Galatasaray'dan Giden Futbolcuların Fiziksel ve Zihinsel Gelişimindeki Artış

Mustafa Güven

Sarı Üye
Bu konuyu nereye açacağımı bilemedim fakat bu konu hakkında birkaç şey yazmak istiyorum.. Biliyorsunuz ki Fatih Terim geleli 4 yıl oldu bu 4 yıl süre zarfı içinde neredeyse 40'a yakın transfer yaptırdı.. Kaç oyuncu aldı ? Ya da gönderdi ? Mevzusuna girmeyeceğim sadece Galatasaray'dan başka takıma giden oyuncuların Fiziksel ve Zihinsel gelişimlerinin arttığına sadece ben mi dikkat ediyorum ?

Örnek Mustafa Mohamed.. Bu çocuk ilk geldiğinde 3-4 kişi bile yıkamıyordu kendisini ama birde şimdi haline bakın..

Keza premier ligin Norwich takımına kiralık giden Diagne bize tekrar döndüğünde zımba gibi dönmüştü.. Çok formdaydı.. 1 Ay sonra topa bile vuramayan adama dönüştü..

Morutan; bu çocuk ilk geldiğinde 3-4 kişiyi çalımlayıp goller atıp attırıyordu şimdi ise ayağında top tutamıyor çocuk..

Cicaldau; bu çocukta ilk geldiğinde fiziksel olarak çok diriydi. Sahanın her yerine basıyordu ama şimdi bakıyorsun taraftar neredeyse küfredecek oyuncuya..

Yunus Akgün; Bi Galatasaray'da iken fiziksel durumuna bakın, birde şimdiki Adanaspor'daki yunusa bakın..

Allah aşkına bunların hepsi mi tesadüf sizce ? Hep mi oyuncular suçlu ?

Belli ki adam beceremiyor antreman falan yaptırmayı! Fatih Terim gitmediği sürece lütfen oyuncuları eleştirmekten vazgeçin! Oyuncu eleştirme kısmını artık çoktan geçtik..

Bu konuyu nereye açacağımı bilemedim fakat bu konu hakkında birkaç şey yazmak istiyorum.. Biliyorsunuz ki Fatih Terim geleli 4 yıl oldu bu 4 yıl süre zarfı içinde neredeyse 40'a yakın transfer yaptırdı.. Kaç oyuncu aldı ? Ya da gönderdi ? Mevzusuna girmeyeceğim sadece Galatasaray'dan başka takıma giden oyuncuların Fiziksel ve Zihinsel gelişimlerinin arttığına sadece ben mi dikkat ediyorum ?

Örnek Mustafa Mohamed.. Bu çocuk ilk geldiğinde 3-4 kişi bile yıkamıyordu kendisini ama birde şimdi haline bakın..

Keza premier ligin Norwich takımına kiralık giden Diagne bize tekrar döndüğünde zımba gibi dönmüştü.. Çok formdaydı.. 1 Ay sonra topa bile vuramayan adama dönüştü..

Morutan; bu çocuk ilk geldiğinde 3-4 kişiyi çalımlayıp goller atıp attırıyordu şimdi ise ayağında top tutamıyor çocuk..

Cicaldau; bu çocukta ilk geldiğinde fiziksel olarak çok diriydi. Sahanın her yerine basıyordu ama şimdi bakıyorsun taraftar neredeyse küfredecek oyuncuya..

Yunus Akgün; Bi Galatasaray'da iken fiziksel durumuna bakın, birde şimdiki Adanaspor'daki yunusa bakın..

Allah aşkına bunların hepsi mi tesadüf sizce ? Hep mi oyuncular suçlu ?

Belli ki adam beceremiyor antreman falan yaptırmayı! Fatih Terim gitmediği sürece lütfen oyuncuları eleştirmekten vazgeçin! Oyuncu eleştirme kısmını artık çoktan geçtik..

İmzamı atıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bruma vardi ispanyaya gonderdik bir geldi guzel isler yapti. Diagne bile biraz değişti tabi biraz

sakat falcao bile ispanya'da barca'ya real'e gol atıyorsa var bir sıkıntı. bence kayda değer.

Bu bir palavradır.Galatasarayla alakası yokdur.
kerem ve marcao uzaydamı bu performansa ulaştılar.

taylan geçen sene neyse şimdide aynı.Geçen sene takım daha iyiyidi taylanda iyi.Şimdi rezalet kadro kuruldu zaten yeterliliği tartışılan taylanın defoları ortaya çıkdı.Doğru kurulan bir kadroda taylan alternatif olarak gene katkı verir.Ama senin as kadron tamamen alternatif oyuncularla dolu bir kadro olduğu için böyle rezil hallere düşüyoruz.

İnanılmazsınız yahu.atla deve değil bu arkadaş.
bilgisayar oyunu değil bu. sahada oynayanlarda teknik adamların saha kenarındaki oyun koluyla yönlerdiği adamlar değil.
Muhakkak teknik adamların oyunculara kattığı olur. Ama siz resmen baştan yaratıyorsunuz.Nasıl bir mantıkdır bu.

Hepsini geçtim. Şu anki Galatasaraydaki ortam rezalet.Her anlamda. Tabiki bu ortamdan ayrılıp daha düzenli daha iyi takıma giden oyuncular farklı performasn gösterebilir.
Ama bunu sadece teknik adamın sistemi,taktiğiyle falan açıklayamazsın.En başta kadro kurulurken hatalar yapıldı.

Geri
Üst Alt