Sergen Sürmeli
Aslan Üye
- 26 Ağustos 2009
- 8.179
- 22
- 313
Bu arkadaşa gerekli cezayı verecek mi yönetim???Senin hiç bir şey olamamanı tercih ederdim ki öylesin herhalde hiçmişsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arkadaşa gerekli cezayı verecek mi yönetim???Senin hiç bir şey olamamanı tercih ederdim ki öylesin herhalde hiçmişsin
Bu arkadaşa gerekli cezayı verecek mi yönetim???
Akilli adamin hali bi baska oluyor.Benim gibi Hasta Galatasaraylı çok var diyarbakirda ama tabi şimdi medyaninda ilgisi büyük olacağından bundan nemalanacak insanlarda yok değil.
Allahın izniyle sorunsuz geçer.
Hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye kralAkilli adamin hali bi baska oluyor.
☆$☆
genelli bilemem ,ama forumda bir tarafin kafatasci öbür tarafinda belirli kesime (!)sempati duymasindan kaynaklandigini düsünüyorum..Hepimiz kardeşiz bu kavga ne diye kral![]()
HakaretNiye ceza aliyor onu söyle bize?
Şurda futbol yorumu yapmak varken bir kıvılcım yetiyor insanları hararetlendirmeye üzücügenelli bilemem ,ama forumda bir tarafin kafatasci öbür tarafinda belirli kesime (!)sempati duymasindan kaynaklandigini düsünüyorum..
bunlar beyinlerinde bölünmüs bile..
☆$☆
yorum yapmadığın zamanlarda daha iyisinFenerli olmalarını tercih ederdim.
2009 ''Açılım'' sürecinden sonra insanlar zihinlerde tam olarak bölündüler zaten.genelli bilemem ,ama forumda bir tarafin kafatasci öbür tarafinda belirli kesime (!)sempati duymasindan kaynaklandigini düsünüyorum..
bunlar beyinlerinde ülkeyi bölmüs bile..
☆$☆
Hakaret
facebook,youtube videolarinin altina yorum yazan insanlarin büyük bir kisminin burada da üye oldugunu düsünürsek buranin temiz kalmasi imkansiz arkadasim..adamlar cizgi film videosunda türk-kürt kavgasi veriyorŞurda futbol yorumu yapmak varken bir kıvılcım yetiyor insanları hararetlendirmeye üzücü
isteyenler istediklerini elde ediyor birbirimizi üzmeyi kirmayı hatta öldürmeyi bile bir anda yapioruz yazık gercekten
pes etmemizi isteyebilirler,ama oyuna gelecek kadar zeka özürü oldugumuzu sanmiyorum,daha dogrusu umuyorum.bu zincirleri kiracak güce sahiptir türk milleti,buna azinliklar da dahil..2009 ''Açılım'' sürecinden sonra insanlar zihinlerde tam olarak bölündüler zaten.
Sözde insanları barıştıracaktı bu yürütülen süreçler ama daha da düşman yaptı herkesi birbirine
Bu hale gelmemizde ki en büyük suçlu siyasetçilerdir.
"Dünyada barışı sağlamak isterseniz; politikacıları öldürün yeter, halklar anlaşır." Bernard Shaw
![]()
Ne hızlı abiler gördük yanımızda nefes nefese kaldılar kralfacebook,youtube videolarinin altina yorum yazan insanlarin büyük bir kisminin burada da üye oldugunu düsünürsek buranin temiz kalmasi imkansiz arkadasim..adamlar cizgi film videosunda türk-kürt kavgasi veriyor
tabi cogu söylemler sanal alemin güvencesi altinda yaziliyor..yoksa tanimadigi bi adama ana avrat gitmek,irkcilik yapmak sikar!adamin kicindan kan alirlar..
☆$☆
sende bi karar ver barış mı savaş mıCahil dolu memleket![]()