Zeynep GÜMÜŞ
Sarı Üye
- 6 Nisan 2013
- 327
- 0
- 706
Aslında olaya makro açıdan bakamamış Antalya ki bu normal sonuçta şampiyonluk mücadelesi vermiyorlar. Sorumlulukları milyonlara değil...Biz bir süreci anlatmak istemişiz,Antalya maçına etkide bulunmaktan ziyade..Tek tek maçlarda şu verilmedi,bu verilmedi,bu maç-şu maç diye bakarsak burdan köye yol olur...
Fenerbahçe paniklemiş vaziyetteydi Sivas maçından sonra ve Galatasaray'ın iyi oyunu ile bol gollü galibiyetleri neticesinde hakemleri baskı altına alarak en azından buradan bir güç elde edeyim diye düşünüyordu. Kaldı ki sadece yönetim açıklamasıyla kalmadı bu,futbolcuları da açıklamalar yaptılar,taraftarları tehditler savurdular,dün sokaklara çıkıldı amaç farklı olsa da içinde bu da vardı biraz...
Bizim açıklamamız hakikaten gerekliydi çünkü bize negatif bakan bir zihniyet futbolu yönetiyor. Medyada "ödeşme" gibi telkinler savuruluyor,yani susarsan kaybedeceğin bir süreç işliyor şu an. Galatasaray yönetimi de kendisine düşen görevi hem kulüp hem de taraftar için yapmalı,üsturuplu olacak şekilde..Haksız kazançların,hak yemelerin önüne geçilemez ise yönetim de eleştirilir ki onlar da biliyor bunu...
sabah da yazmıştım bizim cephenin açıklaması konusunda. Bizim kaç yıldır bu suskunluğumuz devam ediyor illa fbnin çıkıp ulu orta hakemleri camiayı tehdit etmesı mı gerekiyordu açıklama için. çok daha önce yapılmalıydı bu açıklama. Üstelik açıklamada bjkyi falan da karıştırmış bize ne? hakkı yenen bir bjk mı? bize mi düştü savunmak? içerik de çok hafif kalmış ayrıca daha keskin cümlelerle hadi ağır bir hitap şekliyle tavrımızı koymalıydık. Ha ama sen böyle yok bjk yok fb dersen Antalya'da çıkar hani bana der. ne diyebilirsin ki?