Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye: "Yavuz hırsız ev sahibini bastırır!"

Konu secimden sonra ortamin adil olmasi degil. Secimi koz olarak kullanmak. Secimden sonra adalet gelse nolur gelmese nolur ligi verdikten sonra. Yapilanlarda hukumetin eli olmadigini dusunuyorsan cok naifsin renkdas. TFF ve tum kurumlarina kimlerin atandigina bakmak yeterli, bize bu yil cekilen operasyonun kimlerin gudumuyle oldugunu gormek icin.
Birileri bizim onumuzu kesmeye calisiyor ama hangi sebeple bunu yaptiklarindan pek emin degilim. Hükümetten çok Ali Koç'a yaranmak isteyen kisilerin bunu yapmaya calistiklarini düşünüyorum.

Çağır bütün yabancı basını. Beinsports'un rakiplerini de. Bu kurumun ligin kaderini belirlemek için giriştiği ali cengiz oyunlarını belgeleriyle göster. İngilizce yap basın toplantısını. Tamamen yurt dışı odaklı. Emin ol başka ülkelerde de bu konuda bir şikayet varsa onları da arkamıza alırız. Bak o zaman nasıl hizaya gelir bu Katar'lılar. Büyük balığa oynamak lazım.

Ha sonra Katar'lıların can dostu hükümetimiz elimizden bütün arsaları alabilir tabi. Her işte de zorluk çıkarır muhtemelen.
Pardon yanlış alıntı

Agzinizdan alev çıksın arkadaş. Resmen dalga geçiyorlar bizle. Her hafta penaltı kırmızı kartla işi bitiriyorlar. Futbolcularda biraz adam gibi oynasın. 1 0 önde olduğu maçı böyle kolay veremezsin

Bu işin içinde siyaset varmi yokmu bilmiyorum ama tek bildiğim bisey var ve buna dikkat çekilmesi gerekiyor. Yayıncı kuruluşta federasyonda mhk de ve tahmin vs kurullara bu bir sürü adam yerleştirilmiş ki çoğu Nihat ozdemir yönetimi zamanında oldu. Şu servet yardımcı gibileri vs varken. Bu yerleştirilen kişilerin çoğu fanatik fenerbahceli ve bilinci yapılmış bir iş. Çünkü bir çoğunun sosyal medyada fotograflari filan çıktı. Gorduk yani hangi takimli olduklarını. Sorunun çoğu burda. Bunları Bu adamlar yaparken spor bakanlığı ne ise yarar onu sorguluyorum ben. Herseye gücünüz yetiyo ama ne hikmetse konu futbol olunca bu dediğim şey gün gibi ortadayken ses eden yok. Tamam futbol özerk bir yapıda kardeşim de bu olay artik güvenlik sorunu haline geliyor kimsenin umurunda değil. Ayrica bir sürü paranın döndüğü bir yer. Devlet burayı bu şekilde bırakır mı yaa. Yada bırakıyorsa neden. Ben bunun cevabını merak ediyorum

Lale Orta skandalının peşini bırakmamak lazım
O kadın görevden alınana kadar en üst şiddette baskı yapmak lazım

Dubois ve osayi pozisyonlarının var kayıtları, ayrıca jesus itinin türkiye'yi avrupaya şikayet etmesinede değinebilirlerdi. Aynısını terim yapsa olay olurdu.

Bunak resmen maçlar sahada kazanılmıyor masada kazanılıyor dedi daha ne desin?

Yıllardır söylüyorum bu yavuz hırsız lafını bunlara ama yavuz diyip iltifat da etmek istemiyorum. Bunlar emek hırsızı, bunlar şeref hırsızı başka bir b.k değiller. Sen haklı olduğun yerde 1 kez sesin çıkar, bunlar yüzde yüz haksız olduğu yerde 10 kez sesleri çıkar. Hayatımda böylesini görmedim.

15 dklık arada yine 10 tane hayali düşman uydurup gündemi değiştirmeye çalışmışlar. Yıllardır aynı senaryo, alıcı olduğu için yedirdikçe yediriyorlar.

Utanmaz köpekler bi de gidip devre arasında kollandıklarını gizlemek için açıklama yaptılar.Hayatım boyunca bunlardan nefret ettiğim kadar herhangi bir şeyden nefret edebileceğimi zannetmiyorum bütün kötülüklerin bir arada toplanmış halleri gibiler.

