Galatasaray'dan Icardi Paylaşımı: 𝐒𝐄𝐍 𝐅𝐀𝐑𝐊𝐋𝐈𝐒𝐈𝐍

şu bir gerçek ki icardi bizde gördüğü sevgiyi saygıyı dünyanın hiç bir kulübünde göremez. evet bize çok katkı veriyor en büyük hayranlarından biriyim, dünyanın en iyi golcülerinden biri hepsine tamam ama biz de karsılıgını veriyoruz. iki taraflı bir sevda bu. tarihte nadir görülecek bir bağ kurduk aramızda. ama tekrar söylüyorum bu karsılıklı oldugu için böyle. iki taraftan biri bu bağa zarar verirse yürümez. hepimiz insanız icardi de zor günler geçiriyor karısının hastalıgı , belki karısıyla arasında yine bir problem ( çocuklarla beraber türkiyeden gittiği söyleniyor) her şey etkilemiş olabilir. saha içinde performans verdiği sürece bunalım takılmasının bir sorun olacagını düşünmüyorum. çıkar gollerini atar mücadele eder benim için tamamdır. hayat bu inişler çıkıslar olacak o da illa ki toplar tekrar psikolojisini. yok eğer sene sonuna kadar kayıp takılır, katkı alamayız. o zaman da sene sonu oturulur konusulur. hiç bir oyuncu galatasaraydan büyük değildir. ama o zamana kadar i love you icardi.

Fener ceku gibi jübilesi gelmiş ortalama üstü bir forveti sırf bizim keşkül liginde iş yapıyor diye göklere çıkarır, biz Icardi gibi her büyük ligde oynayabilecek bir superstarı yerin dibine sokarız. Evet uzun zamandır formsuz olduğu hepimizin malumu ama bu yerme işini yapmayalım mı artık. Ne faydası var bilakis zararlı bir iş.

Kuş familyası Icardi'nin düşüşü için dua eder, hakkında her türlü algıyı elinden gelen hainliği yaparken biz buna çanak tutmayalım derim dostlar.

Prag maçı ile gollerine başladı. Gerisini izleyin.

Gol olmamış şeye neden asist diyelim Veli ? O zaman kendisinin de kaçırdıklarını bakiyeden düşelim :) kafa pozisyonunda atması lazımdı misal hadi direkten döneni geçtim muhtemelen ofsayt olacaktı VAR’dan. Neyse, bana göre asist falan değil onlar. İstatistik olarak öyle olabilir yanına 2mt pas verioyor ikisi de cezalansından uzakta ve net şans yaratmıyor.
yahu aynı şeyi diyorum ben de. asistleri -kağıt üzerinde- asist sadece.

ancak gerçekten asist olabilecek süper pasları vardı, gol ile sonuçlanmayınca asist olmadı. diğerinin tam tersi işte.

yani barış alper karşı karşıya atsaydı (süper asist) ve mertens'in şutu gol olmasaydı (kağıt üzerinde asist), farklı mı düşünecektiniz?

adam iyi oynadı yani, bariz üzerine koyarak geliyor onu demek istiyorum kısacası.

Fener ceku gibi jübilesi gelmiş ortalama üstü bir forveti sırf bizim keşkül liginde iş yapıyor diye göklere çıkarır, biz Icardi gibi her büyük ligde oynayabilecek bir superstarı yerin dibine sokarız. Evet uzun zamandır formsuz olduğu hepimizin malumu ama bu yerme işini yapmayalım mı artık. Ne faydası var bilakis zararlı bir iş.

Kuş familyası Icardi'nin düşüşü için dua eder, hakkında her türlü algıyı elinden gelen hainliği yaparken biz buna çanak tutmayalım derim dostlar.
Baştan sona yanlış bir algı.

Bahsettiğin fark fizik kalite, 37lik Dzeko’nun fizik kalitesi 30 Icardi’den daha iyi olduğu için diğeri daha çok öne çıkıyor.

Eleştirilecek nokta da tam olarak burası zira kalitede seni geçemeyecek birine çalışmadığın için geçilmiş olabiliyorsun.

Fener bu noktadaysa %90 pay Dzeko’nun, övülmesi normal.

30.05.2024'e kadar çenemizi mi kapatsak bu adam ile ilgili?

evet diyelim ki haklısınız. elimize ne geçecek yani onu anlamıyorum. adam oynuyor işte, her maç üzerine koyuyor. bir saygısızlığı yok, hocası ile bir problemi yok. aynı şey zaha ile ilgili de geçerli, kerem ve tete için de.

hatta kadrodaki en az efektif adam olan ndombele'den tutun da altyapıdan gelen 1 dakika bile süre bulmamış oyuncuya kadar herkes için geçerli olan, "kesin olarak destek verilmesi gereken" 90 güne girmiş bulunmaktayız. yüz kızartıcı bir durum olmadığı sürece, koşulsuz şartsız destek.

yahu aynı şeyi diyorum ben de. asistleri -kağıt üzerinde- asist sadece.

ancak gerçekten asist olabilecek süper pasları vardı, gol ile sonuçlanmayınca asist olmadı. diğerinin tam tersi işte.

yani barış alper karşı karşıya atsaydı (süper asist) ve mertens'in şutu gol olmasaydı (kağıt üzerinde asist), farklı mı düşünecektiniz?

adam iyi oynadı yani, bariz üzerine koyarak geliyor onu demek istiyorum kısacası.

