Galatasaray’dan Boey Planı

Olur olmaz bilmem ama temkinliyim bu transfere.

Boey büyük takım hayali ile motive olup bunu tek başına başarmış biri. Taraftara kalsa, hocaya kalsa çoktan harcanmıştı. Hikayesini kendi yazdı. Giderken Boey bu takımın en önemli oyuncularından diyen bizler de çok değil 1-2 sene önce çöp çekiyorduk.

Geri dönerse bıraktığımız motivasyonu yüksek, hayali, hedefi belli olan Boey'i tekrar görebilir miyiz yoksa üst seviyede tutunamadım, başarısız oldum diyen Boey'i mi? Milli takım hayali de kuruyordu hatta Münih bu kapıyı açacak en büyük tercihti ama bunu da başaramadı.

Boey'in mental hep tuhaftı, bu kırılmayla yerini kendisi bile kapatamayabilir.

Son düzenleme:
1 yıl kiralayıp 5m kiralama bedeli ile almak gerekir

seneye CLde şehmistan ile bizi elek ederler

Boeyi başka takıma satarlarsa 5m bonus+2 hazırlık maçı parası ödemeleri lazım. Yani bunlardan vazgeçme karşılığı bedelsiz kiralayabilirler bize Boey ister mi orasını bilmem

Kiralık donecekse alalım asla bonservis verilmemeli
.
Jelert Frakowski Sallai ve Jakobs elden çıkarılsın once

Sacha herhangi biri değil benim için. Bir daha aynı, hatta 2-3 kat maliyetle öyle birini bulabilme ihtimalimizi görmüyorum, kimse bulamıyor zaten. 10-12 milyon gibi bir bonservisle yeniden takıma kazandırma fırsatı oluşursa mutlaka değerlendirilmelidir ki Bayern macerası fiyasko oldu şimdilik; Avrupa kulüplerinin sadece bizdeki performansını da bir dereceye kadar referans alabilecekleri ortada olduğu için ihtimal dahilinde görüyorum. Bizde gösterdiğinin 1-2 gömlek aşağısına bile razıyım. Aklımın yettiği dönemde gördüğüm en muazzam bek performansının sahibidir kendisi, sahada ortalama 1.5 kişilk (Bek yanında, stoper ve orta saha gibi de) katkı veriyordu, abarttığımı zannetmiyorum...

Gelmez masal anlatma samican

Boey gelecek olsa da bir tane benzer fizikli ve atletik zenci bek alalım Fransa 2.liginden 1-2m Euro’ya illa çıkar birşeyler 21 yaşında bakmak lazım

Boey gelecek olsa da bir tane benzer fizikli ve atletik zenci bek alalım Fransa 2.liginden 1-2m Euro’ya illa çıkar birşeyler 21 yaşında bakmak lazım
''Ligue 1-2 den atletik zenci bulma'' işi de başka bir ezber. O kadar kolay olsa, Lille benim ezelden beri pek tutmadığım Zeki' yi arayıp bulup da bizim alt ligden 3 milyon bonservisle transfer etmezdi; herif şampiyonluk yaşadığında da beğenmiyordum...

Yedeğe de gökhan sazdağını çekmeliyiz. iki sezondur avrupa'da elenmemizin ana sebeplerinden biri devşirme beklerle oynamamızdı çünkü.
Defansif olarak kötü bir bek yalnız

O yönünü geliştirirse o zaman çok iyi olur

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kelepir brezilyalı bek kalmadımı piyasada yav

Sağ bek oynatmayı planlayarak aldığımız adamlar ve o yetersizlerin yerine kısmen oynatmak zorunda kaldığımız adamların toplam maliyetine bakılırsa Boey'in parası çöp oldu diyebiliriz.

Boey geri gelir, yetersizler yollanıp Zaha'yı sakatlamaya çalışan Sazdağı ile sağlanan barış sonrası Boey-Sazdağı rotasyonunu zorda kalınırsa Kaan ile desteklersek o taraf o şekilde hallolur gibi duruyor. Aksi taktirde Zeki Çelik düşünülür gibi rotasyona

bayern görmüş orada da başarısız olmuş bi herifin süper ligde bi daha performans vermesi imkan dışıdır, ki zaten sakat
geçiniz

Geri
Üst Alt