Sezon başından beri söylüyorum bunlar başımıza gelecekti yani kimi transfer edersen et hangi hoca ile çalışırsan çalış (Terim,Buruk, Mourinho) bu Ali Koç ve parmağında oynattığı TFF MHK PFDK medya olduğu sürece her türlüsüne hazırlıklı olun diye. Üstüne birde divanda ki bazı gereksiz kodamanların bu adi düzen yerine kendi kulübüne erkeklik taslaması bizim ne kadar başarıyı elde etmede zorlandığımız dünya kadar para harcayarak zarara uğratıldığımız gerçeğini gözümüze sokuyor ama hâlâ anlamıyoruz.

38 yaşıma geldim,çok pis sezonlar gördüm ama sanırım bıktım artık muhtemelen yalı kocun planları işleyecek ve liderliği alacak bunları görmek sinir bozucu ama esas sinir bozucu kısım ben kendimi bildim bileli bizim camia sahipsiz ,haklarını savunan yöneticiler olmadı sırf bu korkaklık.yuzunden nekadar canımız yandı
Sikecilere versinler kupayı seneyede sadece epl izlerim boşuna stres olmaya değmez bu lig içinde bu takımlar içinde çünkü kimse değişim konusunda samimi degil

Taraftarı yönetimi gibi medyaları da aşağılık utanmaz bunların hakeme rağmen yenmislermis ulan osayi kırmızıyı görse görürdüm maç ne oluyor adam size maçı hediye etti hâlâ daha hakemi de yendik diyorlar bu kadar adilik utanmazlık zor görülür

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ulan haftalardır hakkımız yeniyor, penaltılar, kırmızlar atlanıyor, sivas maçı aşağı sivas maçı yukarı başka bir şey demedi şerefsiz adiler. ulan sizin hakkaniyet algınıza tüküreyim, allah sizi bildiği gibi yapsın ey kurumlar, ey Galatasaray düşmanları. Yeter ulan yeter alın liginizi başınıza çalın şerefsiz soysuz mahluklar

Fenerliler için 3 puanın nasıl geldiğinin önemi yoktur. Şunu anlayın artık. Bu camianın taraftarı için şike, şaibe haktır. Yeter ki istediklerini alsınlar. Yapmadık, siz şike yapıyorsunuz deyip piskince gezerler. Fener hep böyleydi zaten. Fenerbahçe marjinalize edilmeden ülke sporu batmaya mahkum. Hastalıklı bir camia. Ülkenin de insanının hastalıklı olduğunu gösteriyor.

Arkadaslar, vallahi ben artik gercekten futbol izlemek istemiyorum. Ortada net bir sekilde $ike yapiliyor. Eskiden gizli sekilde yapilirdi, simdi VAR'in da gelmesiyle, herkesin gozu onunde yapiliyor. Eger kurallar adil bir sekilde uygulanmayacaksa futbolu takip etmenin bir anlami yok. Soz konusu Fener olunca en ufak ihtimalde lehine penalti ve kirmizi kartlar veriliyor. Bize ve fenerin rakiplerine gelince kurallar uygulanmiyor. Adamlar tum medya organlarini ele gecirmis, kimse agzini acmiyor. Fener icin Turk futbolunu bitirdiler...

lale orta isimli cro magnon'u bile istifaya çağıramayan sipsi, korkak, bi de her zamanki gibi kelime oyunlarıyla süslenmiş çocukca bi açıklama. biz böyle adalet nerde ORTAda yok gibi saçma salak kelime oyunlarını burda renktaşlarımız azıcık gülsün diye araya sıkıştırıyoruz, herifler 6 puanlık etkinin döndüğü haftada bunu uygun görüyolar.

sizde lale orta'yı, büyükekşi'yi, hakemin gözüne giren jesus'u 1 maç cezayla ödüllendiren pfdk'yı istifaya çağıracak cesaret yoksa onu yapacak yeni yönetimi arar bulur bu kulüp. öyle el pençe divan durduğunuz, futbolu yönetmesini şakşakladığınız FENER camiası gibi ödleklik, yalaklık, başarısızlık ödüllendirilmez bu kulüpte.

Geri
Üst Alt