gönderilmesinden başka yapacak bir şey bırakmadı. EPL önemli bir lig ve her zaman bu fırsatlar ayağına gelmiyor. Umarım 20M Euro gibi fiyatları görürüz.

Ulan biz bir yildir asamoahin kafasini karistiriyoruz. Juve yerine adam koymadan vermem diyor vermiyor. Bizde oyuncunun haberini veriyoruz. Oynasin kardesim degerini bulmadan falan satmayin. Varsin kafasi karissin beyfendinin. İki hafta sonra duzelir nasilsa

cok iyi oynuyordu ya gidecek olmasi üzücü

demek ki iyi bir teklif var

yoksa satilmamali

Sana göre öyle

O günlerde Badou'yu isteyenlere vizyonsuz ayağı çekenler bugün ağlamayacak bu kadar basit.Tabi o günlerde hedef alan yorum yapanlara bu tarz uyarılarda bulundun mu tabiki hayır

Üstüne alındıysan yapacak birşey yok demek ki sende o grubun içerisindesin.İyi forumlar

Ribery içinde aynı söylemler vardı. Anelkanın bonusu diye homurdanıyorlardı. Tuttu, Marsilya alınca da herkes ağladı. Ndiaye geldiğinde ribery geldiğindeki gibi sevindim, gittiğinde Ribery gittiğinde ne kadar kızdıysam 2 kat fazlası kızacağım. O transferde alacakları ödenmediği için boşa çıkmıştı, bunda sözleşmeli oyuncunu tutamıyorsun. Yazık. 20ye satsalar bile şampiyonluğu satmak demektir. Ndiaye gibi oynayan oyuncumuz yok.

Ribery içinde aynı söylemler vardı. Anelkanın bonusu diye homurdanıyorlardı. Tuttu, Marsilya alınca da herkes ağladı. Ndiaye geldiğinde ribery geldiğindeki gibi sevindim, gittiğinde Ribery gittiğinde ne kadar kızdıysam 2 kat fazlası kızacağım. O transferde alacakları ödenmediği için boşa çıkmıştı, bunda sözleşmeli oyuncunu tutamıyorsun. Yazık. 20ye satsalar bile şampiyonluğu satmak demektir. Ndiaye gibi oynayan oyuncumuz yok.
Ribery'yi gelmeden önce izlemiş miydin? Bonus benzetmesini bizim taraftarımız değil de, Fener taraftarı yaptı diye biliyorum.

Son düzenleme:
Ribery'yi gelmeden önce izlemiş miydin?

İnanmayacaksın, o dönem Fransada'ydım ve canlı izledim. Ailemin yarısı Fransa'da olduğu içinde o ligi takip ediyorum. O dönem için bile wonderkidten öte bir elemandı. Geldiğinde şaşırmıştım açıkçası.

mllet 20 milyon diyor iyi satılsın diyor da tek adam yüzünden yarıştan koparsan bunun bedeli kaça patlar sana ?
selçuk'la tolga ile şampiyon olamayız unutun o işi.

İnanmayacaksın, o dönem Fransada'ydım ve canlı izledim. Ailemin yarısı Fransa'da olduğu içinde o ligi takip ediyorum. O dönem için bile wonderkidten öte bir elemandı. Geldiğinde şaşırmıştım açıkçası.
Yok canım neden inanmayayım. Peki sence o dönem kaç tane Galatasaray taraftarı izlemiştir? Rakibin Anelka transferi yapıyor, sen ise adı sanı duyulmamış bir oyuncu alıyorsun, gel de homurdama. Ondan sonra Adam bomba gibi çıkıyor, Yönetim hatası yüzünden gidiyor, gel de deliye dönme. İki farklı zaman, bir birine nerede ise zıt iki durum.

Ne olursa olsun bu maça çıkmalıydı. Maça 1 gece kala hocasını yarı yolda bırakması inanılmaz bir disiplinsizlik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok canım neden inanmayayım. Peki sence o dönem kaç tane Galatasaray taraftarı izlemiştir? Rakibin Anelka transferi yapıyor, sen ise adı sanı duyulmamış bir oyuncu alıyorsun, gel de homurdama. Ondan sonra Adam bomba gibi çıkıyor, Yönetim hatası yüzünden gidiyor, gel de deliye dönme. İki farklı zaman, bir birine nerede ise zıt iki durum.

Bunu adı Galatasaray :) UEFA kupası kazan, ekonomik olarak bat. Çöp oyuncularla TDsiz oyna, şampiyon ol. Muhteşem bir oyuncu al, 16 milyon dolar öde, 2 seneye futbolu bıraksın. Şampiyon hocayı kov, çöp transferlerle doldur, şampiyon olama. Başarının cezalandırıldığı bir kulübüz her daim. Yazın Ndiaye ayarında futbolcu almaya kalksan minimum 20 milyon fiyat çekecekler, alamayacaksın. Elindekini saçma fiyatlara satıyorsun. 16 belki transfer rekorumuz olacak ama gerçekten değersiz bir para.

Ribery konusunda haklısın. O dönem Türkiye de çok az kişi biliyordu, bende şans eseri gittim izledim. Ama Fransa'da o dönem çok büyük potansiyeli olduğu vs konuşuluyordu.

Ne olursa olsun bu maça çıkmalıydı. Maça 1 gece kala hocasını yarı yolda bırakması inanılmaz bir disiplinsizlik

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayrıca, Futbolcunun forma giyeceği yirmi beşinci resmi müsabakaya (TFF Süper Lig, Türkiye Kupası ve UEFA müsabakaları) istinaden 750.000 Euro net,

Belki sebep budur

Geri
Üst Alt