Galatasaray’dan Boey Planı

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
Galatasaray, geçen yaz yaptığı teklifin ardından sezon sonunda da Sacha Boey için resmi bir teklif yapmayı değerlendiriyor.

samiyenhaber

Yedeğe de gökhan sazdağını çekmeliyiz. iki sezondur avrupa'da elenmemizin ana sebeplerinden biri devşirme beklerle oynamamızdı çünkü.

Hep öyle plan yaptık biraz da Boey'le plan yapalım...

Boey hemen geri kiralayalim

jakobs sut

yerine iyi bir adam

Bence eylüle kadar beklemeliyiz. Iyice fiyati duşsun tabi boeye de bekle demek lazim. Yoksa kaptiririz

Screenshot_10.webp
? 40 yılda bir doğru satış yapılmış şimdi 10-15e alırsanız bayerne çok güzel iyilik yapılır.Son 2 bayern maçındada bayağı ağırdı.Ben eleştirmek istemiyorum takip etmek istemiyorum ama her yıl ayrı saçma sapan iş yapılıyor.Bu kadar para harcayıp bu kadar kötü kararlar alan kişi neden çıkıp ben aldırdım diye sorumluluk kabul etmiyor?Gizli gizli işler yapıyorsunuz bunu kim aldırdı deyince kimse yok ortalıkta.

Gelmesini isterim ama gelmez bence. 1. Sebep adam Avrupada kalmayi ister. 2. Bayern flop olan oyuncularini bile kolay kolay ölmüs esek fiyatina salmiyor ve kar yaptigi oluyor. Boeyi yüksek opsiyonlu Marsilya/Monaco/PL'e kiralarsa hic sasirmam.

aynı boeyi bulamayız muhtemelen ama liginbokluğu sayesinde kısa sürede kendine gelir.

Seneye şubat ayında avrupada devam edersek yine beklerde Kaan ve Berkan ikilisiyle çıkarsak kendimi keserim!

Torreira'nın sözleşemesinin uzatılması, Boey planı falan fena başlamadık önümüzdeki sezonun hazırlıklarına

Boey hemen geri kiralayalim

jakobs sut

yerine iyi bir adam
Jakobsu şutlmasına şutlayalım da yine adamı oradan oraya kiralarız anca. Eren de iyi gidiyorken sakatlanmadan dönüşümlü oynatabilsek maks fayda alır iyi paraya satardık. Jakobs’un tüm verilerini takip edip lastiği patlamadan pit stopa almak lazım diyelim shahsjshjs

Bayern öyle ucuza falan bırakmaz.

Yukarıda Tugay'ın da dediği gibi kendilerine göre tutmayan ve göndermek istedikleri adamları bile iyi paralara satıyorlar.

Son senelerden örnekler:

Sabitzer (alış 15 / satış 19)
Gravenberch (alış 20 / satış 40)
Nianzou (alış 0 / satış 16)
Roca (alış 9/ satış 12)
Richards (alış 5/ satış 12)
O. Richards (alış 0 / satış 9)

Daha liste uzar gider. Ve saydığım adamların son dördü neredeyse hiç forma yüzü görmemiş adamlar.

Bayern öyle ucuza falan bırakmaz.

Yukarıda Tugay'ın da dediği gibi kendilerine göre tutmayan ve göndermek istedikleri adamları bile iyi paralara satıyorlar.

Son senelerden örnekler:

Sabitzer (alış 15 / satış 19)
Gravenberch (alış 20 / satış 40)
Nianzou (alış 0 / satış 16)
Roca (alış 9/ satış 12)
Richards (alış 5/ satış 12)
O. Richards (alış 0 / satış 9)

Daha liste uzar gider. Ve saydığım adamların son dördü neredeyse hiç forma yüzü görmemiş adamlar.
Bunu satarlarsa 5 bonusu bize ödeyecekler snrm. 2 tane de stadyumda maç var. Şunlardan vazgeçer piyasanın altına alırız. Akıllı davranırsak

Geri
Üst Alt