Galatasaray’dan Fofana’ya 15 Milyon Euro

Bu adamı biliyorum gelmez buraya, önce bir premier ligde şansını denemek ister. Bizim alacağımız adamlar Premier lig, seriA yapıp orda tutunamamış ama yüksek potansiyelli oyuncular olmalı.

Bu adam turnuvaya gidecek ki, 15 de gerçekçi durmuyor
Ha olursa vurgun, soygun olur bunun adi

Geçen sene acayip istemiştim de 15'e alınabiliyorsa zaten çok talibi olur ki adam da İngiltere'ye İspanya'ya gider bize niye gelsin. Hayvan gibi herif. Alabiliyorsan böylesini alacaksın.

Ekli dosyayı görüntüle 246397

grafikteki yaygınlığı önemsemektense ileri taşıma daha çok önemsediğim şey- Torreiraya partner olabilecek defansif hamleside var gibi duruyor (Fofana bu konuda tabii daha iyi ama taşıma ve hız olarak handikap geliyor bana biraz)

yaş olarak 2 yaş daha genç olmasınıda (24 vs 26) daha önemli buluyorum.

Torreira - Fofana çok defansif kalıyor gözümde. birde sanki Thuram'ı kapmak daha kolay olur gibi Fofana'dan

(ikiside çok zor bana göre ayrıda - hani ihtimalleri düşünelim)
İşin defansif tarafında da faydalı olabilecek adamlar gerekiyor gerçekten Okan Hocanın oyun planında bana kalırsa ilk öncelik geçiş savunması ve ani baskılar mesela Mertens attığı goller/yaptığı asistlerden ziyade bu özelliğiyle öne çıkıyor bana kalırsa aynı şekilde Torreira bu işi kusursuz yürütebildiği için rahat ediyoruz

Bir de tam tersini örnek vereyim Köhn bu konuda çok başarılı olmadığı için genelde geriye doğru düz koşu atıp rakibin koşu yolunu kapatmaya çalışıyor ki Abdülkerim, Demirbay filan kapatmaya çalışıyor o boşluğu

Thuram işin defansif tarafında da etkili gerçekten Fofana ya göre daha hareketli dribling ile top taşıyabilmesi ekstra özellikleri bizim için daha uygun olabilir gerçekten

Ama dediğim gibi alacağımız sağ bek ve orta saha işin defansif tarafında da etkili olmak zorunda benim gözümde hele ki Şampiyonlar Liginde başarı istiyorsak

Cok zor

Yine gelmesi zor isimlerle basladik bakalim nereye dogru gidecek orta saha transferi

Müthiş yorumlar var başlıkta yalnız. :asd:

Fofana Thuram ikisi de zor transferler. Fofanayı Arsenal istiyorsa hiç yaklaşmamak lzm ama ben istediklerini sanmıyorum.

Boğa gibi herif. Tam sevdiğim pprofil. Hem defans hem hücum yapiyor

Skor katkısı pek fazla değil yalnız. Ofansif katkısı da düşük önceki senelere de bakınca. Daha defansif yapıda gözüküyor. Bence daha farklı bir profil lazım bize gereksinimlerimiz için tabi farklı bir oyun yapısına dönmüyorsak

Fofana hakkinda düsüncelerin ne admirim, aradimiz adam mi, 15m verilir mi bu herif icin, ki öyle bi ihtimal varsa
Ben çok beğeniyorum Thuram hakkında fazla fikrim yok ama Fofana tam bir all rounder, her yönüyle iyi bir adam.

15 verilir Fransız milli oyuncuya.

Bu sene Fb iyi transferler yapacak biz de iyi eklemeler yaparak rahatlıkla şampiyon olabiliriz.Bu oyuncular olmaz diyelim İtalya Ligi'nden veya İngiltere Ligi'nde küme düşmüş takımların oyuncularını satın alma opsiyonuyla kiralayabiliriz..

Bu sene Fb iyi transferler yapacak biz de iyi eklemeler yaparak rahatlıkla şampiyon olabiliriz.Bu oyuncular olmaz diyelim İtalya Ligi'nden veya İngiltere Ligi'nde küme düşmüş takımların oyuncularını satın alma opsiyonuyla kiralayabiliriz..

Beyler ben hangi ara Bodrum Fk forumuna üye oldum 👀

Geri
Üst Alt