Galatasaray'dan Diego Costa Hamlesi!

Buraya yaziyorum gelirse , 2-3 Direk Kirmizi Karti var hemde Fenerbahce ve Besiktas Derbysinde !

Sakincali bi eleman

Falcaoyla farklı zamanlarda sakatlanırlarsa makul

Diego Costa'nin net garanti ücetinin dair haberlerde 6,5 milyon euro gördüm. Falcao'nun 5 + bonuslarina baktigimiz zaman Diego Costa ile hemen hemen ayni maliyeti oldugu görülüyor. Böyle paralar veremeyiz artik.
1.5-2 max olur o artik avrupa da kalmak istiyorsa. ama istemiyorum. cok sakatlaniyor. Sakatlanmazsa tabi bu ligin oyuncusu. ama olmuyor bundada

Kendisini begenirim ama cok riskli transfer olur. Ayrica yasli.

Diego Costa'nin net garanti ücetinin dair haberlerde 6,5 milyon euro gördüm. Falcao'nun 5 + bonuslarina baktigimiz zaman Diego Costa ile hemen hemen ayni maliyeti oldugu görülüyor. Böyle paralar veremeyiz artik.
7 net alıyordu madridden
O devir bitti 2,5 civarına 3 yıllık yer arıyor

Falcao'yu gönderince sakat ve çok yüksek maaş alan forvet kontenjanı boş kalıyor ama illa doldurmak istiyoruz galiba gerisin geri

AKILLANMAMIZ LAZIM

7 net alıyordu madridden
O devir bitti 2,5 civarına 3 yıllık yer arıyor
Özellikle pandemi döneminden sonra bu adam icin 2 milyon euro net ücretten fazla kimse vermez Avrupa'da. Sürekli sakat ve arizali bir tip. Bir cok sene kiralik gecirmis genc yasinda. 3 yil sözlesme almasi basari olur.

ben bile bu kdr kötü 1 hamle yapamam

Diri bir Costa'ya kime hayır demez ama çok sakatlık geçmişi var.Bizde tutmaz maalesef. Falcao'dan ders almamız şart..

Mendes Falcaou belese götürüp ve bunu Falcaoa göre baya bir düsük maasla bize 1,5 seneligine getirirse hayir demem. Falcao kadar mac kacirsa bile, bari 2,5-3 milyon civarinda para kasada kalir.

Geri
Üst Alt