Galatasaray'dan Diyarbakır Açılımı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apo Galatasaraylı ve bundan rahatsızım. Diyarbakır'da Galatasaray'ı tutan kişilerin büyük bir çoğunluğu da Apo Galatasaraylı olduğu için Galatasaray'ı tutuyor. Ve bu da beni rahatsız ediyor Atatürkçü bir Galatasaraylı olarak.

Bunun nesini ırkçılıkla bağdaştırdı forumdaki bazı insanlar, anlayamadım doğrusu... :) Ben kürtlükle alakalı bir şey söylemedim. Benim kastım kürtlüğe değil. Teröristliğe. Ha diyorsanız ki PKK bir terör örgütü değildir, Apo da bir terör örgütü lideri değildir diye, ona da artık ne diyim. :)

Apo Galatasaraylı ve bundan rahatsızım. Diyarbakır'da Galatasaray'ı tutan kişilerin büyük bir çoğunluğu da Apo Galatasaraylı olduğu için Galatasaray'ı tutuyor. Ve bu da beni rahatsız ediyor Atatürkçü bir Galatasaraylı olarak.

Bunun nesini ırkçılıkla bağdaştırdı forumdaki bazı insanlar, anlayamadım doğrusu... :) Ben kürtlükle alakalı bir şey söylemedim. Benim kastım kürtlüğe değil. Teröristliğe. Ha diyorsanız ki PKK bir terör örgütü değildir, Apo da bir terör örgütü lideri değildir diye, ona da artık ne diyim. :)
2.Satıra katılıyorum fakat ilk satıra katılmam mümkün değil ,
apo malumu daha "piyasada" yokkende diyarbakır Galatasaraylıydı , belirli bir dönemden sonra taraftar sayımızın artma nedeni apo olmuşmudur bilemem ama zaten Galatasaraylı bir kentte yüzde kaçtır ki etkisi , bir durumda terör örgütünün en yoğun dönemleride dahil orada taraftar sayısı artan takım kargaspor oldu bu en azından kuvvetli bir izlenimdir ,
Bizim sarı-kırmızı renklerimiz de yine etkili olduğu düşünülüyorsa , cidden bilemem etkili olmuşmudur olmamışmıdır ama şunu diyebilirim bu ülkede sarı-kırmızı-yeşil renkleri yasaklayan ve tamamen bir terör örgütünün maskarası sembolü haline getiren köhne kitipyoz zihniyetten nefret ediyorum , bugün hemen doğu sınırımızdan sonraki azerbaycan ve ilerisinde bu renklerin neleri ifade ettiğini ve ne güzel olduklarını bilmeden veya belki bilerek yasaklayan teröre teslim edenlerden ....
Bu arada trabzonlu bir fenerli ve diyarbakırlı bir beşiktaşlı ile biriyle sınıf biriyle ev arkadaşlığım olmuştu ,
en hümanist adamı bile ırkçı yaparlar adamı bunlar.

B5e2aiBIgAAYfnO.jpg

Ülkemizi bölmeye çalışan Kürtler de, Araplar da, Lazlar da, hangi etnik grup olursa olsun, ya defolur giderler bu ülkeden, ya da geberip giderler. Ülkemizin değerini bilen Kürt vatandaşlarımız da diğerleri kadar kardeşimizdir. Bu mantıkta bakarsak, sıkıntı çıkmaz. Yok o Galatasaray'ı tutuyormuş falan, boş işler.

Sent from my iPhone using Tapatalk

galatasaray 8 diyarbakirspor 0

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bence sende kuşum aydın'dan dolayı Galatasaray'lısın malum kendisi Galatasaray taraftarıdır.

arkadaşlar hassas 1 konu lütfen sakin olalım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bence sende kuşum aydın'dan dolayı Galatasaray'lısın malum kendisi Galatasaray taraftarıdır.

Bişe derdim de neyse... :)

NOT : Kuşum Aydın eminim ki bahsi geçen teröristten daha erkektir. Çoluk çocuğu kesip öldürmedi en azından. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt