Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 25.399
- 14.031
- 1.728
Baba biz ağlayalım gelirse de sevinç gözyaşı deriz![]()
Admine niye Kerosum gibi birsey yazmiyorsun Azizimmm?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Baba biz ağlayalım gelirse de sevinç gözyaşı deriz![]()
@Keramettin TANRIVERDİ keramettinim sen bidenesin bubam üpemAdmine niye Kerosum gibi birsey yazmiyorsun Azizimmm?
O chelseadaki fofana@Onur Bakır fofana gelirse çekilişle nude kampanyası yapacağını söylemiştin. Ne çekeceğiz kupa mı şişe mi ya da başka bir şey miDetaylar için bir konu açarsan Gsc olarak bilgilenmiş oluruz Onurummm
İşin defansif tarafında da faydalı olabilecek adamlar gerekiyor gerçekten Okan Hocanın oyun planında bana kalırsa ilk öncelik geçiş savunması ve ani baskılar mesela Mertens attığı goller/yaptığı asistlerden ziyade bu özelliğiyle öne çıkıyor bana kalırsa aynı şekilde Torreira bu işi kusursuz yürütebildiği için rahat ediyoruzEkli dosyayı görüntüle 246397
grafikteki yaygınlığı önemsemektense ileri taşıma daha çok önemsediğim şey- Torreiraya partner olabilecek defansif hamleside var gibi duruyor (Fofana bu konuda tabii daha iyi ama taşıma ve hız olarak handikap geliyor bana biraz)
yaş olarak 2 yaş daha genç olmasınıda (24 vs 26) daha önemli buluyorum.
Torreira - Fofana çok defansif kalıyor gözümde. birde sanki Thuram'ı kapmak daha kolay olur gibi Fofana'dan
(ikiside çok zor bana göre ayrıda - hani ihtimalleri düşünelim)
Tunam bu fofanaya da en azından kolunu atar bu kadar zalim değildir OnurumO chelseadaki fofana
Fofana hakkinda düsüncelerin ne admirim, aradimiz adam mi, 15m verilir mi bu herif icin, ki öyle bi ihtimal varsaBu nasıl bir çıkarım yav![]()
Boğa gibi herif. Tam sevdiğim pprofil. Hem defans hem hücum yapiyor
Ben çok beğeniyorum Thuram hakkında fazla fikrim yok ama Fofana tam bir all rounder, her yönüyle iyi bir adam.Fofana hakkinda düsüncelerin ne admirim, aradimiz adam mi, 15m verilir mi bu herif icin, ki öyle bi ihtimal varsa
Bu sene Fb iyi transferler yapacak biz de iyi eklemeler yaparak rahatlıkla şampiyon olabiliriz.Bu oyuncular olmaz diyelim İtalya Ligi'nden veya İngiltere Ligi'nde küme düşmüş takımların oyuncularını satın alma opsiyonuyla kiralayabiliriz..