İyi oynadı görece elbette. Zaten skoru yapmış adamı eleştirmem ki golü kendisi attı neticede. Bende aynı şeyi diyorum asist gibi asist değildi. Gol ile tamamlanmamış pozisyonlara da yorum yapamam asist denemesi diyebilirim :)

Baştan sona yanlış bir algı.

Bahsettiğin fark fizik kalite, 37lik Dzeko’nun fizik kalitesi 30 Icardi’den daha iyi olduğu için diğeri daha çok öne çıkıyor.

Eleştirilecek nokta da tam olarak burası zira kalitede seni geçemeyecek birine çalışmadığın için geçilmiş olabiliyorsun.

Fener bu noktadaysa %90 pay Dzeko’nun, övülmesi normal.

Keramettin sen öyle söyleyince haklısın ama ben taraftarın genel tutumu noktasındayım. Fizik noktasına gelirsek o konuda şöyle hatırlatmalar yapayım:

Öncelikle karısı kanser oldu moralmen düştü, çöktü. Düşüş psikolojik olarak hissedildi. Burada bir hatası yok.

Bjk maçında yediği tekmeyle fena sakatlandı. Sakat sakat iğneyle oynadı, oynatıldı derken antrenman yapamadı, fiziken düştü. Burada da bir hatası yok çünkü hata Icardi iyileşene kadar Bakambu'nun oynatılmamasıydı. Dikte edip gözyumuldu ise onu bilemiyorum.

Bir de üstüne şikecilerle olan maçta elmacık kemiği kırıldı. İkinci bir sakatlık daha bindi. Burada da bir hatası yok.

Asıl ve tek hatası bu seyahat ve tatil olayı. Bu taviz çok can sıkıcı bir durum oluşturdu.

Yani ben fiziki düşüşünün geçici olduğunu asıl hatanın sakatken oynatılması noktasında olduğunu düşünüyorum.

Ceku'nun övülmesinden kastım geldiği günden beri otomatik abartılması konusuydu. Adamlar futbolcularına bizden daha çok kredi tanıyor.

Keramettin sen öyle söyleyince haklısın ama ben taraftarın genel tutumu noktasındayım. Fizik noktasına gelirsek o konuda şöyle hatırlatmalar yapayım:

Öncelikle karısı kanser oldu moralmen düştü, çöktü. Düşüş psikolojik olarak hissedildi. Burada bir hatası yok.

Bjk maçında yediği tekmeyle fena sakatlandı. Sakat sakat iğneyle oynadı, oynatıldı derken antrenman yapamadı, fiziken düştü. Burada da bir hatası yok çünkü hata Icardi iyileşene kadar Bakambu'nun oynatılmamasıydı. Dikte edip gözyumuldu ise onu bilemiyorum.

Bir de üstüne şikecilerle olan maçta elmacık kemiği kırıldı. İkinci bir sakatlık daha bindi. Burada da bir hatası yok.

Asıl ve tek hatası bu seyahat ve tatil olayı. Bu taviz çok can sıkıcı bir durum oluşturdu.

Yani ben fiziki düşüşünün geçici olduğunu asıl hatanın sakatken oynatılması noktasında olduğunu düşünüyorum.

Ceku'nun övülmesinden kastım geldiği günden beri otomatik abartılması konusuydu. Adamlar futbolcularına bizden daha çok kredi tanıyor.
Icardi’nin fizik kalitesi kendi sorunu, evet iyi dönemler yaşamadı buna laf etmem ama yazın da kendine bakmadı, genel olarak kariyeri böyle zaten. Icardi çok eleştirildi mesela ama 11 oynamasın falan hiç denilmedi, denilmez de.

Fizik kalite sorunundan dolayı yaşandı çoğu şey, sakatlığı kenara atarsak.

Dzeko’yu da abartmaları normal bence ama Fenerin daha çok sahiplendiğine katılmıyorum, oyuncusuna en çok sahip çıkan açık ara biziz.

Icardi’nin fizik kalitesi kendi sorunu, evet iyi dönemler yaşamadı buna laf etmem ama yazın da kendine bakmadı, genel olarak kariyeri böyle zaten. Icardi çok eleştirildi mesela ama 11 oynamasın falan hiç denilmedi, denilmez de.

Fizik kalite sorunundan dolayı yaşandı çoğu şey, sakatlığı kenara atarsak.

Dzeko’yu da abartmaları normal bence ama Fenerin daha çok sahiplendiğine katılmıyorum, oyuncusuna en çok sahip çıkan açık ara biziz.
Admirim konuyla alakası yok ama maaş farkları yattı. Gözüne kestirdiğin yeni coin veya tokenlar var mıdır? Farkları oraya yatırayım.

Admirim konuyla alakası yok ama maaş farkları yattı. Gözüne kestirdiğin yeni coin veya tokenlar var mıdır? Farkları oraya yatırayım.
Egld ve avax ya bu dönemde

Daha altlara sıra gelmedi, bunlar x2 falan yapınca çıkıp altlara hamleler yapılabilir.

Geri
Üst Alt