Galatasaray’dan Fofana’ya 15 Milyon Euro

Skor katkısı pek fazla değil yalnız. Ofansif katkısı da düşük önceki senelere de bakınca. Daha defansif yapıda gözüküyor. Bence daha farklı bir profil lazım bize gereksinimlerimiz için tabi farklı bir oyun yapısına dönmüyorsak
Valla Okan burukun oynattığı oyuna bu daha çok uyuyor. Zaten riskli oynuyoruz. Top kesecek adam lazım. Atletizmide var daha ne olsun. Ben daha çok defansif güçlü olsun istiyorum zaten

Valla Okan burukun oynattığı oyuna bu daha çok uyuyor. Zaten riskli oynuyoruz. Top kesecek adam lazım. Atletizmide var daha ne olsun. Ben daha çok defansif güçlü olsun istiyorum zaten

Mertens bu sene bir tık daha düşer onun yerine iyi bir oyuncu almadıkça buraya bu tip ve pahada bir oyuncu biraz lüks gibi

Mertens bu sene bir tık daha düşer onun yerine iyi bir oyuncu almadıkça buraya bu tip ve pahada bir oyuncu biraz lüks gibi
Mertens zaten yedek olsun mümkünse. O 11 in degisilmezi olacaksa birşey olmaz bizden.

Ya kardeşim euro 2024 oynicak adam sana gelirmi fransa formasıyla bide az üsturuplu sallayın bari

DURSUN ÖZBEK
METİN ÖZTÜRK
CENK ERGÜN
İBRAHİM HATİPOĞLU
İSTİFAA!!

Galatasaray'ın 15 milyon euro bonservis bedeli ile oyuncu alabilmesi gerekiyor, bu sezon o lüksü fazlasıyla var. Ha bu Fofana olur Bentancur olur bilemem ama o lüksümüz fazlası ile var.

Kanayan yaramız 8 numara ise oraya tartışmasız bir oyuncu alınmalı ve buna para kıyılmalı kimse fazla para vs. demesin kulüp her konuda gelirlerini uçurmuş durumda.

Katılıyorum da işte bütçemiz de belli. Hem iyi oyuncular hem de genç olsun dediğimizde 3 oyuncu en az gerekiyor ki direkt 11’e yazılacak. Maliyet de yukarı çıkıyor maalesef.
Bu sene bir sürü para harcadık çoğu kişi de ise yaramadı. Sunlari gonderelim alınır. Parayı doğru yere harcasinlar yeterki

Fofana: Bana ilham veren oyuncular, oynadıkları oyunun güzelliği nedeniyle Ndombele ve Yaya Toure. (19.09.2022)

Geri
Üst Alt