Emre Ceylan
Parçalı Üye
Galatasaray'dan açıklama: "Türkiye Ümit Milli Takımı'nın İskoçya ile oynadığı maçta sağ el ikinci metakarpal kemiğinde kırık tespit edilen oyuncumuz Barış Alper Yılmaz'ın ameliyatı planlandı."
Boksör kırığı sanırım, aynısı başıma geldi, 1 ay civarı oynayamazGalatasaray'dan açıklama: "Türkiye Ümit Milli Takımı'nın İskoçya ile oynadığı maçta sağ el ikinci metakarpal kemiğinde kırık tespit edilen oyuncumuz Barış Alper Yılmaz'ın ameliyatı planlandı."
Sakatsız geçsek olmaz zatenGalatasaray'dan açıklama: "Türkiye Ümit Milli Takımı'nın İskoçya ile oynadığı maçta sağ el ikinci metakarpal kemiğinde kırık tespit edilen oyuncumuz Barış Alper Yılmaz'ın ameliyatı planlandı."
al işteGalatasaray'dan açıklama: "Türkiye Ümit Milli Takımı'nın İskoçya ile oynadığı maçta sağ el ikinci metakarpal kemiğinde kırık tespit edilen oyuncumuz Barış Alper Yılmaz'ın ameliyatı planlandı."
Avucunun içindeki kemik kırılmış. Çok sürmez döner geri.Galatasaray'dan açıklama: "Türkiye Ümit Milli Takımı'nın İskoçya ile oynadığı maçta sağ el ikinci metakarpal kemiğinde kırık tespit edilen oyuncumuz Barış Alper Yılmaz'ın ameliyatı planlandı."
oynar@Melih Peker oynayabilir mi en kisa sürede!
Boksör kırığı sanırım, aynısı başıma geldi, 1 ay civarı oynayamaz
SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hemen oynar mı abiAlakası yok
Ben boksör kırığı ile alçısız 1 hafta çalıştım
Bay opere edilmesinin sebebi açılı kırıktır tedavinin etkinliği açısından plaka koyacaklar ki ilerde sıkıntı yaşamasın
•quod erat demonstrandum•